Kv Kp ve delirmek üzere olan ben

EsraLgnEsra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
146
159
33
33
Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum

Son düzenleme:
Disardan alin bence..tatilden kv kp e neki? Ne alaka zamanlanma?
Yok canım öyle beğenmezler hiç. Görümce kişisinin çocuğuna baktıkları için şubat tatili. Akşama kadar kalabalık gürültü başım ağrıyor zaten bide kv yatana kadar hiç susmadan konuşuyor başımı duvarlara vurmak istiyorum

Ay valla ne dusuncesizler.. benim kv dede aksama kdr bi tost bi kahveyle aksam ederdi yemek yapmazdi.. ha ben girer yapardim mecburen.. anliyorum seni valla.. senin evin sonucta.. o zmn sabretmekten baska caren yok, delirmeye devam

Aksamdan kv ne deki „Anne burası sizin eviniz sayılır, çekinme gir mutfağa, akşama kadar beni beklemeyin aç kalıyosunuz, hem oğlun anneyemeklerini özlüyor oda mutlu olsun”
İlahi nirra :) güldürdün beni çok mantıklı aslında :) bende diyorum beklemeyin diye yeni acıktık diyor. Akşam 5 te öğlen yemeği olur mu ?

Sizi o kadar iyi anliyorum ki))) Ne deseniz de anlayacak degiller, mecbur katlanacaksiniz ...

Canım benim benim işimde çok çok yoğun bizdede eleman sıkıntısı var eve gitmem 19:30 gibi oluo. Okadar zor oluoki işten gelince misafir ağırlamak seni anlıyorumKayınvalidenin de arada yemek yapması, seni düşünmesi gerekli, sadece kayınvaliden olduğu için değil insanlık yani. İşten gelmişsin sen de arada hazır yemeğe konsan ne var.Çalışan kadın olmak gerçekten zor. Yatılı bir misafir ve onların sorumlulukları sana daha ağır gelir.Uygun bir dille eşine anlat istersen, belki o da annesine ima eder, eşim çok yoruluo diye. KV de belki anlar.

Ay valla ne dusuncesizler.. benim kv dede aksama kdr bi tost bi kahveyle aksam ederdi yemek yapmazdi.. ha ben girer yapardim mecburen.. anliyorum seni valla.. senin evin sonucta.. o zmn sabretmekten baska caren yok, delirmeye devam
Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu

İlahi nirra :) güldürdün beni çok mantıklı aslında :) bende diyorum beklemeyin diye yeni acıktık diyor. Akşam 5 te öğlen yemeği olur mu ?
Eşin bu durumun neresinde?
Eşine havale et durumu, kocaların anası babası danası hep gelinleri geriyor nedense!
Sıkıntın neyse açık net anlat kocana, aman aramız bozulmasın dersen aha da böyle sürer gider

K.valide kişisi mutfağa girip yemek yapsa elinemi yapışır..
Her şeye hazıra konmak çok ayıp ve terbiyesizliktir..
En azından sen çalışıyorsun bende bişiler hazırlar yeriz diyebilir..

Köfte onu öldürsün daha hayırlı olur:))

Görüyor. Yazık ona da bişey diyemiyorum akşam bi ara esranın durumu hiç iyi görünmüyor anne yarın mı yapsan dedi. Kv hanım diyor ki oturduğumuz yerde yaparız ne var ki :) şaka gibi kadın
Ahh ah sen kocana kıyamıyorsun ama bak sana ne güzel kıyıyorlar

Off 7 buçuk çok geç neyse halime şükür o zaman. Yatılı misafir zor bizimkiler daha zor. Herşeye küserler bide gıcık gıcık sinir oluyorum

çok merak ediyorum gerçekten öğleden beri yemek yemeyip sizi bekleyen insanlar için akşam mutfağa girip 11e kadar hizmetçilik yapacak enerjiyi nasıl buluyosunuz? bunun yerine insanları karşınıza alıp konuşsanız ya da hiç umursamayıp alıp kitabınızı kanepeye yayılsanız?

Yapacagin sey cok kolay cok yorgunum ayakta duramiyorum artik deyip esini mutfaktan cikartmayacaksin. O kv ogluslarina kiyamaz. Esine bugun basim agriyor tansiyonum cikti ben erken yatacahim siz disardam bjrsey soyleyin de gecistir canin kiymetli sonucta gordugun gibi kimse sen kendini dusunmezsen dusundugu yok.

Yemek yapmamasıni geçtim de o yorgunlukla siz ne yaparsanız yemesi gerekir. Bir gün yapıyorsanız istediklerini ertesi gün yok onu yapamam çamaşır yikayacagim bunu yapalım de. Yerlerse yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…