Armutla armudu kıyaslayalım o zaman.
Sizin babanız bir sohbet kanalı sunucusunun ismini isteseydi, ama eşiniz kesinlikle olmaz diyip kendi babasının ismini koysaydı ne düşünürdünüz?
Babam asla yapmazdı demeyin. Farzı misal diyoruz. Mesela yani.
Koymazdim çok net söyleyebilirim. Önce de belirttim mesele babamın ismi olmasi değil sadece. Zaten hangi kız babası çıkmış ta torunumun adını şu koydum bu olacak diye kendini ortaya atmış. Mesele erkek babası olmak ta bizim geleneğimizde. O zaman hersey hak, hersey reva.
Bence isim koymak çocuğun anne babasının hakkıdır ben 9 ay karnımda taşıyıp büyüttüğümüz evladıma isim koyamazsam çok üzülür kırılırım keşke herkes fikri sorulunca söylese isim konusunda tatsızlıkta olmaz ailede
Vallahi sırf bu isim kavgası yüzünden erkek Bebek istemiyorum bir kızım var adını ben koydum şimdi hamileyim sağlıklı olsun cinsiyet mühim değil elbette ama sinir krizi geçirtirler bana erkek olursa :) inşallah kızdır ....
Ciddi diyorum kırmamak için bende kız olsun da hiç meselesi olmasın diye istiyordum. Eşim uygun bir dille söyledi. Kırmak ta istemezdim ama oluru yoktu benim için.
Koymazdim çok net söyleyebilirim. Önce de belirttim mesele babamın ismi olmasi değil sadece. Zaten hangi kız babası çıkmış ta torunumun adını şu koydum bu olacak diye kendini ortaya atmış. Mesele erkek babası olmak ta bizim geleneğimizde. O zaman hersey hak, hersey reva.
Koymazsanız eşinizin de koymama hakkı var. Bence teklif etmeyin kırıcı olur. Eşinize bahane gibi gelir bu mealini seviyorum demeniz ki bence de öyle biraz