• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv, kız kardeş ve eş

Bazı arkadaşlar yazmışlar ama ben de düşünmeden edemedim eşiniz annesini getirtebilmek adına kardeşiniz getirtmiş ses etmemiş bence senin kardeşin geldi şimdi sıra bende demek için
Yada herhangi bir kavgada ben senin kardeşine ses çıkarıyor muyum diyebilmek için bilmiyorum eşinizi siz tanıyorsunuz belki kötü dşünüyorum ama kusura bakmayın

Bazı arkadaşlar yazmışlar ama ben de düşünmeden edemedim eşiniz annesini getirtebilmek adına kardeşiniz getirtmiş ses etmemiş bence senin kardeşin geldi şimdi sıra bende demek için
Yada herhangi bir kavgada ben senin kardeşine ses çıkarıyor muyum diyebilmek için bilmiyorum eşinizi siz tanıyorsunuz belki kötü dşünüyorum ama kusura bakmayın
Erkeklerden herşey beklenir bir ara benim ailem maddi yönden çok sıkışıktı eşim kendisi teklifte bulundu evi kiraya versinler düzelene kadar bizde kalsınlar diye kabul etmedim ev üstüne ev olmaz dedim birazda sizin söylediğiniz bu sebepten dolayı neyse aradan bi sene geçti eşimin annesi eşimin abisi için evini kiraya verdi maddi yardım yapmak için tabi birlik yaşama işi bana yıkılmaya çalışıyorlar kabul etmedim tabi uyanık eşimin ilk cümlesi ama ben sizinkiler için teklif etmiştim oldu konu sahibi sizi anliyorum şimdi aileniz küsmesin gücenmesin diye bişey diyemiyorsunuz ama belli ki kayınvalediniz kardeşiniz sizinle diye geldi ailenizle konuşamıyosanız ne bilim bi teyzeniz olur halanız olur onla konuşun anlatın derdinizi sanki siz değilde o kişi kendi fikri gibi ailenizle konuşsun sonrasında eşinizlede konuşun olmuyo yapamıyorum dersiniz baştan kabul edince vazgiçilmiyomu illa ömür boyumu beraber yaşayacaksınız kayınvalidenizin bişeyleri ısrarla almasıda aynı bizimkine benziyo aynı evde yaşamıyorum bunun için çok uğraşılıyo o yüzden bize iki günlüğüne falan geldimi almaya başladı yapma dediğim halde maksat oğluna şirin görünmek yoksa aç kaldığımızda bi ekmek vermeyen kadın oğluma bi çift çorabı geçmemiş kadın şindi bize işi düşüncemi merhamete geldi allahta yardımcınız olsun inşallah

Erkeklerden herşey beklenir bir ara benim ailem maddi yönden çok sıkışıktı eşim kendisi teklifte bulundu evi kiraya versinler düzelene kadar bizde kalsınlar diye kabul etmedim ev üstüne ev olmaz dedim birazda sizin söylediğiniz bu sebepten dolayı neyse aradan bi sene geçti eşimin annesi eşimin abisi için evini kiraya verdi maddi yardım yapmak için tabi birlik yaşama işi bana yıkılmaya çalışıyorlar kabul etmedim tabi uyanık eşimin ilk cümlesi ama ben sizinkiler için teklif etmiştim oldu konu sahibi sizi anliyorum şimdi aileniz küsmesin gücenmesin diye bişey diyemiyorsunuz ama belli ki kayınvalediniz kardeşiniz sizinle diye geldi ailenizle konuşamıyosanız ne bilim bi teyzeniz olur halanız olur onla konuşun anlatın derdinizi sanki siz değilde o kişi kendi fikri gibi ailenizle konuşsun sonrasında eşinizlede konuşun olmuyo yapamıyorum dersiniz baştan kabul edince vazgiçilmiyomu illa ömür boyumu beraber yaşayacaksınız kayınvalidenizin bişeyleri ısrarla almasıda aynı bizimkine benziyo aynı evde yaşamıyorum bunun için çok uğraşılıyo o yüzden bize iki günlüğüne falan geldimi almaya başladı yapma dediğim halde maksat oğluna şirin görünmek yoksa aç kaldığımızda bi ekmek vermeyen kadın oğluma bi çift çorabı geçmemiş kadın şindi bize işi düşüncemi merhamete geldi allahta yardımcınız olsun inşallah
kesinlikle aynı şey annem nişan alışverişi için aradığında aman iki pijama kendileri alsın diyen kadın şimdi bana kalkmış mutfak malzemesi alıyor istemiyorum diyorum oturup ağlıyor

