Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümceniz ve kayınvalideniz kayınpederiniz hastayken sizde kalırken sizi 2 dk oturtmayıp eve misafir çağırmıyor muydu?Hatta siz çocuğunuzu okuldan almaya gidince niye geç kaldın diye hesap sormadılar mı?Siz o üye değil misiniz?Niye hala bu insanları evinize çağırıyorsunuz?Ramazan günü bunların pislikleriyle uğraşıyorsunuz.İnsan olan gelinimiz bizi ramazan günü ağırlıyor der,ekstra iş çıkarmamaya çalışır,bunlar seks yapıyor,banyoyu size temizletiyor

gelin kp götünü görmüs.
Allahım sen esirge
1742466042242.webp

Ya bi zahmet mahçup olsunlar çoluk çocuğun olduğu evde uluorta o iş olmaz..
Ben kendi evim olmasına rağmen çocuklarım her defasında kapı çalıp içeri girmesine rağmen kapıyı kilitlemeden asla eşimin bana yaklaşmasına izin vermem
Bence az bile yapmışsınız azıtık gibi ne o öyle kendi evleri yok mu adafaghajakak

Genç(!) çiftin ilk vukuatı değilmiş zaten bağ bahçe tarla tapan her yerde basılmışlar birçok kişi tarafından.
+1
Çılgınlığı da bir zahmet gidip evlerinde yapsınlar.
8 yaşında küçücük kızların olduğu evde çılgınlık yapılmaz.
Çiçek de bu arada yumuşak bir tepki vermiş. Ben olsam direkt kovardım ve evet utanmazdım. Salonda ulu orta sevişen utanmıyorsa ben hiç utanmam.
Ayrıca anne bile değilim ama şükür içimde merhamet ve bir miktar anaçlık var. Çocuğum için de kayın ailemi utandırırım da kovarım da, hiç umurumda olmaz.
Bana göre çocuğun refahı mutluluğu için her şey mübahtır, hiç çekinmem yaparken valla.

Yani söylenebilecek ne varsa açık açık söyledim bu sabah uyandım yine çıldırma noktasına geldim,bebeğimin bakım sepetine traş fırçasını atmış kb 😒😕 evlerinde gerçekten böyle değiller sanki beni bile isteye tahrik ediyorlar 🤬
Neden cinnet geçirip kovmuyor musunuz

Aşkım ben takma popolar oluyor ya ondan olduğunu düşünüyorum açıkçası ama kesin net bilgi yok :D
Çok komik salınımı. Yalnız her videoda özenle salınan o popo hayır işine gidince asla salınmıyor şartı şurtu var.
Bu konudaki adamın kadının şartı şurtu yok, ne iftardan geri kalıyorlar ne cinsi münasebetten

+1
Çılgınlığı da bir zahmet gidip evlerinde yapsınlar.
8 yaşında küçücük kızların olduğu evde çılgınlık yapılmaz.
Çiçek de bu arada yumuşak bir tepki vermiş. Ben olsam direkt kovardım ve evet utanmazdım. Salonda ulu orta sevişen utanmıyorsa ben hiç utanmam.
Ayrıca anne bile değilim ama şükür içimde merhamet ve bir miktar anaçlık var. Çocuğum için de kayın ailemi utandırırım da kovarım da, hiç umurumda olmaz.
Bana göre çocuğun refahı mutluluğu için her şey mübahtır, hiç çekinmem yaparken valla.
Ben zaten bahtsız üye bacımdan yanayım iyi yapmış söylemekle

Ya olmuş bir kere hoş sürekli mi olucak yada oluyor yapmışlar bir çılgınlık olmuş geçmiş anons etmediniz bir
Okumuyorsunuz bari muhalefet etmeyin, her yerde yapıyolarmış, basılmalara doyamamışlar, yine yapacaklar. Bir çeşit fantazi bu. Kapıya bakıyolarmış hatta, kaynana bi ara hah gelin kalktı demiş.

Yerçekimine aykırı yahu :KK70: kızgın kumdan serin suya atlamak olur sjksjksjksjk :olamaz::olamaz::rolleyes::KK8:
Kuzum var var bizim patron 70 yaşında 4 tane sevgilisi var :D
Dedemle ananem 71-73 yaşındalar ayda minimum 1 kez oluyormuş laf arasında ağzından kaçırmıştı ananem :D
Yalnız konu sahibinin kayın ailesi o ayda 1 olan ilişkiyi değişiklik olsun diye farklı mekanlarda gerçekleştiriyor sanırım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X