- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) güzelmişilk gelin benim . herşey üzerümde tecrübe edildi.öğrenildi. en güzel günlerim eşimin ve kv min önderliğinde berbat oldu gitti. kv hep kattıkarıştırdı. beddualar havada uçustu.onun yüzünden hep boşanmanın kıyısından dondük. büyük gibi akıl verceği yere hep körükledi.onu bi türlü affedemiyorum. o kadar kinliyimki ona karşı .öfkemi ifade edecek hiç bir kelime yok.psikolojim alt üst oldu onun yüzünden.şimdi eltimi el üstünde tutmasına okadar gicik oluyorum ki anlatamam.o kadar beddualar etti ki .bana ve aileme yok yere.başına dönsün hepsi inşallah. yuvamı yıkmaya çalışanın yuvasıda olmasın.
sen psikolojik hastasın kesinlikleeee
canım o onun kötü huyu ahlakı..hamileyim onu bile kıskandı.bi insan torununu nasıl kıskanabilir.
siz baya aşmışsınız bence. ne demek sucu olmayan bi insan icin yasadıklarını yasasın istemek. sen kötü seyler yasadın diye eltinde yasamak zorundamı. kayınvalidenizin onu daha cok sevmesini kıskanıyosunuz. bence kayınvalideye öfkelenmek değil sizinki. sizi sevse hicte fena olmazdı :)haklısınız.ama okadar öfkeliyim ki benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum. dökülen her damla gözyaşım ın bedelini kat be kAT ÖDESİN İSTİYORUM