kesinlikle aynı şey annem nişan alışverişi için aradığında aman iki pijama kendileri alsın diyen kadın şimdi bana kalkmış mutfak malzemesi alıyor istemiyorum diyorum oturup ağlıyor
Benimkide sana bir don alıp altmış liramı verecem dedi belirteyim istemedim sadece eşimle aramızda bi tartışma olmuştu sanki evimi basar gibi geldi evimize konu konuyu açtı tuttu bana sana dolu sandık getirdim gibisinden laf etti ben de kusura bakmada gayette boştu koca sandıkta sadece bi rane eski pijama vardı dedim hani oğlunun yanında herşeyi yaptım gibi konuşunca bu arada alınan yapılan herşeyi maddi olarak eşim karşılıyodu üç veş eksik kalırsa o tamamlıyodu öyle yani hatta bi kere çocuğumun bezi yok parada yok eşin ailenden iste dedi hani borc dedin olmaz kac kere aldılar ettiler parasını geride almıyolar bi kerede kendi annenden iste dedim ki onun annesinin durumu kat kat iyi neyse aldık yirmi tl haftasına geri aldı yani ben zordyken yapmayıp şimdi kendisi için yapıyo samimi gelmiyo bişeyler gözümde zerre kıymeti yok yapılanın ki bekarken senelerce çalışıp maaşını annesibe veren tek evlat eşim diğerleri hep yiyici olmuş şimdi yine bize elli tl harcıyorsa mesela aylık bin lira diğer kardeşe veriliyo ama bizle yaşamak istiyo ben bi lirada istemiyom kendisinde istemiyom

aynen koz ede bilmek için yapıyorlar çoğu şeyi sizinki de ayrı alem miş abisine yardım edecekse onlarla otursun size ne iyi ki yapmamışsınız
konu sahibesi de bence kabul ettiniz diye ömür geçmek zorunda değil size yardımları da yok sinir stres ayrı herkes konuşun tabi öne eşinizle

aynen koz ede bilmek için yapıyorlar çoğu şeyi sizinki de ayrı alem miş abisine yardım edecekse onlarla otursun size ne iyi ki yapmamışsınız
konu sahibesi de bence kabul ettiniz diye ömür geçmek zorunda değil size yardımları da yok sinir stres ayrı herkes konuşun tabi öne eşinizle
Kabul etmedim ne oldu hala daha baskı var eşimden değil artık ona söyledim söyliceğimi boşanırım ciddiyim kaç senedir her türlü lafa söze sustum anlaşamıyoruz yardım ettikelrinin de yadirdıma ihtiyaçları yok bu arada sadece lüks yaşamaktan vazgeçecekler okadar dedim valla annesi memlekette normalde kira sözleşmesi bitiyodu sormadan danışmadan tekrar dan kiraya verdi sonuçlarına katlansın nerede yaşıyosa yaşasın dedim eğer bana baskı yaparsan yasalar benden yana seni boşarım evide bana bırakmak zorunda evlilik birliğini düzenini bozan kendisi ana oğul kalacak yer ararsınız dedim bu arada annesi yaşlı veya hasta depil

Herkes hata yaptığını yazmış. Peki tamam hata yaptın kabul etmekle ama bundan sonra ne yapacaksın? Benim biraz tuhaf yöntemlerim var kendim için mesela bodozlama bunalıma girerim herkesi başımdan atmak için daha doğrusu girmiş gibi yaparım :) yerinde olsam bunalıma girerdim biraz rapor falan alır yataktan çıkmaz ya da eski Türk filmlerinden kafamı kaldırmazdım veya roman okurdum. Hayattan bıktığımı kimseyi görmek istemediğimi falan söyler kocamdan herkesi göndermesi için yardım isterdim. Ya da elinden geliyorsa doğa içinde bi tatil köyüne belki de bir arkadaşın yanında kalırdım. Senden artık fayda gelmeyeceğini anlayınca herkes toz olurdu
o zmn da deli muamalesi gorur :) bizim millet psikoljisi bozuk insana deli muamelesi yapiyo malum ;)
en iyisbhastayim deyip yatsin elinde pecete ara sıra öhö öhö yapsın ;) hamile ya dinlensin azcik bari yazik valla

