Kv sürekli kendini övüyor

aloft

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
537
476
kızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
Bir misafirlikte belki ikimiz konuşurken bazen sosyal bir ortamda
Kv okumuş tahsilli biri ama her konuda kendini övüyor
Kendisinin her konuda mükemmel olduğunu düşünüyor
Mesela ben başka bir insanın azmi hakkında bir şey anlatırken lafım biter bitmez kendinin daha azimli olduğu hakkında örneklerle bişeyler anlatıyor
Biri çok güzel yemek yapıyor desem " benim yaptığım yemeklerde çok beğenilir diye " bir başlar kendini övmeye bitirmez hiç.
En doğru o
En iyi o
Bazen sinir basıyor üstüme
Sizinkiler böyle mi ?

Başlığı görünce aaa benim k. validem dedim:olamaz:
Bende çok sinir olurdum bu huyuna ama bir aydır çok hasta. şimdi ne saçma şeylere takmisim o da öyleymiş diye dusunuyorum

kızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
Mesela ben başka bir insanın azmi hakkında bir şey anlatırken lafım biter bitmez kendinin daha azimli olduğu hakkında örneklerle bişeyler anlatıyor
Biri çok güzel yemek yapıyor desem " benim yaptığım yemeklerde çok beğenilir diye " bir başlar kendini övmeye bitirmez hiç.
En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?
Şahsen benim için kayinvalidem karamelli çikolata olsa bile sevilmez. Isınamıyorum ona (sebepsiz değil tabi). Normalde başkası yapsa takılmayacağım şey o yapınca dağlar kadar büyüyor gözümde.

gözlemlerım sonucu bazı insanlar hiç övulmedıklerınde o açıgı kapatmak için
kendı kendılerını övmeye başlıyorlar ve artık bu alışkanlık oluyor ,

demek kadını hiç öven yok , sende birinden bahsedecegın zaman aynı senın gıbı anne oda çok guzel yemek, temizlik, makyaj , alışveriş ( aklıma gelenler ) yapıyor aynı sana benzetiyorum de

bence bu huyunun önune geçeceksin ,

Sende hiç bişey anlatma canım..
Kendimle ilgili bişey anlatmıyorum zaten ama sadece bana değil mesela yakın bir arkadaşı var evde onunla sohbet ederken bana fenalık geldi :110:
Başlığı görünce aaa benim k. validem dedim:olamaz:
Bende çok sinir olurdum bu huyuna ama bir aydır çok hasta. şimdi ne saçma şeylere takmisim o da öyleymiş diye dusunuyorum
Geçmiş olsun acil şifalar takmamak lazım ama bu kadar da olmaz diyorsun :KK47:
Cümleye başlamadan önce anne sen en mikemmel gadinsin en iyisisin en güzelini sen yaparsın deyip kapatın ağzını :KK53:
Öyle desem bile yine de anlatıyor da anlatıyor :halay:

Etrafımda böyle birkaç kişi var. Ben hıhı diyerek dinlermiş gibi yapıp dinlemiyorum. Utanmasalar "totomu en güzel ben siliyorum, bak o öyle silinmez böyle silinir" diye tarif verecekler çünkü. Bir noktadan sonra çekilmiyor, ne yapayım ayıpsa ayıp.

Kendimle ilgili bişey anlatmıyorum zaten ama sadece bana değil mesela yakın bir arkadaşı var evde onunla sohbet ederken bana fenalık geldi :110:

Geçmiş olsun acil şifalar takmamak lazım ama bu kadar da olmaz diyorsun :KK47:

Öyle desem bile yine de anlatıyor da anlatıyor :halay:
Aman canım boşver sen kendinle ilgili şeylerini anlatmıyorsan boşver kimse hakkında iyi yada kötü bişey anlatma çokta önemseme....

gözlemlerım sonucu bazı insanlar hiç övulmedıklerınde o açıgı kapatmak için
kendı kendılerını övmeye başlıyorlar ve artık bu alışkanlık oluyor ,

demek kadını hiç öven yok , sende birinden bahsedecegın zaman aynı senın gıbı anne oda çok guzel yemek, temizlik, makyaj , alışveriş ( aklıma gelenler ) yapıyor aynı sana benzetiyorum de

bence bu huyunun önune geçeceksin ,

Aslında övüyorum da mesela eşimin bir huyundan bahsederken bile kırılmasın diye
Gerçi siz benden daha iyi bilirsiniz diye söze başlıyorum ama

En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?
Benimki de hep eltimi övüyor :)

En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?
Allah sabir versinn

Bu durum takma duymamazlıktan gel vs.demekle olmuyo biliyorum ama isteyapacak birseyyok .
ben kendini ovmeye başladığında çocuklarımla fln ilgileniyodum .

Cöpünü bile ovebilecek durumda çünkü.çok çok abartı davranislar.

Allah sabirversin sizede

X