Yuvayı karı ve kocadan başka kimse yıkamaz.Etraftakilere yuvaya karışma yetkisini karı ve koca verir.ilk gelin benim . herşey üzerümde tecrübe edildi.öğrenildi. en güzel günlerim eşimin ve kv min önderliğinde berbat oldu gitti. kv hep kattıkarıştırdı. beddualar havada uçustu.onun yüzünden hep boşanmanın kıyısından dondük. büyük gibi akıl verceği yere hep körükledi.onu bi türlü affedemiyorum. o kadar kinliyimki ona karşı .öfkemi ifade edecek hiç bir kelime yok.psikolojim alt üst oldu onun yüzünden.şimdi eltimi el üstünde tutmasına okadar gicik oluyorum ki anlatamam.o kadar beddualar etti ki .bana ve aileme yok yere.başına dönsün hepsi inşallah. yuvamı yıkmaya çalışanın yuvasıda olmasın.
zaten aynen öle yapmaya çalışıyorum ne yaptımsa ne ettimse yaranamadım.haksız hakaretlere maruz kaldım.Allaha havale ettim.bundan sonra ilgilenmeyin kötüde olmayın ama..boşverin eden bulur...
bu durumun eltinle ne alakası var onun suçu günahı ne?ilk gelin benim . herşey üzerümde tecrübe edildi.öğrenildi. en güzel günlerim eşimin ve kv min önderliğinde berbat oldu gitti. kv hep kattıkarıştırdı. beddualar havada uçustu.onun yüzünden hep boşanmanın kıyısından dondük. büyük gibi akıl verceği yere hep körükledi.onu bi türlü affedemiyorum. o kadar kinliyimki ona karşı .öfkemi ifade edecek hiç bir kelime yok.psikolojim alt üst oldu onun yüzünden.şimdi eltimi el üstünde tutmasına okadar gicik oluyorum ki anlatamam.o kadar beddualar etti ki .bana ve aileme yok yere.başına dönsün hepsi inşallah. yuvamı yıkmaya çalışanın yuvasıda olmasın.
Demek ki sizi sevmemiş eltinizi seviyor. Beddua gidecek yer bulamazsa döner gelir yalnız.ilk gelin benim . herşey üzerümde tecrübe edildi.öğrenildi. en güzel günlerim eşimin ve kv min önderliğinde berbat oldu gitti. kv hep kattıkarıştırdı. beddualar havada uçustu.onun yüzünden hep boşanmanın kıyısından dondük. büyük gibi akıl verceği yere hep körükledi.onu bi türlü affedemiyorum. o kadar kinliyimki ona karşı .öfkemi ifade edecek hiç bir kelime yok.psikolojim alt üst oldu onun yüzünden.şimdi eltimi el üstünde tutmasına okadar gicik oluyorum ki anlatamam.o kadar beddualar etti ki .bana ve aileme yok yere.başına dönsün hepsi inşallah. yuvamı yıkmaya çalışanın yuvasıda olmasın.
kaynanandan ne farkın kaldı şu an.ilk gelin benim . herşey üzerümde tecrübe edildi.öğrenildi. en güzel günlerim eşimin ve kv min önderliğinde berbat oldu gitti. kv hep kattıkarıştırdı. beddualar havada uçustu.onun yüzünden hep boşanmanın kıyısından dondük. büyük gibi akıl verceği yere hep körükledi.onu bi türlü affedemiyorum. o kadar kinliyimki ona karşı .öfkemi ifade edecek hiç bir kelime yok.psikolojim alt üst oldu onun yüzünden.şimdi eltimi el üstünde tutmasına okadar gicik oluyorum ki anlatamam.o kadar beddualar etti ki .bana ve aileme yok yere.başına dönsün hepsi inşallah. yuvamı yıkmaya çalışanın yuvasıda olmasın.
onun bi alakası yok.dedim ya kv yüzünden diye.onun yüzünden hep diken üzerinde yaşadım ilk yıllarımı.neyseki eşim gerçek yüzünü geçte olsa gördü.insan oğlunun mutlulugunu nasıl kıskanabilir.o kadar maddi zorluklarla kurulan bi yuvayı nasıl her fırsatta yıkmaya çalışır.Allah diğer oğlunda bu acıyı yaşatır inşallah.da yaşadıklarımı yaşarEltinin olayla bir alakası vardıydı.
dimi zaten bikere adım kötüye çıkmış ağzımal kuş tutsam nafileUmursamayın k validenizi. Umursamamak iyi bir cezadır.
haklısınız.ama okadar öfkeliyim ki benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum. dökülen her damla gözyaşım ın bedelini kat be kAT ÖDESİN İSTİYORUMBöyle hiç suçu olmayan insanlar için kötülük düşünürsen döner dolaşır seni bulur yalnız.
Haksız yere edilen beddua döner dolaşır sizi bulur.onun bi alakası yok.dedim ya kv yüzünden diye.onun yüzünden hep diken üzerinde yaşadım ilk yıllarımı.neyseki eşim gerçek yüzünü geçte olsa gördü.insan oğlunun mutlulugunu nasıl kıskanabilir.o kadar maddi zorluklarla kurulan bi yuvayı nasıl her fırsatta yıkmaya çalışır.Allah diğer oğlunda bu acıyı yaşatır inşallah.da yaşadıklarımı yaşar
ilk gelin benim . herşey üzerümde tecrübe edildi.öğrenildi. en güzel günlerim eşimin ve kv min önderliğinde berbat oldu gitti. kv hep kattıkarıştırdı. beddualar havada uçustu.onun yüzünden hep boşanmanın kıyısından dondük. büyük gibi akıl verceği yere hep körükledi.onu bi türlü affedemiyorum. o kadar kinliyimki ona karşı .öfkemi ifade edecek hiç bir kelime yok.psikolojim alt üst oldu onun yüzünden.şimdi eltimi el üstünde tutmasına okadar gicik oluyorum ki anlatamam.o kadar beddualar etti ki .bana ve aileme yok yere.başına dönsün hepsi inşallah. yuvamı yıkmaya çalışanın yuvasıda olmasın.
Benim anlamadığım elti mutsuz olursa kv nasıl bedel ödemiş olacak?haklısınız.ama okadar öfkeliyim ki benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum. dökülen her damla gözyaşım ın bedelini kat be kAT ÖDESİN İSTİYORUM
evt kocam çok anneci.kv ye bol koz verdi yerli yersiz.kv de hiç oğluna akıl vermedi ki büyük gibi pireyi deve yaptı herdefasındaYuvayı karı ve kocadan başka kimse yıkamaz.Etraftakilere yuvaya karışma yetkisini karı ve koca verir.