- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv yi eltinizin kabul etmeme sebebi ne acaba? Ayrica esiniz 3 kardesmis, diger kardes ne diyor, o neden istemiyor? Hani demek istedigim sartlariniz ayni ise ki siz hamile, yeni evli ve calisan bir kadinsiniz, nasil yok diyebiliyorlar? Esiniz buna nasil musade ediyor? 4 ay bi cocugunda 4 ay bi cocugunda kalsin madem 3 cocugu var. Annenizden de para isteyin. O paraylada gundelikci tutun, hem evin isini yapsin hem yemek madem kardesiniz biseye dokunmuyor, sizde bir yere kadar kaldirirsiniz bu durumu. Kaca boluneceksiniz, daha bunun dogumu var lohusaligi var...
bilmiyorum inanın ve nereye kadar süreceğini bilmemek de yoruyor süresi olsa kendi kendime diyecem dayan ama en güzel zamanlarım saçma sapan geçiyor ona çok üzülüyorum.annende kaynından basından savmıs madem bu kadar stres oluyorsun ver kızkardesıne temızlığı ev işlerini falan o yapsın. kv yı de takma kafana temelli mi kalacak ikisi de ?
evinizde devamlı mısafır var bır de ev küçükse eşinle rahat rahat tartısamazsın bıle...bilmiyorum inanın ve nereye kadar süreceğini bilmemek de yoruyor süresi olsa kendi kendime diyecem dayan ama en güzel zamanlarım saçma sapan geçiyor ona çok üzülüyorum.
kv nin evi başka şehirde kızkardeşim de iş için geldievinizde devamlı mısafır var bır de ev küçükse eşinle rahat rahat tartısamazsın bıle...o da yorar ınsanı kv nın evı yok mu kardesın neden sizde ?
Kv evine dönmeme nedeni ne ? Kış diye mi ? Kızkardeşin geçici o zaman işini oturunca kendine biryer bulur Kalıcı olmaz merak etmeyinkv nin evi başka şehirde kızkardeşim de iş için geldi
evet kış için bizde inşallah teşekkür ederimKv evine dönmeme nedeni ne ? Kış diye mi ? Kızkardeşin geçici o zaman işini oturunca kendine biryer bulur Kalıcı olmaz merak etmeyin
İnşallsh canım Allah kolaylık versinevet kış için bizde inşallah teşekkür ederim
Ne demek istemiyor ee sende istemiyorsun o zaman abisi nasıl yengene sorayım der sen çok mu meraklısı ben olsam banane herkes eşit ilgilenecek derim..kardeşin de kızmış neden yardimci olmuyor ev işlerinde aslinda yükünü hafifletmesi lazim..ikiside istemiyor geçmişte ne yaşandı bilmiyorum!!! eltiler arasında tek çalışan benim ikiside ev hanımı ve ikisinin çocukları da büyük biri 15 diğerininki 16 yaşında para istemiyorum çünkü mesele bakmak olunca ses çıkarmayanlar para mevzu olunca aslan kesiliyor(tecrübeyle sabit olayı anlatmak istemiyorum)
Sen ailenin yanına gidince kardeşin esin ve kayinvaliden ile kalmaya devam mı edecek ki?
Ayrıca soruyorsunuz burda herkes kendince sana ve senin gibi sıkıntıları olanlara çare arıyor. Her çareye de bir bahane... yahu madem hic bir sey yapmaya cesaretin yok niye soruyorsun? Sen cile çekmeye devam et..
sizde kızmaya yer aramayın!!! kardeşim kamuda çalışıyor bir daha ağzıyla kuş tutsa böyle iş bulamaz sizin dediğiniz çare işleri daha da karıştırır o yüzden yoksa niyetim elbette bahane bulmak değil birazcık güzellikle hallolsun istiyorum mesele sadece
amaç konuşarak rahatlamak
Off, sizin ya da bebeğinizin başına bir şey gelse sorumlusu onlar olacak.
Nasıl olur bilmiyorum ama bence eltilerinize kabul ettirmeye çalışın zorla, benim bebeğim daha önemli stres altındayım deyin. Ya da eşinizi çok zorlayın.
En azından biraz kafanız rahatlayana kadar ikisinden birinde kalsın ya da dönüşümlü kalsın.
İlla cinnet geçirtecekler insana öyle anlayacaklar.
Ya da takmamanın yolunu bulacaksınız.
bana yada bebeğime bişi olsa sanki umurlarında olacak umursayan insan böyle yapmaz zaten takmamaya çalışıyorum işten eve gidene kadar sürüyor tabiii
ikiside istemiyor geçmişte ne yaşandı bilmiyorum!!! eltiler arasında tek çalışan benim ikiside ev hanımı ve ikisinin çocukları da büyük biri 15 diğerininki 16 yaşında para istemiyorum çünkü mesele bakmak olunca ses çıkarmayanlar para mevzu olunca aslan kesiliyor(tecrübeyle sabit olayı anlatmak istemiyorum)
patlıyorum arada tabiki ama büyük tepkiler vermemeye çalışıyorumE nasil patlamiyorsunuz? Her yani haksizlik...
yakın zamanda annemlere gidebilirsem yüzyüze görüşeceğim inşallahBence para mevzusunu mutlaka ac. Ben çalışıyorum hamileyim 4 kisinin isine yetisemiyorum de kendi annene ve kendi annenlerden ya da kiz kardesinden pars iste. Kayinvalideyi de esine duygu somurusu yap herkes 4 ay 4 ay bari baksin de abileriyle acikca konussun telefonda olmaz.