Eşiniz nasıl çok iyi oluyor? Annesine ses etmeyip karısını bunaltan ezdiren adamlar iyi değil anlayın artık ya. Saygı değil bu, anneden ödleri kopuyor. Kayınvalideyi kırmak istemiyorum, eşimle aram bozulsun istemiyorum ee nasıl olacak peki? İçtiğiniz sigara eşinize kayınvalidenize değil, en masuma karnınızdakine zarar veriyor. Kayınvalideyi zaten kıramazsınız, eşiniz haddinizi bildiriverir gibi görünüyor buradan. Kadın kaç yaşına gelmiş arkadaşı çevresi yok mu niye her gün size sarıyor? Tamam fiziksel olarak zor ve hassas bir dönem geçiriyorsunuz ama inanın ki evde yalnız daha rahat olursunuz. Hamur işi falan abartmayın, bebek için kilo da çok zararlı. Doğduktan sonra bebeğinize de karışacak, onu yedirecek bunu içirecek uyku düzenine vs her şeyine karışacak. Bu adamlar kendinizden vazgeçecek, aman kocam üzülmesin yakarım bir sigara boşver hamileliği denecek kadar değerli mi ya?
Arkadaşımın bebeği tek gözü küçük doğdu, öyle dikkatli bakılınca anlaşılır cinsten değil bildiğin çizgi şeklinde. Çünkü dayanamayıp sigara içmeye devam etti. Kaçıncı ameliyatı oldu saymadım. Organ oluşumu ilk üç ayda tamamlanıyor ondan sonra bebek kilo alıp büyüyor. İçtiğiniz sigara organ gelişimine zarar verebilir.