• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin sürekli ahlaktan bahsetmesi

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
kızlar merhaba. Eski konularımı bilen bilir. Biz kv ve görümceyle cok büyük kavgalar yaşadık eşimin hatrı için barıstım ama bizim kv sürekli bana düşman gibi bakıyo. Eşimin yanında iyi benim yanımda kötü.bende onun gibi davranıyorum artık. Bende biri bana laf söyleyince suratım bozulur. Bana sürekli laf sokuyolar moralim bozulu haliyle. Şimdi görümcesiyle konusuyo kv. Görümcesi gelin alıcak. İste görümcesine diyoki masum gözükenleri alma sonra evinizin ocagını söndürüyo. Ahlak güzelliği önemli vs vs. Simdiye kadar ne bişey istedim nede söyledim. En son kavgada actım ağzımı yumdum gözümü. Haklıydım haksız duruma düştüm. Mecburen konusuyoruz. Ama sürekli laf sokması beni cileden cıkarıyo sanki kendisi cok iyi. İyilik yapıyo bişey alıyo 40gün lafını ediyo. Bende alma diyorum lafını ediceksen. İşte neymiş teşekkür ediyormusum ama sonraki günler etmiyomusum. Sinirden bu halimle mahfettiler beni. Konustugu görümceside ilk gelinini yerden yere vuruyodu işte kendileri cok iyiler sanki. Ama onlara sorarsan iyilik meleğiler. Hep kendileri çekmiş ama mükafatı hep onlar almış saçma sapan konusmalar. Kızıyla 7/24 birbirlerini övüyorlar bendende bekliyorlar. Simdi aradan laf söyleyenler olucak ama gercekten tahammül sınırlarını asıyor yaptıkları. Bebeğim olucak kendileri herşeyi daha cinsiyeti öğrendiklerinde yaptılar 8. Ayımdayım eşimi dolduruyorlar bişey alma diye. Eşim bi corap almadı daha cocuguma. Kv gitti pazara iki üç sey aldı. Ben herşeyini aldım diyo. Sonra sonradan görme vs lafı ediyorlar. Sinirden kuduruyorum ama allah büyük. Eğer ben haksızsam benden cıkartır. hakkımı helal etmiyorum onlara....

klasik kaynana gelin hikayesi :KK47:

uzulme yalniz degilsin hemen hemen her gelinin basinda bu tarz olaylar ne yazikki :KK14:

takmayin kafaniza.yaninizda diyorsa amin annecim amin.Allah herkeze ahlaklisini hayirlisini versin.deyin.onun dediklerine sizde amin deyin her seferinde.en azindan üstüne alinmamis gibi görünürsünüz.ben olsam alinmazdim zaten kendimden eminsem.onunla birlikte dua ederdim:)kiyafet konusunda kendi aldiklari cok guzel bir davranis ama esinizin onlarin demesiyle almamasi enterasan.koskoca adam alip gelse dövecekler mi? bu konuda esinizin tavri onemli

evlerden ırak... niye bu kadar dipdipesiniz aynı evde mi yaşıyorsun. aynı evde yaşamıyorsan muhattap olma soğuk yap çok gidip gelme, aynı evde yaşıyorsan çekeceksin çaresi yok.

kızlar merhaba. Eski konularımı bilen bilir. Biz kv ve görümceyle cok büyük kavgalar yaşadık eşimin hatrı için barıstım ama bizim kv sürekli bana düşman gibi bakıyo. Eşimin yanında iyi benim yanımda kötü.bende onun gibi davranıyorum artık. Bende biri bana laf söyleyince suratım bozulur. Bana sürekli laf sokuyolar moralim bozulu haliyle. Şimdi görümcesiyle konusuyo kv. Görümcesi gelin alıcak. İste görümcesine diyoki masum gözükenleri alma sonra evinizin ocagını söndürüyo. Ahlak güzelliği önemli vs vs. Simdiye kadar ne bişey istedim nede söyledim. En son kavgada actım ağzımı yumdum gözümü. Haklıydım haksız duruma düştüm. Mecburen konusuyoruz. Ama sürekli laf sokması beni cileden cıkarıyo sanki kendisi cok iyi. İyilik yapıyo bişey alıyo 40gün lafını ediyo. Bende alma diyorum lafını ediceksen. İşte neymiş teşekkür ediyormusum ama sonraki günler etmiyomusum. Sinirden bu halimle mahfettiler beni. Konustugu görümceside ilk gelinini yerden yere vuruyodu işte kendileri cok iyiler sanki. Ama onlara sorarsan iyilik meleğiler. Hep kendileri çekmiş ama mükafatı hep onlar almış saçma sapan konusmalar. Kızıyla 7/24 birbirlerini övüyorlar bendende bekliyorlar. Simdi aradan laf söyleyenler olucak ama gercekten tahammül sınırlarını asıyor yaptıkları. Bebeğim olucak kendileri herşeyi daha cinsiyeti öğrendiklerinde yaptılar 8. Ayımdayım eşimi dolduruyorlar bişey alma diye. Eşim bi corap almadı daha cocuguma. Kv gitti pazara iki üç sey aldı. Ben herşeyini aldım diyo. Sonra sonradan görme vs lafı ediyorlar. Sinirden kuduruyorum ama allah büyük. Eğer ben haksızsam benden cıkartır. hakkımı helal etmiyorum onlara....

