• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin hergün bize gelmesinden çok bunaldım lütfen fikir verin.

Benim için cehennemin tanımı bu yasadıklarınız. Asla evde biri varken rahat edemıyorum. Eşimin ailesiyle farklı sehırlerdeyız , senede 1 - 2 kez , 1 haftalıgına gelıyorlar. Geleceklerını söyledıklerı an bile stres basıyor bunyeme. Cok kotu ınsanlar olduklarından degıl , tek yaptıgım birer tabak fazla koymak masaya. Ama yınede evde bırılerının olması benı bunaltıyor.

Arkadaslar daırelerımız yanyana kv ile eşi yok. Ve her fırsatta bızde aynı evde yaşıyor gıbıyız. Çocuk yokkende aynıydı. Şimdi çocuğumuz oldu daha çok geliyor.her akşam kv ile oturuyoruz. Gün içindede oğlum uyanık oldugu heran bizimle. Hiç rahat bırakmıyor. Taşınalım diyorum eşim ben kiraya gidemem diyor. Diyorum buranın kirasını alır oderız. Annemı bırakamam diyor. İdare edıceksın kadın sıkılıyor tek basına ne yapsın baska vb. Bir suru laf ınanın 3 yıldır ıdare edıyorum ama artık evımde birgünümüde onsuz gecırmek ıstıyorum. Evde oldugum her an bızımle. Hergunde dısarı cıkamıyorum esım hergun dısarda ne ısımız var dıyor. Dıyorum annenlemı oturuyum hergun gene aynı laflar. Bı kac gun aıleme gıdıp kalmayı dusunuyorum belkı esım bıraz daha anlar ne kadar bunaldıgımı baska ne yapabılırım lutfen fıkır verın cok bunalsım evımde kıracı gıbı oturmaktan. Sürekli gözü üstümde rahat hareket edemıyorum.
Ay bıktık bu kayın validelerden!!!

Canım benimki de her kış 3 5 ay kalır uzakta yaşıyor kendisi. Artık sinir krizleri geçiririm. Ama artık söyleyeceğim. En iyi yol bu. Hoş senin kayın valide de yalnızmış.

Söyle bir yol izleyebilirsin. Öğlen yada öğleden sonra sen gitmeye başla kayınvalidene. Bi kahve için ne biliyim muhabbet edin 1 saat falan. Sonra "MİSAFİRLİĞİN KISASI MAKBULDÜR ben kalkayım o zaman" diyip eve geçin. Böylelikle hem eşinize anneni yalnız bırakmıyorum her gün gidiyorum diyebilirsiniz hem de akşamlarınız size kalır. Günde 10 12 saat size gelmesindense sizin 1 saat gidip geri dönmeniz daha mantıklı gibi.

Burada konusu olduğu için merak ediyorum
Hayatım boyunca çalıştım ama bir insana çalışmadığı için kızıyorum demenin sebebini anlayamıyorum
Bazı insanlar çalışmamayi tercih de edebilir illa özel bir sebebi olmayabilir

Yukarda bir arkadaş yazmış ben de aynı fikirdeyim evde 2 gün dahi başkaları ile rahat edemem bu başkasında sürekli kalma uzun vakit geçirme olayları çok sıkıcı.
Diğer arkadaşlara katılıyorum krizi fırsata çevirin çocuğu arada bırakın. En azından bir faydası olur

Eheh sizce bu mümkün nü? Bu diyen, diyebilen, diyebilecek türk erkeği milyonda birdir.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Çevremdeki neredeyse herkes evinde rahat etmek ister ve bir şekilde annesine daha az gelmesini ima eder. Herşey kavga gürültüyle olmak zorunda değil kibarca kendi rahatsız olduğunu söylese yeter. Eve gelince evde başka biri varken rahat olabilir mi insan? Elbette herkes diyemez ama o kadar nadir değil düşündüğünüz gibi.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Çevremdeki neredeyse herkes evinde rahat etmek ister ve bir şekilde annesine daha az gelmesini ima eder. Herşey kavga gürültüyle olmak zorunda değil kibarca kendi rahatsız olduğunu söylese yeter. Eve gelince evde başka biri varken rahat olabilir mi insan? Elbette herkes diyemez ama o kadar nadir değil düşündüğünüz gibi.
Söylediklerinize katılıyorum, olması gereken o. Hatta karşı tarafta o anlayış olsa da hiç o raddeye gelinmese ama başta kendi ailemdeki, yakınımdaki, çevremdeki erkeklerden misalle söylüyorum, bizim erkeğimiz malesef bunu değil kötülükle iyilikle dahi annesine/ailesine söylemez, söyleyemez, ima bile etmez. Kendi eşine sen çık git der.
Burda siz haklısınız yada ben haklıyımı göstermek için değil sırf durum anlaşılsın diye bir anket yapsak, sonuçta herkes eşinin bu konudaki fikrini bilebilir. Üzgün ama malesef benim düşüncem yüksek çıkacaktır.

