- 21 Kasım 2017
- 146
- 159
- 33
- 33
- Konu Sahibi EsraLgnEsra
-
Yok canım öyle beğenmezler hiç. Görümce kişisinin çocuğuna baktıkları için şubat tatili. Akşama kadar kalabalık gürültü başım ağrıyor zaten bide kv yatana kadar hiç susmadan konuşuyor başımı duvarlara vurmak istiyorumDisardan alin bence..tatilden kv kp e neki? Ne alaka zamanlanma?
Ay valla ne dusuncesizler.. benim kv dede aksama kdr bi tost bi kahveyle aksam ederdi yemek yapmazdi.. ha ben girer yapardim mecburen.. anliyorum seni valla.. senin evin sonucta.. o zmn sabretmekten baska caren yok, delirmeye devamYok canım öyle beğenmezler hiç. Görümce kişisinin çocuğuna baktıkları için şubat tatili. Akşama kadar kalabalık gürültü başım ağrıyor zaten bide kv yatana kadar hiç susmadan konuşuyor başımı duvarlara vurmak istiyorum
İlahi nirra :) güldürdün beni çok mantıklı aslında :) bende diyorum beklemeyin diye yeni acıktık diyor. Akşam 5 te öğlen yemeği olur mu ?Aksamdan kv ne deki „Anne burası sizin eviniz sayılır, çekinme gir mutfağa, akşama kadar beni beklemeyin aç kalıyosunuz, hem oğlun anneyemeklerini özlüyor oda mutlu olsun”
Canım benim benim işimde çok çok yoğun bizdede eleman sıkıntısı var eve gitmem 19:30 gibi oluo. Okadar zor oluoki işten gelince misafir ağırlamak seni anlıyorumMerhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur muAy valla ne dusuncesizler.. benim kv dede aksama kdr bi tost bi kahveyle aksam ederdi yemek yapmazdi.. ha ben girer yapardim mecburen.. anliyorum seni valla.. senin evin sonucta.. o zmn sabretmekten baska caren yok, delirmeye devam
Eşin bu durumun neresinde?İlahi nirra :) güldürdün beni çok mantıklı aslında :) bende diyorum beklemeyin diye yeni acıktık diyor. Akşam 5 te öğlen yemeği olur mu ?
Görüyor. Yazık ona da bişey diyemiyorum akşam bi ara esranın durumu hiç iyi görünmüyor anne yarın mı yapsan dedi. Kv hanım diyor ki oturduğumuz yerde yaparız ne var ki :) şaka gibi kadıneşin görmüyomu bu halini
Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu
Ahh ah sen kocana kıyamıyorsun ama bak sana ne güzel kıyıyorlarGörüyor. Yazık ona da bişey diyemiyorum akşam bi ara esranın durumu hiç iyi görünmüyor anne yarın mı yapsan dedi. Kv hanım diyor ki oturduğumuz yerde yaparız ne var ki :) şaka gibi kadın
Off 7 buçuk çok geçCanım benim benim işimde çok çok yoğun bizdede eleman sıkıntısı var eve gitmem 19:30 gibi oluo. Okadar zor oluoki işten gelince misafir ağırlamak seni anlıyorumKayınvalidenin de arada yemek yapması, seni düşünmesi gerekli, sadece kayınvaliden olduğu için değil insanlık yani. İşten gelmişsin sen de arada hazır yemeğe konsan ne var.Çalışan kadın olmak gerçekten zor. Yatılı bir misafir ve onların sorumlulukları sana daha ağır gelir. Uygun bir dille eşine anlat istersen, belki o da annesine ima eder, eşim çok yoruluo diye. KV de belki anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?