Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo kızı gülüyor salak salak..aman dedim dikkat et akşam sen de kapılarına dedim o da yaparlarsa yaparlar valla hihihhii dedi sonra yok yarın biz gidelim artık evde ne yapıyorlarsa yapsınlar dedi

Umarım konuşma dün geçmiştir ve bugün giderler. Nasıl bir yüzsüzlük ya. Nasıl gülüyorlar. Okudukça sinir oluyorum.

Bare görünceniz temizlemenize yardımcı olsaydı🫥
Bunu eşim ona söyledi ikimiz birden banyo temizliyorduk o çıktı odadan şaşırmış gibi yaptı halbuki o da görmüştü annesini ve ona demiştim kapıları açıktı vs..odaya girdi çıkmadı biz temizleyene kadar..
Neyse eşim öyke deyince “ne bileyim sizin temizlediğinizi annem sandım”dedi..yalan.Annesinin içerden kb ile konuşm sesi geliyordu ben eşimle banyoda hararetle temizliyordum söyleniyordum gayet de biz olduğunu biliyordu..pisliğine çıkmadı..

Yok 15dklık yol.Gidecekler inşallah 🙏🏼 o içli köfte yenmeden gitmeyiz inadına girmezlerse 😖
Sen hâlâ mevzu içli köfte zannediyorsun değil mi 😂 cuma gusulunu sizde almadan gitmeyeceklerrrr, gösteremedikleri yerleri varsa onları da görürsün bu gece 😂 çocukların kapısını ustlerine kitle 🥴

Bunu eşim ona söyledi ikimiz birden banyo temizliyorduk o çıktı odadan şaşırmış gibi yaptı halbuki o da görmüştü annesini ve ona demiştim kapıları açıktı vs..odaya girdi çıkmadı biz temizleyene kadar..
Neyse eşim öyke deyince “ne bileyim sizin temizlediğinizi annem sandım”dedi..yalan.Annesinin içerden kb ile konuşmadı geliyordu ben eşimle banyoda hararetle temizliyordum söyleniyordum gayet de biz olduğunu biliyordu..pisliğine çıkmadı..
Çiçek kocan alışık, o yüzden umru değil anlasana , sen çocuklarıni koru kocana guvenip asla yalnız bırakma bı daha çocukları onlarla aynı ortamda...

Ayy iyi fikir de bunlar ablasının yanında yapmıştı bunun yanında da yapar ki

Sen kızlarla uyu, eşin ne hali varsa görsün.

Tövbe ya Rabbim konuştuğumuz şeye bak mübarek günde 😆 ay gerçekten Allah sabır versin. İyi sabrediyorsunuz.

Geçen tesadüf seyrettim,erkekler kaç yaşına kadar seks yapabiliyor diye,sonuç 70 ile 80 yaşına kadarmış.
O yaştada ereksiyon nasıl olur ki,kan akışının azalması var sonuçta bir şekilde destekle oluyor demek ki :olamaz: :olamaz:
Dedeye ve neneye başarılar :rolleyes::KK70:

Yaptığınız hiç hoş bir şey değil, evet onlar da belki sizin evinizde oldukları için yanlış yapmış olabilirler odaya neden çocuğunuzu sokmuyorsunuz ki ,en fazla yaptıkları koltuğu temizlersiniz ve bunu kayınpederinizin yanında eşinizin yanında söylemeniz hiç hoş olmamış ben kayınvalidemi alır ayrı şekilde söylerdim.

Bazen insanların çok hafife alındığını düşünüyorum, fantaziler sadece gençler için değildir jshdbdjsk heyecan aramış onlar

yanlarında oyuncak taşıyor bile olabilirler, hatta meme arasındaki para saklanan yerde bile olabilir 😄
Işığı bi açıyorsun kv üstünde vücut çorabı inci don falan ay yok artık hxhdjdjks meğerse hayatları aşırı renkliymiş ondan bitmemiş alevleri ateşleri
Yani o an istemiş yapmışlar 😂karı koca

Evet biz alışmayınca… 😂

İlk defa KK hijyen konularında pasaklı çıktım ahsjsjs
Kendini yalnız hissetme, bu kadar hijyen bagisiklik sistemi icinde iyi degil zira. Bende haftada bir degistirirdim, hani ozel bi sikinti cikar, o zaman tabiki degistirilir o ayri mesele.

Yani anlamadim ben, sex sonrasi carsaf degistirmeye mecbur hissetmek icin (hanimlar hijyen duygunuzu elestirmiyorum kirilmayin) cok deli sevisiyor olmak gerek bence, ne bileyim heryere sivi bulasacak, ter icinde kalinacak birsey olmasi gerekiyor. Yoksa gece kalkip sevisip ciplak totom degdi diye carsaf degistirmem ben, benim ya da esimin totosudur degsin o kadar da artik.

Aklıma geldi. Benim arkadaşımın yakını var. Kv kp ile beraber yaşıyor. Arkadaşı bir gün annesine gitmiş.Eşi de gece yakınlaşmak istemiş. O da olmaz burası benim babamın evi demiş. Eşi de senin babanın evi baba evi de benim babamın evi de genelevi mi demiş:confused:

Kiz o kadar hakli ki... kocasina ananla babanla neden birlikte yasiyoruz demek istemis ama sigir kocasi anlamamis, bir de uste ciktigini sanmis.

Yazik kizin sinavi büyük, dilerim kafayi yemeden kendi evlerine gecebilirler

Bilerek geçtim valla,kapıyı kapatmaya gitmedim o kadar yakınlaşmak istemedim onlara,geçersen dururlar dedim,çocuklarım çıkabilir dedim 😖
Konu sahibi esinle konus bir daha asla yatiya da alma .Yaptiklari sey ayri sapikliklok, hic mahcup olmamalari baska sapiklik .Bir daha asla yatiya alma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X