Kv ve kp bebegime isim seçti :/

Ne o ismi koyun ne de babanızın. Çocuk ismini anne baba koymalı büyükler noye karışıyor anlamıyorum. Aynı sorun bende de var kayinvalidem sürekli şu olsun bu olsun diyor ki ben zaten istediğim ismi belirttigim halde. Ama o ismi kabul etmeyip kendi babanızın ismini koyma niz da çok kırıcı olur en iyisi başka isim koymak diye düşünüyorum

Isim babamın ismi fakat ismi koymak istememde etkili olan yegane şey değil. Meal okurken ibrahim peygamberin allahı kendi kendine bulup soylemesi guzellemesi çok hoşuma gitmisti. Ki sadece babamın adı olduğu için koymak isteseydim de açık ve net söyleyebilirdim. Aynı şey değil yine de. Kimse beni zorlamiyor. Belki babam da ismini vermemi kabul etmeyecek. O bile belli değil.

Yok asla koymam, ne mehmet ne emin ne de mehmet emin. Ama gereksiz yere canım sıkılıyor. Eşim de arada kalıyor. Vicdan yapiyor. Hiç bi torunlarına isim koymadilar. Piyango bana vurdu galiba.
çocuğum olmadığından ve gelin olduğumdan sanırım şu saçma kv kp konularına cidden tahammülüm yok ya. hamile insanı stres yapmak çok sevap zaten (!)

öncelikle sağlıklı sıhhatle gelsin bebeğin,artık bir eski bir yeni isim konuluyor .iknizinde dediği olmayan bir isim koyun ne siz üzülün ne de eşinizin babası

Anlıyorum seni şuan canım benim oğlumun ismini de kp koydu ikinci kız ve erkek olursa isimleri belli koymuşlar o yüzden istemiyorum sırf o yüzden eşler de tabi anne baba ne derse o doğuran acı çeken biz isim koyanlar KV kp

Yok asla koymam, ne mehmet ne emin ne de mehmet emin. Ama gereksiz yere canım sıkılıyor. Eşim de arada kalıyor. Vicdan yapiyor. Hiç bi torunlarına isim koymadilar. Piyango bana vurdu galiba.
bu arada konu saçma değil yanlış ifade ettim. kv kp davranışları öyle. ayıp ya

Içime sinen bişey olsa birini koyardim en azından. Türkiye de elini sallasan bir değil üç mehmete çarpar. Emin in de bi anlamı yok benim için. Katılıyorum. Yarım saat yürüsem belim ağrıyor. Iki saat ağrı çekiyorum. Onlar da bu olacak demiyor haklarını yiyemem ama acite etmeseler bir kere önerseler de yeterdi.

sen doğuruyorsun sen koyarsin. hak senin. bence esinin bile hakkı yok. onca taşıyan büyüten sensin. hic bosa canını sıkma . Nüfus cüzdanı çıkartirken istediğin ismi yazdirt. kim ne derse desin.

BU durumları dayatarak yapıp, senin istediğin isim olmayacaksa onların dediği de olmasın bu kadar basit..
Dayatarak yaptıracak karakterde değiller ama boşu boşuna huzursuzluk çıkıyor. Kv aramızda böyle konu olacağını bilseydi eminim söylemezdi. Ikna olurum diye düşündü saniyorum.

Tabiki canım sonuna kadar haklisinnn bende içime sinen bi isim olsa koymak isterdim bilmiyorum bizi neden bu kadar çiğniyorlar özellikle eşlerin tavırları

Dayatarak yaptıracak karakterde değiller ama boşu boşuna huzursuzluk çıkıyor. Kv aramızda böyle konu olacağını bilseydi eminim söylemezdi. Ikna olurum diye düşündü saniyorum.
O zaman senin işin daha kolaymış.Kafana takma o iş hal olur güzellikle.

Onlar da heves ediyor ama biraz anlayış lazım. Öneri de bulunabilirler ama bu olsun veya olacak demek doğru değil.

Onlar da heves ediyor ama biraz anlayış lazım. Öneri de bulunabilirler ama bu olsun veya olacak demek doğru değil.
Evet heves edebilirler çok normal ancak bunun bile bir üslubu var.İlla erkek olsun illa ismini ben koyacam demesi de neyin nesi?Allah'ın izniyle sağlıklı olsun de geç kenara.Zaten öyle olsa nezaketen gelin de sorabilir, fikir alınabilir..Ama işte...

İbrahim Emin ismine ne dersiniz?

Maalesef. Emin'in bir anlamı yok gibi geliyor bana. Emin güvenilir. Eşim de aynısını teklif etti. Ki Ibrahim de kesin olacak diye diretmiyorum. Sadece evlenmeden önce de aklımda o isim vardı. Kız beklentisi olduğu için de erkek ismi pek arastirmamistim. Aklımda belirgin bir isim de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…