Benim k.valde iyidir hiç karışmaz kayınBABAM yine öyle Allah uzun ömür versin böyle geliniyle uğraşan insanlar cahil kendilerini bilmeyen tipler kayınvaldem prensiplidir kendine göre hep bir sınır vardır öyle laf sokayım kötü davranayım yapmaz okuma yazmasıda yok garibimin kendini bilmek çok başka birşeyy..Bir tanemi gelinini kizi gibi goren kaynana yok ya :-(
bu olaylar yaşanırken eşin nerelerde polis gelince ne yaptı peki3 senelik evliyim ilk evlendigom sene yatalak anasina babasina baktirdi kp ile beni kiziştirdi bizi birbirimize soylettirmedi taaki 1 seneden sonra aklim başima geldi kp den beni kiskandigini farkettim hamile kaldim annem misafirlige geldi bana besik almis kavga etti annemin yaninda kp dere b.k yiyesi fln dedi ama tabi anneme o laflar grumcemin nişani istemesi sozu oldu herşeylerini ben yaptm karnim burnumda sabaha kadar agladm eşim onca şeye ragmen anasinin elini optu sevdi oyle gucume gittiki sabaha kadar şişmişim dogm dktoruna gttim zehirlenme başlamis dedi yani preeaklampsi . zorla 8 aylikken dgum yaptrdlar artk tansiyondan bebegim ve ben olecektik 22 saat dogum agrisi cektim benim annem aglarken kaynana olck ayaginin kirlerini silip silip islak mendlleeri cam kenarina koymus hastanedeki cekmecemi acip sakizlarimi tek tek gevmis kadin refakatci geldi ogluma memesini vermeye calisti anlatirkeen öldresim geliyor gecen sene cok buyuk kavga ettik bana huzir vermedi kp inler git yat koynuna gir vs. anneme vana iftralar atti komşularima yamadi alt kati yaptrdik yuzsuz gbi ckmadi burdan gelirim gderm cocugmn evi sanane dedi en sonki kavgamzda polis cagirdm bu anlattklarm bir kaci nelr cektm nelerrr
Cok sanslisiniz ve haklisiniz cehalet okumamakla olmuyo Allah omrunu uzun etsin kvdenizinBenim k.valde iyidir hiç karışmaz kayınBABAM yine öyle Allah uzun ömür versin böyle geliniyle uğraşan insanlar cahil kendilerini bilmeyen tipler kayınvaldem prensiplidir kendine göre hep bir sınır vardır öyle laf sokayım kötü davranayım yapmaz okuma yazmasıda yok garibimin kendini bilmek çok başka birşeyy..
Kayınvalideyi anladık, klasik bir kv işte.. Ben burda kocaya dikkat çekmek istiyorum. Maşallah çocuguna birşey almak için anneden onay bekleyen koca.. Bravo vala. Sen hedefini değiştir derim. Kocan adam olsa, anayı babayı takmaz çocuguna bişey almak için heveslenir. Ben çocuğa yatak alalım deyince eşim sabahı zor etmişti.. Hatta giysi dolabı alalım deyince ozel yaptırcam onu deyip günlerce çizimler, ölçümler.. O dolap tasarımı gına getirmişti içime. Yani o denli bi hevesli oluyo babalar.
kendim ettim kendim buldum diyeceksniz.
sonuçta bu adam en başından beri böyleydi.
Eşim 28 yaşinda ama 18 yasinda bir cocugun akli var onda daha olgunlaşamadi ne desin var sa yoksa anasi vazgecirdi beni şikayetimden ailem arkamda degilki boşaniyim hayat kurayim senin cocugunun bezini kim alacak diyorlar bende okuyorum cocugum icinbu olaylar yaşanırken eşin nerelerde polis gelince ne yaptı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?