Onlarla eşiniz yanınızda olmadan hangi zamanlar muhatap oluyorsanız olmayın. Eşinizle beraber görüşün ama diğer zamanlar görüşmeyin. Bu konuşmaya ne zaman şahit oldunuz bilmiyorum ama elinizdeyse uzaklaşın bu ortamlardan. Değilse siz de laf sokuşturun. Merak etmeyin siz iyi olursanız size gelen gelin de iyi olur falan diyin olmadı kayınvalidenizin görümcesine.

Yahu 8 aylık hamilelikte çoğu şeyin hazır olması lazım erken doğum olur birsey olur siz doğum çantasını hazirladiniz mi. Yenidoğan takımı battaniye örtüsü bezi vs. Var mi? Siz ne kvye bakiosunuz yok görümcesine kız alacakmis yok söyle böyle kendi işinizi halletmeye baksanıza. Ayrıca anne olarak siz karar verirseniz ona neymiş. Çok konusursa anne sagma makinesi lazım olur sen al madem çok istiyorsun diyen geçin

En güzel cevap o size laf soktugunda salaga yatmaktır
Mesela gorumcesine bahsederken ay evet ya bence de falan deyin
Kv deyı onaylayın
Böylece sinir oldugunuzu anlamaz amacına ulasamadığini hisseder
Bazı seylerde de hiç cvp vermeyın
Yok sayın
Eşinizin yanında siz de iyi olun
Eşiniz ykken suratına dahi bakmayın

benim anlamadığım bebek sizi, keyif sizin neden dinliyorsunuz ki? bir haftasonunda halledebileceğiniz bir iş, alın eşinizi gönlünüze göre her şeyini alın.. sürekli dip dibe nasıl cinnet geçirmiyorsunuz yahu? o, onu dedi - bu, bunu dedi.. yandınız böyle giderse, bir cinnet her şeyi çözer biraz kendi işinizi kendiniz görün.. daha siz eşinizden koruma beklerken yarın o bebeği hallaç pamuğu gibi sevmeye başladıklarında onu nasıl koruyacaksınız?

takmayin kafaniza.yaninizda diyorsa amin annecim amin.Allah herkeze ahlaklisini hayirlisini versin.deyin.onun dediklerine sizde amin deyin her seferinde.en azindan üstüne alinmamis gibi görünürsünüz.ben olsam alinmazdim zaten kendimden eminsem.onunla birlikte dua ederdim:)kiyafet konusunda kendi aldiklari cok guzel bir davranis ama esinizin onlarin demesiyle almamasi enterasan.koskoca adam alip gelse dövecekler mi? bu konuda esinizin tavri onemli

Ben anlamadım anası hiçbir şey alma dediğinde içinden gelip doğacak çocuğuna bi patik bile almayan kocaya neden çocuk verilir?

Eşim çok hevesliydi bizde zaten son aylar alıcaktık eşimle öyle kararlastırdık. Ama kv herseyle ben ilgilenirim havasına girince eşim geri çekildi torunu olucak o da ilgilensin dedi. Bi araba almaya gittik gidip hangisi ucuz hangisi saçmaysa onu begendiler benim begendiğime dönüp bakmadılar bile. Bende almayın dedim istemiyorum halbuki en iyisini en güzelini alacak durumdalar isteseler 10 milyarlık alırlar ama bana benim bebeğime alınma olunca zorlarına gitti. Eşimede işte bişeyler demişler ki anladım onların lafı oldugunu. Neymiş eskiden pusetmi varmıs bebek arabasımı varmıs. erBende eşime kızdım onlara kızdım hiçbirşey istemiyorum dedim bu cocuk benim tek değil seninde cocugun almazsan alma bebeğimi hastanede elimde cıkartırım sen utanırsın dedim. İstemedim birşey o cocuk için ölen adam gitti yerine umursamaz biri geldi. Almazsalar almasınlar annem herşeyini yapıyor cok şükür elinden geldiğince sanki onların bi kazagına patiğine ihtiyacım vae. Kendi cocukları gibi görmüyorlarsa benim cocugum ailemde alır.

