- 27 Ekim 2022
- 5.495
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.910
- 178
Bi gece daha kalmasinlar artik bana bile geldiler sizi dusunemiyorumYok 15dklık yol.Gidecekler inşallaho içli köfte yenmeden gitmeyiz inadına girmezlerse
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi gece daha kalmasinlar artik bana bile geldiler sizi dusunemiyorumYok 15dklık yol.Gidecekler inşallaho içli köfte yenmeden gitmeyiz inadına girmezlerse
![]()
Yoo kızı gülüyor salak salak..aman dedim dikkat et akşam sen de kapılarına dedim o da yaparlarsa yaparlar valla hihihhii dedi sonra yok yarın biz gidelim artık evde ne yapıyorlarsa yapsınlar dedi
Bunu eşim ona söyledi ikimiz birden banyo temizliyorduk o çıktı odadan şaşırmış gibi yaptı halbuki o da görmüştü annesini ve ona demiştim kapıları açıktı vs..odaya girdi çıkmadı biz temizleyene kadar..Bare görünceniz temizlemenize yardımcı olsaydı![]()
Sen hâlâ mevzu içli köfte zannediyorsun değil miYok 15dklık yol.Gidecekler inşallaho içli köfte yenmeden gitmeyiz inadına girmezlerse
![]()
Evet evetUmarım konuşma dün geçmiştir ve bugün giderler. Nasıl bir yüzsüzlük ya. Nasıl gülüyorlar. Okudukça sinir oluyorum.
Allah korusunSen hâlâ mevzu içli köfte zannediyorsun değil micuma gusulunu sizde almadan gitmeyeceklerrrr, gösteremedikleri yerleri varsa onları da görürsün bu gece
çocukların kapısını ustlerine kitle
![]()
Evet evet![]()
Çiçek kocan alışık, o yüzden umru değil anlasana , sen çocuklarıni koru kocana guvenip asla yalnız bırakma bı daha çocukları onlarla aynı ortamda...Bunu eşim ona söyledi ikimiz birden banyo temizliyorduk o çıktı odadan şaşırmış gibi yaptı halbuki o da görmüştü annesini ve ona demiştim kapıları açıktı vs..odaya girdi çıkmadı biz temizleyene kadar..
Neyse eşim öyke deyince “ne bileyim sizin temizlediğinizi annem sandım”dedi..yalan.Annesinin içerden kb ile konuşmadı geliyordu ben eşimle banyoda hararetle temizliyordum söyleniyordum gayet de biz olduğunu biliyordu..pisliğine çıkmadı..
Bilerek geçtim valla,kapıyı kapatmaya gitmedim o kadar yakınlaşmak istemedim onlara,geçersen dururlar dedim,çocuklarım çıkabilir dedimYani tamam yapmasınlarda siz bir kez görüp neden ikinci kez geçtiniz ve söylememeniz lazım yada kayınvalideyi kenara çekip söyleseydiniz
Ayy iyi fikir de bunlar ablasının yanında yapmıştı bunun yanında da yapar kiAy çok şükür. Eğer gitmezlerse kocanı onların odaya gönder gece birlikte kalsınlar![]()
Ayy iyi fikir de bunlar ablasının yanında yapmıştı bunun yanında da yapar ki
Yani o an istemiş yapmışlarBazen insanların çok hafife alındığını düşünüyorum, fantaziler sadece gençler için değildir jshdbdjsk heyecan aramış onlar
yanlarında oyuncak taşıyor bile olabilirler, hatta meme arasındaki para saklanan yerde bile olabilir
Işığı bi açıyorsun kv üstünde vücut çorabı inci don falan ay yok artık hxhdjdjks meğerse hayatları aşırı renkliymiş ondan bitmemiş alevleri ateşleri
Kendini yalnız hissetme, bu kadar hijyen bagisiklik sistemi icinde iyi degil zira. Bende haftada bir degistirirdim, hani ozel bi sikinti cikar, o zaman tabiki degistirilir o ayri mesele.Evet biz alışmayınca…
İlk defa KK hijyen konularında pasaklı çıktım ahsjsjs
Aklıma geldi. Benim arkadaşımın yakını var. Kv kp ile beraber yaşıyor. Arkadaşı bir gün annesine gitmiş.Eşi de gece yakınlaşmak istemiş. O da olmaz burası benim babamın evi demiş. Eşi de senin babanın evi baba evi de benim babamın evi de genelevi mi demiş![]()
Allalla ben de kocamla sizin ordaki çocuk parkında kaydıraklı salıncaklı her pozisyonda yapmak istiyorum, nikahliyim diye serbest mi? Senin çocuklar için sakıncası yok mu? Alışıklar mı ?Yani o an istemiş yapmışlarkarı koca
Konu sahibi esinle konus bir daha asla yatiya da alma .Yaptiklari sey ayri sapikliklok, hic mahcup olmamalari baska sapiklik .Bir daha asla yatiya alma.Bilerek geçtim valla,kapıyı kapatmaya gitmedim o kadar yakınlaşmak istemedim onlara,geçersen dururlar dedim,çocuklarım çıkabilir dedim![]()