Merhab herkese,
benim eşimin ailesi burdaki konularda geçen aileler gibi pek değil, uzakta olunca esimle iletisimleri is haytindan dolayi kisitli oluyor.
kv bazi patavatsiz tavirlari yuzundn ki burda konu acmistim, bende mesafeli oldum ister istemz.
konuya gelim: diger evlatlari nprs yapsin laf erme yok onla islerini bililer modunda. Bize gelince senelerdir ne gerek var modu. ortalam bir haytta ne gerekiyorsa onlar aliniyor m ne gerek var paramizi niye harciyoruz oluyor.
araba aldik arabamiz yoktu hayirli olsun iyi etmissiniz ayaginiz yerden kesilsin yeter gule gule kullanin diyecegine ne gerek vardi niye masrf ettin oluyor. kaynim araba aldi satti aldi satti ona sesi cikmiyor ki onada bisey demeneli araba oturdugun yere gore gercekten ihtiyc sayiliyor neyse. arabasiz alisverise bile burda gidilmez dedigimizde dunurlerden alirsiniz dedi. dedim kendi anne babmda olsa alabilecek iken almayip kendimce kurnazlik yapip zirt pirt annemgilden arabayi isteyemek hem ne var ki bu ulkede arabasiz insaj cok nadir almicaz insanlar muhtc mi olucaz demistim. bunu beni daha iyi anlayin diye anlattim.
dün de kv goruntulu aradi bahceye gidiyorduk esimde dedi anne gosterim sana tas aldim da oturdugumuz alan pek duz degildi tas dosemeye basladim teras gibi oldu dedi. kv fiyat sordu esimde dedi ya pek bisey tutmdi 100-150€ o kdarda olur artik dedi.
iki dakika once kolundaki bilezigi gosterip bu kardes istiyor diye saka yapan ve bize gecen konumda anlattigim gibi evsiz kal sen diyen kv sunu dedi „ne gerek var ne masraf ediyosun onlarin istegi bitmez parani car cur etme“ ben dondum kaldim ben karisi olarak oglunun ailesiyim velevki istedim 100€ masraf yaptik bahceye ki bu hicbiseydemektir, bunu demeye gerek varmi?Kp ordan bisey diyince kv toparlamaya calisti yok ben masrf etmesin diye diyorum filan ypti esimde hic bisey olmaz iyiyptim dedi.
bana gelince, kv kendiside tutumlu hesabini bilen biri oldugumu birikim yptigimu biliyor(bunu önemsedigimi biliyor bana iyi yapiyosun kizim biriktir diyen biri bide), neden maddi konulri bana dokunduruyor? Arkadasinin gelinini gunluk durumunda paylasir, kiz yemege kahvaltiya gider disarida veya kahve icer bunlari screenshot yapip paylasir ne gerekse ama is bana gelince oh araba altind dunyq sna guzel yani cok zoruma gidiyor.
ben bize olm tavrindan dolayi gittigim yptiklarimi pek paylasmiyorum malzeme vermemek icin ki gercekten kirk yildabir giderim bir yerlere ki malum pndemi kisitlamlari var. acaba npsam rahat dvranip gezdigimide filan mi paylassan
kusurw bakmayin farkli bir telefondan zar zor yazdim yani mutevazi olup bu yonumu agirlikla gostermeme dah dogrusu yansitmama ragmen onun gozunde cok gezen harcayan kocsina masrf eden biriyim.
kizi istedigini yapabilir esi zengin cunku:) mantigina gore zenginsen boyle kacamaklarin olabiliyor:)
hacca gitmis bide guya yani herkesin rizki farkli, napim bizde boyleyiz sukur muhtac degiliz kimseye daha napalim.
kv kpden yana maddi anlamda problem yasiyor yani yirtik bone vs kadincagiz kullaniyor almiyor mu alamiyor mu anlamiyorum istemeyi mi bilmiyor. ucuncu sayfada bununla ilgi detay verdin
nasil bir tavir almaliyim tecrubelerinizi paylasirsniz sevinirim.