- 16 Nisan 2008
- 5.260
- 14.177
- 773
Eheh sizce bu mümkün nü? Bu diyen, diyebilen, diyebilecek türk erkeği milyonda birdir.Olay eşinde bitiyor anne biz seni çağırırız akşamları müsait olduğumuzda dese yete
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eheh sizce bu mümkün nü? Bu diyen, diyebilen, diyebilecek türk erkeği milyonda birdir.Olay eşinde bitiyor anne biz seni çağırırız akşamları müsait olduğumuzda dese yete
Ay bıktık bu kayın validelerden!!!Arkadaslar daırelerımız yanyana kv ile eşi yok. Ve her fırsatta bızde aynı evde yaşıyor gıbıyız. Çocuk yokkende aynıydı. Şimdi çocuğumuz oldu daha çok geliyor.her akşam kv ile oturuyoruz. Gün içindede oğlum uyanık oldugu heran bizimle. Hiç rahat bırakmıyor. Taşınalım diyorum eşim ben kiraya gidemem diyor. Diyorum buranın kirasını alır oderız. Annemı bırakamam diyor. İdare edıceksın kadın sıkılıyor tek basına ne yapsın baska vb. Bir suru laf ınanın 3 yıldır ıdare edıyorum ama artık evımde birgünümüde onsuz gecırmek ıstıyorum. Evde oldugum her an bızımle. Hergunde dısarı cıkamıyorum esım hergun dısarda ne ısımız var dıyor. Dıyorum annenlemı oturuyum hergun gene aynı laflar. Bı kac gun aıleme gıdıp kalmayı dusunuyorum belkı esım bıraz daha anlar ne kadar bunaldıgımı baska ne yapabılırım lutfen fıkır verın cok bunalsım evımde kıracı gıbı oturmaktan. Sürekli gözü üstümde rahat hareket edemıyorum.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Çevremdeki neredeyse herkes evinde rahat etmek ister ve bir şekilde annesine daha az gelmesini ima eder. Herşey kavga gürültüyle olmak zorunda değil kibarca kendi rahatsız olduğunu söylese yeter. Eve gelince evde başka biri varken rahat olabilir mi insan? Elbette herkes diyemez ama o kadar nadir değil düşündüğünüz gibi.Eheh sizce bu mümkün nü? Bu diyen, diyebilen, diyebilecek türk erkeği milyonda birdir.
Söylediklerinize katılıyorum, olması gereken o. Hatta karşı tarafta o anlayış olsa da hiç o raddeye gelinmese ama başta kendi ailemdeki, yakınımdaki, çevremdeki erkeklerden misalle söylüyorum, bizim erkeğimiz malesef bunu değil kötülükle iyilikle dahi annesine/ailesine söylemez, söyleyemez, ima bile etmez. Kendi eşine sen çık git der.Bence yanlış düşünüyorsunuz. Çevremdeki neredeyse herkes evinde rahat etmek ister ve bir şekilde annesine daha az gelmesini ima eder. Herşey kavga gürültüyle olmak zorunda değil kibarca kendi rahatsız olduğunu söylese yeter. Eve gelince evde başka biri varken rahat olabilir mi insan? Elbette herkes diyemez ama o kadar nadir değil düşündüğünüz gibi.
Yanlış anlamayın beni lütfen ama niçin çalışmıyorsunuz? Özel bir durumunuz falan varsa özür dilerim şimdiden ama ben bu devirde çalışmayan insana çok kızıyorum. Çocuğunuz da büyümüş epey.
Sende Bi gün anneni Bi gün kardesni size cagır. Hatta yatıya kalsınlar belki gelmez. Her gün her gün rahatsız edilmez cünküArkadaslar daırelerımız yanyana kv ile eşi yok. Ve her fırsatta bızde aynı evde yaşıyor gıbıyız. Çocuk yokkende aynıydı. Şimdi çocuğumuz oldu daha çok geliyor.her akşam kv ile oturuyoruz. Gün içindede oğlum uyanık oldugu heran bizimle. Hiç rahat bırakmıyor. Taşınalım diyorum eşim ben kiraya gidemem diyor. Diyorum buranın kirasını alır oderız. Annemı bırakamam diyor. İdare edıceksın kadın sıkılıyor tek basına ne yapsın baska vb. Bir suru laf ınanın 3 yıldır ıdare edıyorum ama artık evımde birgünümüde onsuz gecırmek ıstıyorum. Evde oldugum her an bızımle. Hergunde dısarı cıkamıyorum esım hergun dısarda ne ısımız var dıyor. Dıyorum annenlemı oturuyum hergun gene aynı laflar. Bı kac gun aıleme gıdıp kalmayı dusunuyorum belkı esım bıraz daha anlar ne kadar bunaldıgımı baska ne yapabılırım lutfen fıkır verın cok bunalsım evımde kıracı gıbı oturmaktan. Sürekli gözü üstümde rahat hareket edemıyorum.
Kadın cocugunu kendi büyütmek istiyor olamaz mı. Niye çalışmayan kadınlara kızıyorsunuz. Para kazanmak çocuktan daha mı önemli.Yanlış anlamayın beni lütfen ama niçin çalışmıyorsunuz? Özel bir durumunuz falan varsa özür dilerim şimdiden ama ben bu devirde çalışmayan insana çok kızıyorum. Çocuğunuz da büyümüş epey.