Ailecek hepiniz bir garipsiniz,hepiniz hatalısınız.Kaç yaşında insanları evden kovuyorsun,onlar istenmedikleri yere zorla geliyorlar ne diyeyim bilemedim yani,aile ilişkileriniz inanılmaz saygısızca.Sen ne kadar sinirlensende onları kovmamalıydın,ne olursa olsun senden büyük insanlar ve ayıp denen bir şey var,defolun gidin denmez yani.Bu durumu eşinle konuşacaktın,tartışacaktın,gerekirse alacaktın eşyalarını evi terkedecektin bir süre ya da boşanmak istediğini söyleyecektin bir şekilde eşini ikna edecektin.Bu kadar uzun kalma olayına bir çözüm bulacaktı o da.İnsanları evden kovmak çözüm değil ki,kovdun da ne oldu?Onlarda da nasıl bir düşünce yapısı var çözemedim.İstenmedikleri yere gelip aylarca kalıyorlar zorla,kovduğun halde gitmiyorlar.Eşin desen ona diyecek hiç söz bulamadım,hem ailesi gelip aylarca kalıyor evde,karısı rahatsız oluyor haklı olarak ama bir çözüm bulduğu yok,karısı ailesini evden kovuyor sadece saygılı ol diyor başka bir şey demiyor.Kısacası inanılmaz bir ailesiniz,birbirinize saygınız yok.