- 26 Şubat 2016
- 167
- 53
- 32
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
Mrb kizlar boşanmak istiyorum
Çok şükür annemde arkamda
Iki tane diyer konumda biraz anlattim
Yine kısa bi anlatayim
Ben kv cocugumu agzindan opmesini istemiyorum ve bunun icim kac gun once buyuk kavga cikardim kabul etmedigi icin ondan sonra oglunu arayip torunumu bana getir demis bende yanında gitmek istedim ucumuz birlikte gidelim dedim yok kavga cikar diyip israrla yanlız gitti bende dedim anneni tekrar uyar o zaman
Neyse bende ne olur ne olmaz telefonumu kayda alarak oğlumun cantasina koydum sonra kocam eve gelince bana dedi anneme üç kere konuyu açtım tamam oğlum dedi...
Bende aldım telefonu hepsini dinledim
Çocuğu dusurmusler bilmem neresi morarmis or..... lar allah belasini versin dedi kocam sustu
Saçını o Kariya kestirme çok çirkin kesiyo dedi kocam güldü ikide bir nebicim canta hazirlamis
Ikide bir laf atmalar yok bu gelin hep kv de de yok şunlar 24saat torunu yaninda falan da filan da neyse sonra işte bak torunum benden sadece iyi şeyle öğreniyor benim ona ne zararim var kocamda sadece orda laf arasi işte sadece dudagindan öpmen onu rahatsız ediyor oda oğluna dedi sk...sin ordan pislik kimse bana bişey diyemez ben istediğim yerden öperim torunumu terbiyesiz pislik sus onun adını anma benim evimde benim için öldü derken bile kocam sustu o Karina söyle çocuğu haftanin 2 günü almaya devam edicem benim asabimi bozmasin gelirim oraya fena olur ben şimdi bu kocanın ağzına tükürsemmi
Neyse yakında kurtulcam onlardan
Kaç gün önce eşimle konuştum söyle böyle dedim sen beni yanina almadin ve ben senin yalan söyleyecegini bildigim icin telefonla dinledim sizi dedim kızdı biraz ama sonuçta beni haklı buldu ama annesine karşı susmazsa kötü kavga cikar onu siler gibisinden şeyler söyledi kendisi ama değişme yolunda ama annesine karşı kendisi de çok zor durumda boşanmak la gözünü korkuttugum icin beni anlamaya calisiyor sadece heralde boşanmamak icin... neyse dünde konuştuk dedim annenin olayı böyle devam ederse ben yapamam dedim benim oglum hakkında kararlara saygı göstermek zorunda işte falan filan derken ben dedim o zaman birlikte gidelim oraya ben onunla sakince konuşmayi denicem hatta beni evine almazsa kizip gitmicem cocukla birlikte o zaman kendisi çıksın dışarda bi yemek yer konusuruz o zaman belki bağırmakta kendini tutar bagirmaz... yarın değil öbür gün gidecez içimde bi his annesinin inadı kirilmaz diyor ama bunu eşimde görsün artık ben hep o üzülmesin diye annesine katlandim ama annesi hiç acimadan onun adını evimde anma diye biliyor kocamda o an kalkip cikmiyor ordan neyse bunların yanlış olduğunu kocama anlata bildim bi türlü o gün yanımda olucagini söyledi bende sakin bi şekilde konuşcam ama baktım yine laftan anlamiyo o zaman gelir çocuğu bizim evde görür bundan sonra benim adimin anilmadigi bi eve çocuğum da gitmesin madem aceba eşime çokmu yüklendim diyorum bi yandan ama bi yandan da hak etti o da artık ana kuzusu olmaktan çıksın ya resmen annesine karşı bişey söylemekten korkuyor tamam annesi onu büyümüş bakmış ama kv sinirini bilmiyo benim sustugum sıralar evimin anahtarini bile vermişti kocam ona ben isteyken yatak odama girip karistiriyodu temizliyorum aciklamasiyla ama gelip baktigimda temizlik falan yapilmamisti bazi insanlar böyle işte oğlunun evi tamam ama bi yere kadar kendi kurallarini benim evimde neyse offf sinirlerim bozuldu kv yaptiklari konumda daha fazlasini oyuka bilirsiniz...