- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Onlar da ev alacaklarsa bir zahmet çocuklara uygun yerden alsınlar.Hem pastam dursun hem karnım doysun demekle olmuyo işte. eğer kendi istediğiniz yerde ev almak istiyorsanız kendiniz ödeyeceksiniz kredisini peşinatını kendiniz vereceksiniz. hem nişanlıma sürpriz yapayım diye bekleyip istediğinizi alamazsınız kv. den. ya bekleyeceksiniz nişanlınızla karar vereceksiniz. yada paşa paşa boyun eğeceksiniz.
Ya lütfen konuyu saptırmayın, ben zaten çalışıyorum nişanlım gelene kadar ödeyecekleri 5 ay ki, bizim söylediğimiz arabanın parasından bir kısım ayırın ordan ödersiniz kendiniz borca girmeyin.Hem pastam dursun hem karnım doysun demekle olmuyo işte. eğer kendi istediğiniz yerde ev almak istiyorsanız kendiniz ödeyeceksiniz kredisini peşinatını kendiniz vereceksiniz. hem nişanlıma sürpriz yapayım diye bekleyip istediğinizi alamazsınız kv. den. ya bekleyeceksiniz nişanlınızla karar vereceksiniz. yada paşa paşa boyun eğeceksiniz.
Canım oda askerde diye ona yansıtmak istemiyorum, üzülür bu sefer ben hiç dayanamamTİPİNİ YEDİĞİM NE DERTLE UĞRAŞIYO ben istediğim evde oturmak istiyorum ayrı istiyorum de direk nişanlınla konuş
Yok canım para verdikleri yok benim beklentim hiç yok Allaha şükür çalışıyoruz.vala kv kp iyiyse yakınlarında yaşamanın artıları da var onu bir söyleyeyim.
ama kesinlikle istemiyorum diyorsan net ol eğilip bükülme. orda biz almayız derlerse de almasında git kirada otur ama kendi istediğin yeri seç.
maalesef parayı veren düdüğü çaldığı için parayı onlar verecekse onların istediği olma ihtimali yüksek.
Kuzum o parayla alacaklar takını falan emin ol. Yani canını sıkmak istemem ama, öyle yapıyorlar maalesef!Ya lütfen konuyu saptırmayın, ben zaten çalışıyorum nişanlım gelene kadar ödeyecekleri 5 ay ki, bizim söylediğimiz arabanın parasından bir kısım ayırın ordan ödersiniz kendiniz borca girmeyin.
Ama bir evin tek erkeği bu zamana kadar alıcaz yapıcaz diyorlardı.
Benim ailem nişandan toplanan takıya dahi dokunmadı düğünden sonra bize araba alacaklar diye.
Kimseden yardım beklentim yok tekrar söylüyorum, ama bunca zaman alırız dediler nişanlım parayı eve verdi biriktirdiler hani nerde ?
Ya gerçekten çok yoruldum perim bunca işin içinden çıkamıyorum. Şimdiden söylüyorlar senin takını paşinat yapar toruna da ev alırız diyeKuzum o parayla alacaklar takını falan emin ol. Yani canını sıkmak istemem ama, öyle yapıyorlar maalesef!
Valla dunyaya getiriyosak biseyleride goze almak lazim cocugumuza sormuyoruz gelmek istiyomusun diye bkendi keyfimize yapıyoruz sonra kendi istedigimiz sekle kaliba sokmak istiyoruz sonra yuva kurmaya aile olmaya kalktigindada yine herseye mudahil oluyoruz olmamali kotu bisey yapmadiklari kendilerini zarara ugratcak isler yapmiyosalar kendi keyfimiz icin hayatlarina mudahele etmemeliyiz bende 3 senelik evliyim esim nisanliyken ev aldi allah nasip ederse buranin borcu bitince yine ev almak isterim cocugum icinYa lütfen konuyu saptırmayın, ben zaten çalışıyorum nişanlım gelene kadar ödeyecekleri 5 ay ki, bizim söylediğimiz arabanın parasından bir kısım ayırın ordan ödersiniz kendiniz borca girmeyin.
Ama bir evin tek erkeği bu zamana kadar alıcaz yapıcaz diyorlardı.
Benim ailem nişandan toplanan takıya dahi dokunmadı düğünden sonra bize araba alacaklar diye.
Kimseden yardım beklentim yok tekrar söylüyorum, ama bunca zaman alırız dediler nişanlım parayı eve verdi biriktirdiler hani nerde ?
Orda bir dursunlar bunu düşünmek ve kararını vermek çocuğun annesi ve babaşına düşer. Doğmamış çocuk için şimdiden hesaplara girmeleri hiç hoş değil senin adına karar verıyolar resmen.Ya gerçekten çok yoruldum perim bunca işin içinden çıkamıyorum. Şimdiden söylüyorlar senin takını paşinat yapar toruna da ev alırız diye
Yok canım para verdikleri yok benim beklentim hiç yok Allaha şükür çalışıyoruz.
Onlar yardım ederiz düşüncesindeler ama, iş ev alınma evresine gelince onlar eğilip bükülüyor.
Yani bunca zaman konuştukları kava kasmak mıydı ?
Canım torun dedğim kişi keşke benim çocuğum olmuş olsa, ama değil ablasının eşi vefat etti torun dediği kişi nişanlımın yeğeni.Orda bir dursunlar bunu düşünmek ve kararını vermek çocuğun annesi ve babaşına düşer. Doğmamış çocuk için şimdiden hesaplara girmeleri hiç hoş değil senin adına karar verıyolar resmen.
Ağır saçmalamışlar yardım edip ev almak istıyorlarsa kendileri etsinler sizin altınlar ne alaka. Sen kendi çocuğunun geleceği için saklarsın kullanırsın onu tavrını net belli et sonu gelmez bu davranışların.Canım torun dedğim kişi keşke benim çocuğum olmuş olsa, ama değil ablasının eşi vefat etti torun dediği kişi nişanlımın yeğeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?