- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
kızlar merhaba. Eski konularımı bilen bilir. Biz kv ve görümceyle cok büyük kavgalar yaşadık eşimin hatrı için barıstım ama bizim kv sürekli bana düşman gibi bakıyo. Eşimin yanında iyi benim yanımda kötü.bende onun gibi davranıyorum artık. Bende biri bana laf söyleyince suratım bozulur. Bana sürekli laf sokuyolar moralim bozulu haliyle. Şimdi görümcesiyle konusuyo kv. Görümcesi gelin alıcak. İste görümcesine diyoki masum gözükenleri alma sonra evinizin ocagını söndürüyo. Ahlak güzelliği önemli vs vs. Simdiye kadar ne bişey istedim nede söyledim. En son kavgada actım ağzımı yumdum gözümü. Haklıydım haksız duruma düştüm. Mecburen konusuyoruz. Ama sürekli laf sokması beni cileden cıkarıyo sanki kendisi cok iyi. İyilik yapıyo bişey alıyo 40gün lafını ediyo. Bende alma diyorum lafını ediceksen. İşte neymiş teşekkür ediyormusum ama sonraki günler etmiyomusum. Sinirden bu halimle mahfettiler beni. Konustugu görümceside ilk gelinini yerden yere vuruyodu işte kendileri cok iyiler sanki. Ama onlara sorarsan iyilik meleğiler. Hep kendileri çekmiş ama mükafatı hep onlar almış saçma sapan konusmalar. Kızıyla 7/24 birbirlerini övüyorlar bendende bekliyorlar. Simdi aradan laf söyleyenler olucak ama gercekten tahammül sınırlarını asıyor yaptıkları. Bebeğim olucak kendileri herşeyi daha cinsiyeti öğrendiklerinde yaptılar 8. Ayımdayım eşimi dolduruyorlar bişey alma diye. Eşim bi corap almadı daha cocuguma. Kv gitti pazara iki üç sey aldı. Ben herşeyini aldım diyo. Sonra sonradan görme vs lafı ediyorlar. Sinirden kuduruyorum ama allah büyük. Eğer ben haksızsam benden cıkartır. hakkımı helal etmiyorum onlara....