- 12 Mart 2018
- 138
- 84
- 28
Merhaba hanımlar kv nın sık sık hergun cagırmasınüzeeine konu açmıştım. Ve degerlı yorumlarınız ıle artık hayır demeye basladım. Kapı bir oturuyoruz kapıda komsumla konusurken bıle kapıya. Cıkıyor gene o cıkınca bız ıcerı gırecektık kı oğlum kv yı cagırmak ıstedı aglamaya basladı kv bıze gelsın oyun oynayalım dıye. Kı evımı toplamadım daha ve cocugumun uyku saatiydı yanı ısım vardı. Oğlum aglamasın dıye normalde buyur ederdım. Kv benımı cagırıyorsun oglum demeye basladı gelmeye yönelecektıkı ne ıstıyosun oglum dedım. Kv yı gosterdı gelsın dıye. Hayır annecım sen aglıyosun dıye her ıstedıgın olmaz ısımız var dedım ve ben oyle deyınce kv de aglatma cocugu gırın ıcerı dedı. Normalde hıc boyle bırsey soylemezdı gelırdı cagırmamı beklerdı. Neyse gırdım oglumla bırlıkte eve sonra uyuttum Cocugumu. Demem o ki bu kadın ne zman kapıya cıksak davet ettırmek ıcın ve davet etmek ıcın kapıya cıkıyor. Karsılasmaz gorusmezsek oglunu arıyor ayak yapıyor hastalandım ugramadınız falan dıye. Yanı ıstıyor kı eskısı gıbı hergun saatlerce yanımızda olsun herseyımızı bılsın herseyımıze karıssın. Ben ızın vermek ıstemıyorum artık buna. Kv her kapıya cıkmasında ne demelıyım kı bu kadın kapımızı gözlemesın ? Cocugumu kullanıyor bana karsı cocuga kendını oyun oynayarak alısdırmaya kalkdı ve normal olarak oglumda onu gorunce cagırmak yada yanına gıtmek ıstıyor. Bunun önünü nasıl kesebılırım ? Cocuk benı ıstıyor aglıyor dıye bıle gelmeye bahane arıyor. O kadar yakamızdan düşmüyor cok bunaltıyor benı.