Buna niye gerek duydunuz ki?Bu arada kv ilk defa telefon almış ilk defa WhatsApp kurmuş.
Bende annemle bir resim paylaştım.iyiki varsın tarzında.
Annesiyle olan fotosunu paylasmis, kv yeni whatsapp kullanicisi oldugu icin ilk bu fotoyu gormus diye anladim ben. Yoksa nispet olsun diye paylasilmis gibi dusunmedimBuna niye gerek duydunuz ki?
Peşindeki emoji bana nispet gibi geldiAnnesiyle olan fotosunu paylasmis, kv yeni whatsapp kullanicisi oldugu icin ilk bu fotoyu gormus diye anladim ben. Yoksa nispet olsun diye paylasilmis gibi dusunmedim
Annesiyle olan fotosunu paylasmis, kv yeni whatsapp kullanicisi oldugu icin ilk bu fotoyu gormus diye anladim ben. Yoksa nispet olsun diye paylasilmis gibi dusunmedim
Whatsappta zaten 24 saatlik durumlar yok mu sadece?Ben de durum paylaşmış olarak yorumladım. Ucu açık oranın biraz.
Ayyy doguma az kalmisPeşindeki emoji bana nispet gibi geldi
Belki ben yanlış anlamışımdır o zaman
Ay o konular çok karışıkAyyy doguma az kalmis
Şöyle söyleyeyim bu süreçte çok tahrik edici şeyler de yaşadım bilerek resim attimBuna niye gerek duydunuz ki?
Bilerek resim attım.Annesiyle olan fotosunu paylasmis, kv yeni whatsapp kullanicisi oldugu icin ilk bu fotoyu gormus diye anladim ben. Yoksa nispet olsun diye paylasilmis gibi dusunmedim
E tamam karşılığını almışsınız o zamanŞöyle söyleyeyim bu süreçte çok tahrik edici şeyler de yaşadım bilerek resim attim
Tebrik etmek lazimilk defa whatsapp kuran biri nasıl adapte olmuşta hemen laf sokmuş ben buraya şaşırdım
Beni sadece Katsaydı inanın karşılığını aldım" şeklinde nbir düşünceye bile girmezdim.olay tamamen şuan annemE tamam karşılığını almışsınız o zaman
Keşke gerçekten takmayan insanlar gibi tepkisiz kalsaydınız
İki tarafın yaptığı da hoş değil bence
Sadece belki kayinvalidenin ki daha fazla hoş değil diyebiliriz
Tamam da siz mesajı anneniz üzerinden vermişsinizBeni sadece Katsaydı inanın karşılığını aldım" şeklinde nbir düşünceye bile girmezdim.olay tamamen şuan annem
Ben tam olarak yazmadigim olayıTamam da siz mesajı anneniz üzerinden vermişsiniz
Karşılığı da o türden olmuş
Öyle abarttığınız gibi müthiş ayıp bi hareket olmamış yani
Ben istediğimi söyleyeyim karşı taraf benim istediğimi söylesin tarzı bi kavga ancak kendimizle yaptığımız
Yine de tekrar ediyorum söylediği söz hoş değik tabi ki kayınvalidenizin
Teşekkürler.Hayır kız kendi annesiyle foto paylaşmış karşısındaki hakaret etmiş aynı şey mi? Allah kolaylıkversin bi fikir sunamicam siz yine de fevri olmayın derim işler daha da büyüyor o durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?