Kv Kp ve delirmek üzere olan ben

abartmıyorsun gerçekten böyle olacaklarsa keşke olmasalar sabret gidecekler zaten ama ağırlığınıda koy çok yorgunum deyip yat birgün çıkma odadan mesela anlasınlar....

İşte gerçek sebepler sunarsan böyle şeylere küsmezler :)

Kolay gelsin
Aynı şey benimde başıma geldi
Evlendigimziin ilk yılı şubat tatilinde geldiler
40 gün kadar kaldılar
Ne anlayissizliksa bilemiyorum
Arada 15 gün tatilim var yeni evliyim onlarla uğraştım sabah akşam sonra okul başladı yine aynı
Yorgun eve gel yap et derken telef oldum
Hadi susayım ilk kez geldiler dedim
Kalın desek daha gitmeye niyetleri yoktu

Ertesi sene yine geldiler bu defa çocuk oldu bahanesiyle
Beni çileden çıkardılar en son
Kv yerinden kımıldamaz sınır etti beni
Bir yandan bebekle uğraş gece gündüz uyuma
Bir yandan kv kp
Sürat astim biraz anlaşın falan diye ama tık yok
En son sinirlendim
Habersiz de gelmişlerdi
Ben annemlerdeydim başka şehirde
Eşim aradı annemler gelio gelip alayım seni diye
Tepem attı söyledim bende
Sonuçta her türlü kötü olacaksınız
Benim oyle oldu

Bence siz bilirsiniz ama herşeyi tam yapmaya çalışmayın
Eksik yapın mesela akşama tam tekmil yemek koymayın
Kahvaltılık koyun yapamadım deyin
Özür dilemek zorunda falan değilsiniz
Her işi eksik yapın ve görsünler bu şekild e olmuyor diye
Ben hatayı orda yaptım
Herşey çok güzel olsun diye çok uğraştım çok yoruldum sonuç kötü ben oldum
Sizinde aynı olmasin

Vallahi bütün suç sizde.Aman kusmesin,darilmasin,bozulmasın diye tepenize cikarmissiniz.Kadin tüm gün boş boş oturuyor çalışan gelinden zengin sofra bekliyor ,şaka gibi.Sizde kuzu kuzu yapıyorsunuz.Neden ?

Madem yalnızken çorba makarna türü yiyorsunuz ,niye gece gece ekşili köfte ? Kaynanan kocan çok istiyorlarsa girsin mutfağa yapsınlar ana oğul.Yahu şu çalışan kadınları ben anlamıyorum yemin ederim.Aksama kadar işte çalış sonra gel kocayı kayinvalideyi memnun edeyim diye kendini parala.Çünkü madalya takacaklar!

Onlar yokken ne yapıyorsan, aynısının biraz fazlasıni yap,beğenmeyen yemesin,küsende totosunu küle bassin.

İşten gelince çok Yorgun’um anne neden yemek yapmadın deseydin ya da madem yapmıyor sende basit yemekler hazırlayıp, Yorgunum diyebilirsin..sen çalışıyorsun kv akşama kadar evde bi yemek yapsa ne olur yani bence yarın sabah işe giderken veya bu akşam söyle anne yarın yemeği sen yap ben yorgun oluyorum diye

• Siz işteyken tüm gün ne yapıyor ki ne ayıp, insan biraz düşünür yemekte yapmasını akıl edemiyor.
  • Ayrıca bekliyorsa siz yapmayın yorgunum kusura bakmayın bugünde böyle oldu diyin.
  • Beklentisi çok fazla olmasın ki sürekli çalışan insanı rahatsız etmesin

İyi gelin olacağım diye, aman ne de olsa eşimin annesi babası diye, üç günlük dünya dert etmeye değmez nasılsa gidecekler diye, aman ben fesatlık etmeyim kalpleri kırılmasın diye, diye diye!..... Olan sonunda sana olur bu hiçbir zaman unutma. Aynı hatayı yaptım çok pardon tepeme s..lar. Birşeyler içteniçe canını sıkıyor ve sen idare ediyorsan, zamanla idarelik olursun. Ya dolaylı ya net rahatsızlığını hissettir. Öncesinde eşinle paylaş.