Aileni arayip esinle problem yasadigini soyleyip kiz kardesini postalayacaksin oyle kardesi bi dk tutmam evimde. Ayrica okulu olur gelir kalir nasilsa okulu bitecek dersiniz ama is hayati nereye kadar surecek sizinle beraber.. kiz kardesiniz ve ailenizde ki rahatliga anlam veremiyorum. Erkek kardesim var bir hafta yanimda kaldi annem laf arasinda orda bi is ayarlasaniz falan dedi oyle birsey yapmam icin buraya tasinmaniz lazim dedim ve konu kapandi. Lafinizi esirgemeyin lutfen kendi evinizde fazlalik olmussunuz yazik gunah hamilesiniz bir de..

Evi terket annene git .bakalim kardeşin kaç gün kalabilecek sen olmadan. krizi büyüt önce kardeşin kendine ev tutup gider sonrada k.v yi yerine gonderirsiniz.dogum yapmadan harekete geç yoksa biz yardim ediyoruz diye yillarca kalirlar

Evet kızlar son durumu yazayım da güncelleme olsun.

İki gün önce yoğun mide ağrısıyla acillik oldum doktorum stres ve yorgunluğa bağladı.

Bende annemi aradım dedim ki anne artık kardeşime ayrı ev açalım bak ben iyi değilim hassas bir dönemdeyim yapamıyorum artık dedim dedi ben onunla konuşurum şimdi kış ortası ayrı ev yakıt faturalar uğraşmasın yaza doğru bakarız :kızgın::kızgın::kızgın:

ben annemle konuşunca eşimde abisini aradı benim için dedi ki durum bu zaten hassas bir dönemde kaldıramıyor anemi davet etseniz de bir süre sizde kalsa oda yengenle bir konuşayım sana dönerim dedi bir yarım saat sonra aradı dedi yengen istemiyor davet edemeyiz :kızgın::kızgın::kızgın:

yok ben kafamı nereye vursam azdır..

İki gün önce yoğun mide ağrısıyla acillik oldum doktorum stres ve yorgunluğa bağladı.

Bende annemi aradım dedim ki anne artık kardeşime ayrı ev açalım bak ben iyi değilim hassas bir dönemdeyim yapamıyorum artık dedim dedi ben onunla konuşurum şimdi kış ortası ayrı ev yakıt faturalar uğraşmasın yaza doğru bakarız :kızgın::kızgın::kızgın:

ben annemle konuşunca eşimde abisini aradı benim için dedi ki durum bu zaten hassas bir dönemde kaldıramıyor anemi davet etseniz de bir süre sizde kalsa oda yengenle bir konuşayım sana dönerim dedi bir yarım saat sonra aradı dedi yengen istemiyor davet edemeyiz :kızgın::kızgın::kızgın:

Sizi düşünen yok yani
En güzeli siz kendinizi düşünmeye başlayın.
Kayınvalideniz ve kardeşinize "siz burada kalın, ben kendime ayrı ev açacağım" deyin, eşinizle başka yere taşının.

herkes kendi evine gitsin bu nedir ya

Ailenizin tavrına çok şaşırdım :/ 1 yıllık evlisiniz 7-8 aydır kardeşiniz sizde pardonda ne yaşadınız eşinizle kardeşiniz varken. Siz isteseniz bile ailenizin kabul etmemesi lazım sizde kalmasını. Çalışan bir insanmış kardeşiniz her durumda bir ev açabilir kendisine ,başka şehir de olsa ne yapacakdı acaba.

sanırım benden de bu tepkiyi bekliyorlar
Kayınvalidenin evi var mı aynı şehirde varsa beraber oraya geçsinler kardeşinle yoksa onlara bir ev tutun size ev tuttuk bundan sonra orada beraber oturacaksınız deyin.

Kayınvalidenin evi var mı aynı şehirde varsa beraber oraya geçsinler kardeşinle yoksa onlara bir ev tutun size ev tuttuk bundan sonra orada beraber oturacaksınız deyin.
kv nin farklı şehirde evi var burda ev tutmayı kabul etmedi

Back
X