kv ve görümce ile tüm bağları koparmak

18 yıl siz üzülmüşsünüz, bi 18 yılda eşiniz üzülsün belki bi şeyler değişir..

Zahmet olmuş sizin için. Çoktan bu adımı atıp arkasında durmanız gerekirdi. O umreninde ona 5 kuruşluk faydası olmamıştır.

İnşallah eşini dinleyip devam etmezsin.

eşim enazından bayram düğün gibi durumlarda beni yalnız bırakma diyor. ben bu durumlarda da görüşmek istemiyorum artık
Eşiniz şu olayın üzerine bile hâlâ sizden onlarla gorusmenizi bekliyorsa, onlardan hiçbir farkı yok o zaman
Kötü gününüzde yanınızda olmayan insanlarla bayram düğün mü kutlamanizi bekliyor bir de?!

Çok net tüm baglarimi koparırdim,
düğünü bayrami bir yana hastalıklarına cenazelerine bile gitmem.

Ben kayınvalidesi ile tüm bağını koparmış bayram ve cenazede bile görüşmeyen biri olarak yazıyorum: bayram ve cenazede görüşeceğim büyüklük bende kalsın. Amaaa en ufak bir sataşma laf sokma huzursuz etme olursa ben de cevabını veririm artık diyin.

Diğer türlüsü gerçekten zor ve sizi enerjisel olarak yoran bir durum. Böyle olursa daha rahatsınız.

Çok geç kalmışsın bu sınırı çizmek için ve hala eşim üzülecek diye çizmeyeceksin bence. Eşiniz annesine karşı çıkmış ama yeterli olmamış demekki devam etmişler. Anneside oğlum iki laf söyler olır biter ben gelini kırbaçlamaya devam ediyim diye düşünmüş ve devam etmiş, sizde eşim laf söyledi iyi bari deyip kırbaç yemeğe devam etmişsiniz artık silkelenip kendinize gelmeniz lazım sağlığınız için.. eşiniz çok üzülecekse üzülsün siz ezilirken çok üzülmemişki annesi at koşturmuş üzerinizde yeterli çizgi çekilememiş eşiniz tarafından o nedenle o çizgi size kalmış inşallah çekersiniz.

Midem bulandı gerçekten bu nefret karşısında. Ne biçim insanlar ana, baba, kardeş oluyor ya. Yazıklar olsun.
Siz 18 yıldır üzülürken eşiniz neredeydi? Sizin hiçbir durumda yanınızda olunmazken siz neden yok cenazeymiş bilmem ne yanlarında olacaksınız? Onlar size ayıp olur diye hiç düşünmemiş, eşinizde hiç size ayıp oluyor diye bir aksiyon almamış. Hayret bir şey ya. Sakın geri adım atma. 18 yıllık karısını, gudubet kötü kalpli cadı annesiyle artık görüşmek istemiyor diye boşayacak hali yok herhalde. Pasif bir adam belli. Bu durumuda kabullenir.

18 yıl dayanmışsınız daha ne dayanacaksınız pardonnn ömür bitiyor ya bu hayata bir kez geliyoruz. Eşiniz de anlayış göstersin 18 yılda taş olsa çatlar. Kendisi olsa dayanamazdı.

Maalesef sorun eşinizde o cevabını verse bu kadar yüz bulamazlar. Benzer şeyleri yaşadım belki çoğu var azı yok da benim eşime de aynısını yapıyolar dışlıyorlar sizin eşinizle onlar iyi he kötü sensin öyle mi enteresan valla. Eşin onlarla da senin dedikodunu yapıyordur belki de. Bence görüşme mesafeli ol ilerideki durumlara göre bayramı cenazeyi düşünürsün. Eşin anlayış gösterirse ne ala göstermezse kendi bilir.. İşiniz var mı ekonomik özgürlük?

çok şükür işim var 28 yaşında üniversiteyi bitirdim 30 yaşında kamuya atandım. şuan 38 yaşındayım. ev hanımı olduğuma zamanlarda kv bize gelirdi sofradan kalkarken kesene bereket oğlum derdi asla eline sağlık demez bana. bende çalışmaya başladıktan sonra hiç bir şey demeden kalkmaya başladı.

Ya kendi çocuğuna kıymet vermiyor , hadi sen el kızısın. Kocana demiyor musun kovuktan mı çıktı bu çocuk? Ben üzülürüm nedir ya. E sen de üzülüyorsun??

Beni 18 yıl yok saydılar ben 18 yıl bekledim beni görürler bir gün diye.Artık bitti şimdide ben onları yok sayacağım.Hiç bir şey beni kararımdan döndüremez diyeceksiniz.

Valla siz üzüleceğinize eşiniz üzülsün. Siz bunları yaşarken ailesine ben üzülüyorum bu şekilde davranmayın demediyse üzülmeyi hak etmiştir ! Yemeyin bu duygu sömürülerini

En başta yapmanız gerekiyormuştu bunu.

Bayramlarda bi yarım saat eşimle uğrar,cenazelerde sadece el gibi okumalara gider çıkarım. Eşiniz üzülürse üzülsün 18 yıl kimseye "bi durun" dememiş... şu muamelenin çeyreğini görsem bir daha eş ailesinden kimsenin yüzüne bakmam. 18 yıl bu muameleyi görüp beni savunmayan eşe dünyayı dar ederim.O "baba olma hediyesi" var ya o hediyeyi evime dahi sokmam, eşim asla onları giyemez... Biraz tırnaklarınızı çıkarın ya... giden ömürden gidiyor saygı çerçevesinde herkese haddini bildirin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…