İşi yok aynen elinden gelse hiç çıkmayacak bızım evden malesefBen her zaman büyüklere karşı saygıdan taraftariyim. Ama burda kayınvalideyi iyice bir bozarim. Insanca kaç defa söylenmiş. Yok anlamak istemiyorsa anlayacak dilden kafasına sokmak lazım. Her gün gelmesine de gerek yok. İşi yok galiba
Bencede basit gelıyo kı sürekli dile getırıyor yada kızdgmı bıldıgı ıcın yapıyor benmle ugrasmak ıcın dıye dusunuyorm. Pekı tekrar yapmasınımı beklemelıyım bırsey söylemek ıcın ?benim oğlum sizinkinden bı kaç ay küçük :)
parkta yolda falan hep böcek, salyangoz, çizgili yılan, tırtıl, solucan falan arariz. karga uçtuğunu görse gak gak diye baslar benimki otmeyekarga ucuyo anne der.
kayınvalidem de benim oğlumu korkutarak uzaklaştırmaya çalışır ama genelde işe yaramiyo çünkü oglum taniyo seviyo onun korkunç göstermeye çalıştığı şeyleri. boşuna korkutma o korkmaz bilmiyo öcüyü ya da o sinek sever falan diyorum.
bu evde bunu yapmana izin veremem. bu evin kuralları var ve sen de uymalisin demesini söyleyin kendi evinde. sizin evinizde de zaten kurallar vardır. siz de kendiniz o şekilde uyarirsiniz olur biter. eski kafa işte kolay kolay degismiyo nolcakmis ki diyodur o da kendi kendine.
Bencede basit gelıyo kı sürekli dile getırıyor yada kızdgmı bıldıgı ıcın yapıyor benmle ugrasmak ıcın dıye dusunuyorm. Pekı tekrar yapmasınımı beklemelıyım bırsey söylemek ıcın ?
Çok begendım çok guzel cevap ama bunu söyleyemem eşimle kötü oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?