Hasta numarasi yap.işten gelince hastayım ben iceri geçip dinlenmeye çekil 1 2 gün. Kendileride ne yiyorlarsa yesinler. Düşüncesiz insanlar

Günaydın kızlar gece yazamadım malesef malum durumlar ama burda yazılan çoğu sözü tuttum :) geç geldim eve geldim ki hala öğlen yemeği yenmemiş tepem attı ama sakin sakin ben duşa giriyorum siz yiyin dedim kv demez mi çıkta beraber yiyelim diye :) şaka gibi bende banyoya girdim bi saat banyo yaptım :) sonra çıktım ki bunlar ağız şaplata şaplata yiyorlar sevgili kv bana da bi tabak hazırlamış off çok yorgunum diye diye yedim :) yemeği yer yemez akşam yemeğine tutuşturmaya çalıştı valla anne çok yorgunum biraz ayaklarımı uzatıp dinlenicem dedim bulaşıkları toplayıp yemeği ocağa koymuş ben dinlenirken :) yemekten sonra bulaşığı hallettim sadece eşimde çayla ilgilendi bende çekirdek çitledim :) haklıymışsınız gerçekten yapınca değil yapmayınca daha kıymetli olunuyurmuş. Herkeste bir şey esra yorulmuş aman geç çıktı falan filan. Ohh dedim ya kendimi boşa paralamışım

Ay benimde gelirler en az 10 gun kalirlar rutin yani 3 ayda bir gelirler bende yemek hazirla sofra kur kaldir cay servisi bulasik derken ölürum
Ama benim kayinvalide sagolsun evde kaldiginda yemek yapar eger ben yoksam varsam birlikte yapariz. Yine evde yoksam etrafi toplar camasir varsa toplar katlar yerlerine goturur mutfagi toparlar sagolsun. Yinede insan misafir varliginda yoruluyo ama iste sizin yazdiklarinizi okuyunca daral geldi. Kalk git de diyemezsin ama en azindan eve geldikten sonra bazi seyleri esinize soyleyin o yapsin oda calisiyor sizde sizinde iblenmeye ihtiyaciniz var. Bende asla oturamam herdaim ayaktayimdir. Ama iste yaramiyor yazik degil mi size sizi de ana dogurdu. Kayinvalide gorumceme gittiginde de aman Allahim her seyi yapar hazirlar neden cunku gorumcem isten gec gelir. Ayyy bide gitmeleri yakinken(gorumcem bekar) 'anne baba gitmeyin' diye yalvarir bende onceden gitmeyin falan derdim ama simdi asla demiyorum zaten bi geldiklerinde en az 25 gun kaliyolar daral geliyo ne buluyolarsa anlamiyorum git evinde rahat rahat otur ne var burda anlamiyorum. Bwnde yaslaninca insallah boyle olmam diye dua ediyorum

elinizden gelenden fazlası için yormayın kendinizi.
tüm gün evde olmayacak mı kv . yapmaz mı yemek , temizlik .
işten gelip bi de yemek vs mi hazırlayacaksınız .
bence tüm gün evde oturup yapmazsa hazır şeyler alın
kurabiyeyi falan hazır alın . meyve bulundurun evde
yemek için de makarna ve çorbaya devam .
bi sevaba girer 1 tencere yemek yaparsa bence

aa süper olmuş . hakkaten . yapmamak lazım. kendini paralasan da bi şey değişmez zaten

Cok iyi yapmissin E EsraLgnEsra bende onlar evdeyken iste bos gunlerim oluyordu spora gidiyordum normalde onlar olmasa yayarim gitmem bende cok yapiyodum yapmicam artik misafir umdugunu degil buldugunu yermis deyip bazen kv.ye yardim etcem bazen etmicem. Bu ne ya kullandikca kullaniyorrlar bizimde yuzumuz yumusak bi sey diyemiyoruz

Aynen öyle valla yaptığın kadar kötüsün kıymetin yok

Kendini ağırlatmaya çalışıyor aklınca işte kendine yapıldığını düşünemiyor hiç ama kızlar sağolsun güzel fikirler verdiler uyguladım tam tuttu :)

Evet saygı göstermek misafir ağırlamak suç olmuş insanlar yaptıkça tepene biniyor malesef ben annemim evinde bile bu kadar rahat değilim. Yemek temizlik her türlü yardım ederim. İnsanlardaki bu rahatlığı anlayamıyorum

Kızını yemeğe çağırır iş çıkışı kızım zor olmasın burda yiyin diye haftanın 3 günü yerler. Kıymetli kızı temizliğede atmaz el haftasonu kadın gelir. Elin evladı ele ucuz diye boşa dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…