- 24 Kasım 2023
- 1.055
- 214
- Konu Sahibi morciveert
Merhaba kızlar geçen hafta yazmıştım sizlere. Kayınvalidem ile alakalı sorunlarımı, özet geçecek olursam hep onun yaşamamızı evimizde her konuda bir fikir ortaya atmasını istemediğimi belirtmiştim. O son olaylarımızdan sonra ben mesafemi koydum, artık eşim olmadan aşağıya inmiyorum. Görünce selam veriyorum sadece. Kendisi de aynı şekilde soğuk bana. Eskiden canım kızım gelinim vs şeyleri vardı, artık onlarda bitti. Geçen görümcemleri yemeğe davet ettim, o zaman o da geldi ben bir şey demedim ama eşim demişti. Zaten görümcemler geldiğinde hep beraber oturuyoruz genelde. Kaynanam hiç bir şey yemedi. Sadece çay içiyor benim evimde. Dünde gündüz vardiyadaydık. Evimizde yemeğimizi yedik, bir gün önceden hazırlamıştım yemeğimi zaten. Tavasını vermek için aşağı indiğimde gayet suratsız bir şekilde duruyordur. Ve artık bizim evimizle alakalı bir yorumda bulunmuyor. Genel olarak bakınca gayet iyi oldu istediğimde buydu. Ancak ilerde bu durum eşimle benim aramı bozarmı sizce? Vicdan yapmak istemiyorum ama bazen vicdanımıda susturamıyorum..