Ben eşimin ter kokusunu çok seviyorum
Ay ben koku konusunda o kadar hassasım ki anlatamam yani burnum aşırı çok çalışıyor. Korona da krize girmiştim kokum gidince. Hatta iş yerinde koku testlerini bana yaptırıyorlarBen koku konusunda çok hassasım. Korona olunca koku duyum azaldı rahat ettim. İstemsizce midem bulanıyor.
Valla bir tek kendi dogurduklarimin ter kokusunu seviyorum. Oda banyo sonrası ilk 48 saatgece cok terliyor benjm oğlanlar. Onlar bile 48 saat sonra çekilmiyor
Yani tamam yapmasınlarda siz bir kez görüp neden ikinci kez geçtiniz ve söylememeniz lazım yada kayınvalideyi kenara çekip söyleseydinizAşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.
Ya yaşlı yani ben asla kıramazdım yüzüne vuramazdım sonuçta evliler belki kapının açık olduğunun farkında bile değillerdi yüzüne vurulunca ne oluyor ki yani
Evet kuşum, dedeye prezervatif desek anlamaz zaten, kılıf demek daha mantıklı.
Bunlar torun morun bahane sevişmeye geliyor demek ki sizin eve kv bişey mi kanıtlamaya çalışıyor sana, fantezi mi yapıyor aklınca anlamadım. Edep sen ne güzel şeysin, izin vermeyin yatılıya yemeğini yiyen defolup gitsin.Başka bir defa daha karşılaştım ama o zaman ikizlerim bebekti ve ben onlara bakmak için kamerayı açtığımda görmüştüm komik gelmişti hiç de bişey demedim belli etmedim..
Ama bu defa salonun ortası kapı açık kızlarım kocaman yani anlayacak yaşta vs vs kızgındım gittim oturdum söyledim diğer konularımda herkes bana sessiz kaldığım için her şeyi hak ettiğimi söylüyordu şimdi de söylediğim için haksız buldular anlamadım bu KK dan bişey.
Çocuk yaptığımız dönem çarşaf batıyordu da şimdi bizim de temiz valla bi de onla mı uğraşayımYok valla bizde haftada bir ya da iki çarşaf değişir. Daha da uğraşamam ben. Temiz temiz işimi gördükten sonra neyden tiksineceğim skdkkd
Kaynananın elinde gırgır leopar taytı sjksjksjksjkBazen insanların çok hafife alındığını düşünüyorum, fantaziler sadece gençler için değildir jshdbdjsk heyecan aramış onlar
yanlarında oyuncak taşıyor bile olabilirler, hatta meme arasındaki para saklanan yerde bile olabilir
Işığı bi açıyorsun kv üstünde vücut çorabı inci don falan ay yok artık hxhdjdjks meğerse hayatları aşırı renkliymiş ondan bitmemiş alevleri ateşleri
Her geçen saat ayrı bir ayrıntı çıkıyor.Kapının açıklığını görmeme ihtimalleri sıfır..
Ben bebeğim uyanmasın diye kapıyı yavaşça kapatmaya çalışırken o esnada “aha gelin çıktı odadan” dedi kv.yani gayet kapıyı da izliyorlardı gelen geçeni görüyorlardı
Çift yöntem kullanıyoruz. Çarşaf batmıyor ki. Batarsa zaten o an değişir. Onu saymıyorum. Rutin değil sonuçta.Çocuk yaptığımız dönem çarşaf batıyordu da şimdi bizim de temiz valla bi de onla mı uğraşayımdeğiştirenler hapla falan korunuyorlarsa mantıklı
Bizim valla başka bir şey sermemize rağmen mahvoluyordu şimdi temiz ahdhdÇift yöntem kullanıyoruz. Çarşaf batmıyor ki. Batarsa zaten o an değişir. Onu saymıyorum. Rutin değil sonuçta.
Ay ben koku konusunda o kadar hassasım ki anlatamam yani burnum aşırı çok çalışıyor. Korona da krize girmiştim kokum gidince. Hatta iş yerinde koku testlerini bana yaptırıyorlarAma nedense seviyorum hahahahahha benim pislik seviyesii
Pasaklı değilsin de...Acaba sizin ilişki sıklığı mı az, yoksa ben mi pasaklıyım? Bilemedim.
AhahhahahaaAklıma geldi. Benim arkadaşımın yakını var. Kv kp ile beraber yaşıyor. Arkadaşı bir gün annesine gitmiş.Eşi de gece yakınlaşmak istemiş. O da olmaz burası benim babamın evi demiş. Eşi de senin babanın evi baba evi de benim babamın evi de genelevi mi demiş
Yoo kızı gülüyor salak salak..aman dedim dikkat et akşam sen de kapılarına dedim o da yaparlarsa yaparlar valla hihihhii dedi sonra yok yarın biz gidelim artık evde ne yapıyorlarsa yapsınlar dediYa sevişmeyi geçtim bu bile cinnetlik bir olay, ya ben kendi evimde ebeveyn banyosundan bile havlu ile çıkarım, başkasının evinde olacak iş mi? Bir de hala kalıyorlar insan utanır sabah erkenden gider. Kızı da mı uyarmıyor?
Bugun gitsinler artik evleri cok mu uzak iftari edip defolsunlarYoo kızı gülüyor salak salak..aman dedim dikkat et akşam sen de kapılarına dedim o da yaparlarsa yaparlar valla hihihhii dedi sonra yok yarın biz gidelim artık evde ne yapıyorlarsa yapsınlar dedi
Bu arada ben aşna fişneye başladığımızda dur şuraya bir örtü sereyim desem eşim ya bırak şimdi ne örtüsü der, direkt libido killer.
Yok 15dklık yol.Gidecekler inşallahBugun gitsinler artik evleri cok mu uzak iftari edip defolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?