Yanlış anlamayın beni lütfen ama niçin çalışmıyorsunuz? Özel bir durumunuz falan varsa özür dilerim şimdiden ama ben bu devirde çalışmayan insana çok kızıyorum. Çocuğunuz da büyümüş epey.

Lütfen siz de beni yanlış anlamayın, ben de çalışıyorum ama madden ihtiyaç duymuyorsa ve istemiyorsa insanların çalışmamasında ne sakınca var ki? Ben madden ihtiyaç duymasam çalışmaz haftada 2 kurs, bir yardım derneği, bir de düzenli spor falan derken hayatımı yaşardım sanırım. :KK53:

Çalışmak istiyorsanız ve böyle bir durumunuz varsa çalışın yada çocuğu bırakın kursa gidin spora gidin yürüyüşe gidin.

Kendi memleketinde degil mi?? Bu kadinin kardesi,akrabasi,eşi dostu,bir komsuluk iliskisi yok mu ki her gun sizde.Benim garibime giden bu oldu.Baska cevresi yok mu?

bir gün pazar, bir gün market, bir gün kuaför, bir gün arkadaşınızla kahvaltı.
Çocuğu, evi bırakın siz çıkın madem. :KK51:
Yapacak bşy yok, bende yakın oturuyoum, seviyorum sayıyorum ama çalışıyorum ve çocuğuma bakıyor.
Sırf yüz göz olmamak, kötü olmamak için işten çıkmaya korkar oldum...
Düşünün...

başka çareler bulmak zorundasınız.
Eşinizin ailesine gelmeyin diyemeyeceğinize göre.

Ben bu raddeye nasıl geliyorsunuz kvdeyle merak ediyorum.
Ben kapıyı caldığnda aralık kapıdan konuşurum en basiti,ev müsait değil derim.
İsler bitti mi derim ;)
1-2 açmam aa uyumuşuz çocukla derim.
Belli edin yani.
Misafirim gelince çağırmam anlasın falan.
Yani kv püskürtmenin kitabını yazdırdınız bize surda:D

Ben bu dayatmalara sinir oluyorum ya,sanki siz mecbursunuz annesiyle yaşamaya. Alıp başını gidiyor,akşam geliyor eşinize göre sorun yok tabi.
Anneniz gelse 2 gün oturamaz annenizle.
Ben olsam her gün çıkar gezerdim,hasta ,bakima muhtaç değilse evinde de oturabilir.

Arkadaslar daırelerımız yanyana kv ile eşi yok. Ve her fırsatta bızde aynı evde yaşıyor gıbıyız. Çocuk yokkende aynıydı. Şimdi çocuğumuz oldu daha çok geliyor.her akşam kv ile oturuyoruz. Gün içindede oğlum uyanık oldugu heran bizimle. Hiç rahat bırakmıyor. Taşınalım diyorum eşim ben kiraya gidemem diyor. Diyorum buranın kirasını alır oderız. Annemı bırakamam diyor. İdare edıceksın kadın sıkılıyor tek basına ne yapsın baska vb. Bir suru laf ınanın 3 yıldır ıdare edıyorum ama artık evımde birgünümüde onsuz gecırmek ıstıyorum. Evde oldugum her an bızımle. Hergunde dısarı cıkamıyorum esım hergun dısarda ne ısımız var dıyor. Dıyorum annenlemı oturuyum hergun gene aynı laflar. Bı kac gun aıleme gıdıp kalmayı dusunuyorum belkı esım bıraz daha anlar ne kadar bunaldıgımı baska ne yapabılırım lutfen fıkır verın cok bunalsım evımde kıracı gıbı oturmaktan. Sürekli gözü üstümde rahat hareket edemıyorum.
Sende Bi gün anneni Bi gün kardesni size cagır. Hatta yatıya kalsınlar belki gelmez. Her gün her gün rahatsız edilmez cünkü

Onun kendini geri çekmesi lazım da zannetmiyorum öyle birşey yapacağını.

Yanlış anlamayın beni lütfen ama niçin çalışmıyorsunuz? Özel bir durumunuz falan varsa özür dilerim şimdiden ama ben bu devirde çalışmayan insana çok kızıyorum. Çocuğunuz da büyümüş epey.
Kadın cocugunu kendi büyütmek istiyor olamaz mı. Niye çalışmayan kadınlara kızıyorsunuz. Para kazanmak çocuktan daha mı önemli.

Ben bunu anlamıyorum sadece: Yan yana apartmana girerken durumun böyle olacağını tahmin edemediniz mi? Sonuçta aynı apartmanda yaşayanlar genelde beraber takılır. Kendi ailemle aynı binada olsam öyle veya böyle her gün görüşürdüm sanırım. Kadin yalnızmis üstelik. Yani böyle olacağı sanki önceden belliydi.

Back