Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşimin ter kokusunu çok seviyorum

Ben koku konusunda çok hassasım. Korona olunca koku duyum azaldı rahat ettim. İstemsizce midem bulanıyor.

Valla bir tek kendi dogurduklarimin ter kokusunu seviyorum. Oda banyo sonrası ilk 48 saat gece cok terliyor benjm oğlanlar. Onlar bile 48 saat sonra çekilmiyor

Ay ben koku konusunda o kadar hassasım ki anlatamam yani burnum aşırı çok çalışıyor. Korona da krize girmiştim kokum gidince. Hatta iş yerinde koku testlerini bana yaptırıyorlar Ama nedense seviyorum hahahahahha benim pislik seviyesii

Yani tamam yapmasınlarda siz bir kez görüp neden ikinci kez geçtiniz ve söylememeniz lazım yada kayınvalideyi kenara çekip söyleseydiniz

Ya yaşlı yani ben asla kıramazdım yüzüne vuramazdım sonuçta evliler belki kapının açık olduğunun farkında bile değillerdi yüzüne vurulunca ne oluyor ki yani

Bazen insanların çok hafife alındığını düşünüyorum, fantaziler sadece gençler için değildir jshdbdjsk heyecan aramış onlar
Evet kuşum, dedeye prezervatif desek anlamaz zaten, kılıf demek daha mantıklı.

yanlarında oyuncak taşıyor bile olabilirler, hatta meme arasındaki para saklanan yerde bile olabilir
Işığı bi açıyorsun kv üstünde vücut çorabı inci don falan ay yok artık hxhdjdjks meğerse hayatları aşırı renkliymiş ondan bitmemiş alevleri ateşleri

Bunlar torun morun bahane sevişmeye geliyor demek ki sizin eve kv bişey mi kanıtlamaya çalışıyor sana, fantezi mi yapıyor aklınca anlamadım. Edep sen ne güzel şeysin, izin vermeyin yatılıya yemeğini yiyen defolup gitsin.

Yok valla bizde haftada bir ya da iki çarşaf değişir. Daha da uğraşamam ben. Temiz temiz işimi gördükten sonra neyden tiksineceğim skdkkd
Çocuk yaptığımız dönem çarşaf batıyordu da şimdi bizim de temiz valla bi de onla mı uğraşayım değiştirenler hapla falan korunuyorlarsa mantıklı

Yaaa çiçek ne aksiyonlu hayatın var. Konularına göz gezdirdim de,annen baban ,ablaların, kaynın eltin,komşuların. Eşin desen en büyük sorun.Kaynanam kayın babam iyi derken bu sorun. Bir insanın tüm çevresi mi garip olur,anlamadım doğrusu

Kaynananın elinde gırgır leopar taytı sjksjksjksjk

Her geçen saat ayrı bir ayrıntı çıkıyor.

Çocuk yaptığımız dönem çarşaf batıyordu da şimdi bizim de temiz valla bi de onla mı uğraşayım değiştirenler hapla falan korunuyorlarsa mantıklı
Çift yöntem kullanıyoruz. Çarşaf batmıyor ki. Batarsa zaten o an değişir. Onu saymıyorum. Rutin değil sonuçta.

Sizinki aşkın farklı bir boyutu bence

Yoo kızı gülüyor salak salak..aman dedim dikkat et akşam sen de kapılarına dedim o da yaparlarsa yaparlar valla hihihhii dedi sonra yok yarın biz gidelim artık evde ne yapıyorlarsa yapsınlar dedi

Yoo kızı gülüyor salak salak..aman dedim dikkat et akşam sen de kapılarına dedim o da yaparlarsa yaparlar valla hihihhii dedi sonra yok yarın biz gidelim artık evde ne yapıyorlarsa yapsınlar dedi
Bugun gitsinler artik evleri cok mu uzak iftari edip defolsunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…