Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masuscuktan dedimdayamış döşemişim her yerini yaptırmışım oldu onlara bırakayım birde
senin için çok üzülüyorumEvet kızlar son durumu yazayım da güncelleme olsun.
İki gün önce yoğun mide ağrısıyla acillik oldum doktorum stres ve yorgunluğa bağladı.
Bende annemi aradım dedim ki anne artık kardeşime ayrı ev açalım bak ben iyi değilim hassas bir dönemdeyim yapamıyorum artık dedim dedi ben onunla konuşurum şimdi kış ortası ayrı ev yakıt faturalar uğraşmasın yaza doğru bakarız
ben annemle konuşunca eşimde abisini aradı benim için dedi ki durum bu zaten hassas bir dönemde kaldıramıyor anemi davet etseniz de bir süre sizde kalsa oda yengenle bir konuşayım sana dönerim dedi bir yarım saat sonra aradı dedi yengen istemiyor davet edemeyiz
yok ben kafamı nereye vursam azdır..
bende bilmiyorumAilenizin tavrına çok şaşırdım :/ 1 yıllık evlisiniz 7-8 aydır kardeşiniz sizde pardonda ne yaşadınız eşinizle kardeşiniz varken. Siz isteseniz bile ailenizin kabul etmemesi lazım sizde kalmasını. Çalışan bir insanmış kardeşiniz her durumda bir ev açabilir kendisine ,başka şehir de olsa ne yapacakdı acaba.
kaçacak yerim olsa kaçcamKac bacim sen ordan..
farkındayımMasuscuktan dedim![]()
bencedeŞimdilik bilmiyorum naparsin ama doğum yaklaşınca doğum iznine ayril ve doğruca ailenin yanına git. Hani öyle yapıyorlar ya doğum yaklaşınca ailesinin yanına gidiyor herkes. Öyle işte. Sen doğum yapmadan daha dayanamayıp çil yavrusu gibi dağılır herkes. Çünkü bi hizmetçileri olmayacak nasıl olsa artık. Sen de sessiz sedasız dönersin evine geri
Bence çok zekiyim![]()
emri vaki yapayımda kardeşimi napcam ???Eşine ben gidiyorum de ve git ailenin yanına. Ailene de ben yoruldum bıktım bana bakacaksınız iyi degilim de.
Nasil ki onlar emri vaki yapiyor sende yapabilirsin bence. Esin de yola gelsin kardeşin de ailen de kayinvaliden de. Baska ise yarayabilecek bir fikrim yok. Bu durumdan kurtulmak istiyorsan harekete geçmek zorundasın.
bende yapmak istiyorum ama o kadar kolay değil ama elbette herkesin sabrının da bir sınırı var, denemediğim şey kalmadı iyi niyet bir yere kadarsenin için çok üzülüyorum
hikayende ki herkes bencil
bacın şu benim ablamın hali ne olacak bir işin ucundan tutayım demiyor
kayınvaliden ne yapsan ne etsem de gelinin evine yıkılsam derdinde
kocan kendi annesi gelsin diye türlü dalavere peşinde ben olsam hepiniz burada oturun ben gidiyorum deyip bırakırdım
oldu ev tutup haber vereyim de evden attı desinler!!!Siz yetişkin insanlarsınız. Kardeşiniz de yetişkin bir insan. Yeni evlisiniz.Ama ev için ailenizden izin alıyorsunuz. Bu kafalar sanirim sadece bizim milllette var. Allah yardımcınız olsun ama böyle daha çok hastanelik olursunuz
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAllah kolaylık versin sevgili kardeşim, gerçekten üzüldüm...
Kayınvalideniz yaşlı ise onu es geçiyorum ama kız kardeşinizin mutlaka size yardım etmesi gerekir. Bi kere temizliği asla size yaptırmaması lazım.
Kayınvalideniz de yemek yapabilir tecrübeli bir ev hanımı olarak.
Bunları kendileri düşünmeli ama madem düşünmüyolar oturtun karşınıza konuşun, böyle böyle madem birlikte yaşıyoruz iş bölümü yapalım deyin.
Unutmayın orası sizin eviniz, size uymak zorundalar.
Lütfen herşeye yetişicem diye kendinizi heba etmeyin, bebeğinize de size de yazık...
Umarım bir an önce sizi mutlu edecek bir neticeye ulaşırsınız...
Allah aşkına o ne dedi çok merak ettimBende de benzer bir durum var. bende hamile, çalışan ve kv birlikte yaşayan bir kadının malum sabah erken evden çıkıyorum akşama geliyorum eve yemek yap kur kaldır, zaten malum hep yorgunum, kv yaşlı olduğu için pek etliye sutluye karışmaz. Doğal olarak akşamdan akşama eşimle tv karşısında bile olsa baş başa vakit geçirmek istiyorum, anne yat diyorum daha uykum gelmedi diyor her akşam bizim yatmamızı bekliyor, kırmakta istemiyorum ama geçenlerde dedim anne böyle olmuyor gel bizimle yat dedim :)
Allah aşkına o ne dedi çok merak ettim
[/Yok olmaz öyle şey dedi, olur olur anne dedim gel yatak büyük sığarız dedim :)
bazen benimde sabrım taşıyor markete gitsem bende gelcem, pazara bende gelcem, en son geçenlerde kuaföre gitcem işimde biraz uzun tutturdu bende gelcem ya sabır dedimBende de benzer bir durum var. bende hamile, çalışan ve kv birlikte yaşayan bir kadının malum sabah erken evden çıkıyorum akşama geliyorum eve yemek yap kur kaldır, zaten malum hep yorgunum, kv yaşlı olduğu için pek etliye sutluye karışmaz. Doğal olarak akşamdan akşama eşimle tv karşısında bile olsa baş başa vakit geçirmek istiyorum, anne yat diyorum daha uykum gelmedi diyor her akşam bizim yatmamızı bekliyor, kırmakta istemiyorum ama geçenlerde dedim anne böyle olmuyor gel bizimle yat dedim :)
inan söylüyorum artık iş tarif etmekten bıktım tarif edene kadar kendim yapıyorumAllah seninde ihtiyacin oldugunda hayirli insanlar cikarsin karsina, ne guzel ikisinede mecbur olmadigin halde bakiyosun ve yazilarindan anladigim kadariyla cokta sikayetci degilsin ama dogal olarak yorulmussun.
Kiz kardesine is yaptir sen yuklenme herseyi, o calisiyorsa sende calisiyorsun ustelik hamilesin ! yaptir, yapmazsa zorla yaptir :) aslinda onun dusunmesi lazim sen bisey demeden ...
Kv icinde bilemedim ne dicemi, acaba sen guzellikle konussan anlarmiki ? ben hep inanirim, kalbi temiz olan bi insanla ne kadar huysuz olursa olsun guzel konusunca bi anlasmaya variliyor.
Allah yardimcin olsun !
emri vaki yapayımda kardeşimi napcam ???
bazen benimde sabrım taşıyor markete gitsem bende gelcem, pazara bende gelcem, en son geçenlerde kuaföre gitcem işimde biraz uzun tutturdu bende gelcem ya sabır dedim
inan söylüyorum artık iş tarif etmekten bıktım tarif edene kadar kendim yapıyorum