kv ve görümce ile tüm bağları koparmak

Ee kendisi üzülmesin diye siz üzülün yani buna razı demekki değer vermiyor size. Anasıyla danasıyla konuşsun karım gücendi gönlünü alın desin kimse de üzülmesin . Ağzını açıp aileye iki kelime edemeyen pısırık erkeklerle evlenmeyin boşanın ya vallahi boşanın neyini çekiyorsunuz bu tiplerin.

Arkadaşım sana bravo 18 yıl devam ettirmişsin evliliği çok güzel ama sana o şekilde davranmaları çok çirkin.
Ben kv ve görümcemle görüşmüyorum 6 aydır rahatım diyicem ama eşimin tantanası kavgamız bitmiyor.
Ablası bana mecbursun dedi alzerm babasına bakmam için bende değilim dedim kendi yurt dışında yaşıyor yıl 1-2 kez gelip 1 ay kalıyor ama sürede kendi babasına bakması çok zor geliyor kaldıki ben 2 yıldır içlerindeyim çok hukukumda yok yani. Rahmetli oldu kayınpederim ve beni cenazeye istemediler eşimde bu konuya hiç bir şekilde müdahale etmedi çünkü aşırı aileci ve en önemlisi anneci
Ve ben aradım yazdım ama açmadı bende daha arayıp sormuyorum.
Benle görüşmek istemiyormuş çokta umrumda ama eşim hep onlarla ilgileniyor.
Yani can sıkıcı huzur bozucu bir durum ama kendinide üzme arkadaşım önenmli günlerde içinden gelirse git .
Senin en zor anında Yanında olmayanın sen niye olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…