- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
ya babanneyim diye kasiliyor kendileri ama..ne var hazir olan yemegi onune koysaydi kiyamet mi kopardi?Siz sormussunuz ama dogumdan once oglana bakicakmisun diye. Bir yerde guvenmissin. Oda gelmis ve hic bi sey yapmamis. Ustune 2 3 ay kalmis. Ama size yardim etseydi kalmasi bir sorun olmayacakti. Bende bunu diyorum iste kalmasini istemiyirsan yardim etmesi senin icin bir sey ifade etmemeli. Ayrica ameliyat oldugum icin 8 gun ameliyatim sisti genede kimselere soylemeden hastaneye gidip hallettik. Hicte kolay degildi inan herkes yapmak zorunda degil diye bir sey yok arkadasim sonsuza kadar kimse yardim edecek diye bir sey yok 40 gunde kendim yaptim 41. Gunde ... diyorum iste kendimize guvenerek yapalim bazi seyleri.. unutma 40 gun birisi yardim etsede 41. gun sende ...
kaldiki sanirim yanlis anlasildim..ben kimseye guvenerek cocuk yapmadik tabiiki..once Rabbime sonra kendime Allahin izniyle...eger ona guvenecek bir taraf olsaydi suan kv yanimda olurdu...ama bakin kv gitti diyorum...yani surekli bakma gibi bi durum yok..Allahtan yok zaten...
el insaf arkadasim..ayni evi kullaniyorsun ayni tuvaleti banyoyu vs vs ayni sofrada yemek yiyorsun...ama hic bir seye el surmuyorsun...kusura bakmada kole olalim diye mi dogurdu bizim analar bizi? tabiiki yardim etseydi sorun olmayacakti...cunku afedersin gelin orda bi yandan cocuk emzirip bi yandan cocuk uyutup sonrada kostur kostur mutfaga temizlige gidiyorsa..yardim etmeyen insafsizin onde gidenidir..hem ne diyorum..benim yetistirildigim kulturde yabanci bir eve gitsen bile yardim edersin elinden geldigi kadar...
kaldiki orayi burayi pis birakarak miafirlik mi olur sizce? herseyinde bi haddi hududu var kusura bakmayin..
buarada gecmis olsun sizede..ama sanki bu sekilde iyi mi oldu..hasta olmussunuz vs vs..ne gerek vardi bunlara? birisi gelip bir kac gun yardim etseydi belki bunlara gerek kalmazdi...akrabayim diye salinmak yetmez..kotu gunumde iyi gunumde yanimda olki anlasilsin.
buarada sanirim yanlis anlasildim bir konuya daha acikli getireyim...ben aylarca kaldigi muddetce ondan yardim beklemedim...sadece skstigimda etseydi o da yeterdi..kullandigi alanlari guzel temiz kullansa o da yeterdi...daha once dedigim gibi skstigim anlarda cocuguma bi kap corba isitsaydi ne vardi? kaldiki cocugum ac mi kaldi? hayir cok sukur kalmadi..ama bunlarda unutulacak seyler degil....buarada sirf bunlari yasamamak adina cocuk yapmamakta tabii sizin seciminiz ama...ilerde pisman olman yersiz olur.