kv yüzünden eltimin mutlu olmasını istemiyorum

zennubee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
452
78
ilk gelin benim . herşey üzerümde tecrübe edildi.öğrenildi. en güzel günlerim eşimin ve kv min önderliğinde berbat oldu gitti. kv hep kattıkarıştırdı. beddualar havada uçustu.onun yüzünden hep boşanmanın kıyısından dondük. büyük gibi akıl verceği yere hep körükledi.onu bi türlü affedemiyorum. o kadar kinliyimki ona karşı .öfkemi ifade edecek hiç bir kelime yok.psikolojim alt üst oldu onun yüzünden.şimdi eltimi el üstünde tutmasına okadar gicik oluyorum ki anlatamam.o kadar beddualar etti ki .bana ve aileme yok yere.başına dönsün hepsi inşallah. yuvamı yıkmaya çalışanın yuvasıda olmasın.

Yuvayı karı ve kocadan başka kimse yıkamaz.Etraftakilere yuvaya karışma yetkisini karı ve koca verir.

bu durumun eltinle ne alakası var onun suçu günahı ne?

Demek ki sizi sevmemiş eltinizi seviyor. Beddua gidecek yer bulamazsa döner gelir yalnız.

kaynanandan ne farkın kaldı şu an.

Eltinin olayla bir alakası vardıydı.
onun bi alakası yok.dedim ya kv yüzünden diye.onun yüzünden hep diken üzerinde yaşadım ilk yıllarımı.neyseki eşim gerçek yüzünü geçte olsa gördü.insan oğlunun mutlulugunu nasıl kıskanabilir.o kadar maddi zorluklarla kurulan bi yuvayı nasıl her fırsatta yıkmaya çalışır.Allah diğer oğlunda bu acıyı yaşatır inşallah.da yaşadıklarımı yaşar

Böyle hiç suçu olmayan insanlar için kötülük düşünürsen döner dolaşır seni bulur yalnız.
haklısınız.ama okadar öfkeliyim ki benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum. dökülen her damla gözyaşım ın bedelini kat be kAT ÖDESİN İSTİYORUM

Haksız yere edilen beddua döner dolaşır sizi bulur.
Sizin derdiniz kv ile neden kaynınıza ve eltinize beddua ediyorsunuz?

Siz çok ama çok öfkelisiniz...Öfke en çok kişiye zarar verir... Bence affedin ve ruhunuzu özgür bırakın.. çünkü affetmek karşıdakine değil kendinize yapılmış en büyük iyiliktir.Zaten bedduayı haketmediyseniz geri dönüp onu bulacaktır....Ona affettiğinizi söylemesenizde bu iyiliği kendiniz için yapmalısınız...Affedin ama unutmayın yaşattıklarını.. tabi affettiğinizde bazı şeyler illaki eskisi gibi olmayacak ama affetmeyerek elinize hiçbir şey geçmez hatırlayıp üzülürsünüz o kadar kendinize eziyet etmeye değermi hiç....Bakın kendinizi ne kadar harika hissedeceksiniz...Hem eltinizle şimdi iyi olsa bile bazı şeylere zamana bırakmak lazım zaman neler gösterir neler....

Yuvayı karı ve kocadan başka kimse yıkamaz.Etraftakilere yuvaya karışma yetkisini karı ve koca verir.
evt kocam çok anneci.kv ye bol koz verdi yerli yersiz.kv de hiç oğluna akıl vermedi ki büyük gibi pireyi deve yaptı herdefasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…