Tavrımı koydum cinnetide geçirdim ama onlar kurnaz emin ol. Allah kimsenin basına vermesin. İnsanın canına tak ediyor. Ben kimseye laf sokamam ama laf sokanın alası geldi basıma. Artık muhattap olmuyorum bi çivi alsam söylemiyorum cünkü evime ne alsam gözüne batıyo. Evlendiğim ilk ay eksiklerim vardı aldım. İşte neymiş bi sormuyomusum ona. Takmayınca sinir oldu oldu 3. Ayımızda içlerindeki canavar cıktı ortaya... bende sevdirmem zaten aramız iyi değil. Sevmiyorlar bebeğimi sevselerde eşimin yanında bi pış pış torunum torunum o kadar. Kızının oğlu hepimizden değerli bize pas vermez
benim anlamadığım bebek sizi, keyif sizin neden dinliyorsunuz ki? bir haftasonunda halledebileceğiniz bir iş, alın eşinizi gönlünüze göre her şeyini alın.. sürekli dip dibe nasıl cinnet geçirmiyorsunuz yahu? o, onu dedi - bu, bunu dedi.. yandınız böyle giderse, bir cinnet her şeyi çözer biraz kendi işinizi kendiniz görün.. daha siz eşinizden koruma beklerken yarın o bebeği hallaç pamuğu gibi sevmeye başladıklarında onu nasıl koruyacaksınız?

Yahu 8 aylık hamilelikte çoğu şeyin hazır olması lazım erken doğum olur birsey olur siz doğum çantasını hazirladiniz mi. Yenidoğan takımı battaniye örtüsü bezi vs. Var mi? Siz ne kvye bakiosunuz yok görümcesine kız alacakmis yok söyle böyle kendi işinizi halletmeye baksanıza. Ayrıca anne olarak siz karar verirseniz ona neymiş. Çok konusursa anne sagma makinesi lazım olur sen al madem çok istiyorsun diyen geçin
Gelde anlat. Gitti 5 parca hastane takımı aldı memeleketinden neymiş özel yapımmıs su instagramda satılanlar varya iste onlardan bende salağım anlamıcam üzerinde etiket vardı60 tl ki ne indirim yapar ben biliyorum bide yalan söylüyo kutusu yoktu buna koydum diye kızı ben görmeden cıkarmaya calıstı etiketi bana yakalandı ne yapıyosun dedim hiç bişey yapısmıs cıkartıuorum diyor.bana 130a aldım dedi. Sinşr oldum sustum ama dedim bu 130luk değil kandirmislar seni diye. Kendi ne yaptıgını biliyo caktırmıyo

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm,eşiniz sizi ve bebeğinizi düşünmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamakla yükümlü.
İstemiyorum almayın demeyin.
Canım cicim kocacım deyip alışverişe götürün:KK46:

Sinir olduğunuzda niye susan taraf siz oluyorsunuz.. ?
Laf mı sokuyor.. Sizde sokun lafınızı..
Siniri içine atan taraf gelinsin diye niye sen olasın.. ?
Millet lafını sokacak, insan içinde rencide edecek ,derdini de siz çekeceksiniz.. Var mı böyle bir şey ya ?

Çok denedim ondada inat var. Yani bilsem nasıl doldurmuslar bende düzeltmeye calısıcam. Tek bahanesi sıkıntılar var işler düzgün değil vs vs. Ama ailesi lüks içinde birlikte iş yapıyorlar bütün işe eşim bakıyor. Sırf benim inadıma yapıyorlar. Kızı bizim gelinimiz ki abim altın emzik hamileliğini duyunca bilezik dogurunca kolye vs. Aldı. Sonradan işi kötü oldu. Kız bi oyuncagın lafını yaptı anneme annesiyle. Neymiş bi puset oyuncagı alamıyormus ailem. Dedimki cok gerekli birşey evi oyuncak dolu artık ne laf edeceklerini sasırdırlar. Babamların işi kötü olunca benim hiçbirşeyi haketmediğimi düşünüyorlar.

Back