Kv ile sorunlu olup mutlu gibi yapanlar öne çıkabilir mi birşey sorucam

sanırım sorun yok, sadece haz etmıyorsun..ee haklarını da kullanmıssın o yuzden gıtmekten baska caren yok :=) kavgalı olsaydı bahanen olmus olurdu. annen uzakta mı?
Annem köyde oturuyor ama bugün dernekleri bayanlara gezi düzenlemiş daha doğrusu 3 günlük
Nefret ediyorum haz etmemek ne kelime onu görünce düşmanımı görmüş gibi hissediyorum
Çok şey aldı benden vicdanımı, sevgimi, saygımı, insanlığımı, hayatımı içimdeki nefreti anlatmaya kelimeler yetmiyor
Diğer yandan ona ne kadar öfkeli kızgınsam oğlunu da o kadar çok seviyorum
Ve kadın bunu öne sürerek diyor ki Millet oğlunun koynuna girer oğlunu doğuran anasının yüzüne bakmaz
Yüzüne bakacak göz bıraktın mı ki bütün çirkefliğini gösterdin

Ay ne diyecegimi bilemedim. Herhalde bu saate kadar el öpmesine inmissiniz asagiya, o yuzden gecmis olsun diyeyim. Ayni sorular bizde de var. Bizde altli üstlü oturuyoruz malesef. Ben el öpmesine inmedim. Cünkü kv'min benden hoslanmadigini biliyorum. Yüzüme karsi acik acik söyledi. Hamileyim suan. Moralimi bozmak istemiyorum. Kocama git demedi Allah var. Yalniz bayadir annesiyle konusmuyordu bugun anneme internetten ayakkabi sparis ettim diyince yüreyim agzima geldi ama birsey demedim sonucta herkesin annesi kendine kiymetli. Kadin simdi oglum bana ayakkabi almis muhabbetine bize yanasmaya calisir ( ki ben istemiyorum, bu da esimle arami acma girisimi olacak). O yuzden benden uzak Allaha yakin olsun. Ben sizi cok iyi anliyorum. Eger benim esim annemlerde oturalim orda yemek yeriz deseydi, bunu kuzu kuzu yapardim. Üstüme düseni yapar. Tekrar evime cikardim. Hicccc muhattap bile olmazdin. Sonucta ne yapiyorsam esim arada üzülüp kirilmasin diye hersey...

Ah kV yılan gibi dili var ben hep mesafemi korudum ama kadın laf sokmadan duramıyor cvp vermiyorum olay büyümesin diye ama hamilelikten çocuk bakımına aileme gitmeme kocamla konuşmama herseye sokacak lafı var nefret ediyorum eşim de biliyo hiç zorlamiyor anneler gunuymus kandilmis annedir sen ara ama beni karıştırma diyorum yüz yüze gelince de yabancı gibiyim (onun için zaten öyleyim ) eşim de çok şükür 5 yılın sonunda anladı hiç karismiyo bana yani eşinin anlaması gerek sende onun hatırı için mecbur kalınca çoook resmi görüş lafını sözünü duyma muhatap olma sana zoruna giden birsey yaparsa eşine guzellikle anlat bilsin annesini bazı kadınlar gelin değil kuma alıyorlar sanki bazen diyorum gelin alınca ben de böyle olur muyum acaba :KK48:

Hep şuna inanıyorum kocanızla bir probleminiz yoksa kayınvalide ya da başka insaları kafanıza takmamak en güzeli bu bence birşey söyleseler bile bir kulağımdan girer öbüründen çıkar.Ben evlenmeden önce sorun yaşadım kayınvalideyle o da hristiyan olduklarından tamamen din meselesiydi. Dün çiçek gönderdim eşimle ikimizin adına sonra hediyesiyle gittik yanına bana dediki buraya ikinizin adını yazdırmışsın da bizimkinin haberi bile yoktur sen düşünürsün böyle ince şeyleri :))) ben olanları çoktan unuttum hayat birinden nefret etmek için çok kısa ...

Ay ne diyecegimi bilemedim. Herhalde bu saate kadar el öpmesine inmissiniz asagiya, o yuzden gecmis olsun diyeyim. Ayni sorular bizde de var. Bizde altli üstlü oturuyoruz malesef. Ben el öpmesine inmedim. Cünkü kv'min benden hoslanmadigini biliyorum. Yüzüme karsi acik acik söyledi. Hamileyim suan. Moralimi bozmak istemiyorum. Kocama git demedi Allah var. Yalniz bayadir annesiyle konusmuyordu bugun anneme internetten ayakkabi sparis ettim diyince yüreyim agzima geldi ama birsey demedim sonucta herkesin annesi kendine kiymetli. Kadin simdi oglum bana ayakkabi almis muhabbetine bize yanasmaya calisir ( ki ben istemiyorum, bu da esimle arami acma girisimi olacak). O yuzden benden uzak Allaha yakin olsun. Ben sizi cok iyi anliyorum. Eger benim esim annemlerde oturalim orda yemek yeriz deseydi, bunu kuzu kuzu yapardim. Üstüme düseni yapar. Tekrar evime cikardim. Hicccc muhattap bile olmazdin. Sonucta ne yapiyorsam esim arada üzülüp kirilmasin diye hersey...
İnmedim eşimde işten geldi aşağı uğramış annesi yok yukarı çıktı
Sabah indim surat beş karış beni görünce oğlu sandı sanırım eşim benden önce indi çöp atmaya sonra ben gittim
Hazırlanıyor bende gezmeye gidecem zaten ekmek bıraktım bir yere mi gidiyorsun dedim RUH SAĞLIĞINA dedi. Hayırdır dedim öyle dedi.
Baktım gözler akıtacak hiçbir şey olmamış gibi çıktım yürüdüm.
Timsah gözyaşları avutmuyor artık
Eşimde olan sorunları konuştuktan sonra artık yavaş yavaş hak veriyor bana düşünmüyorum çünkü doydum herşeye

Ah kV yılan gibi dili var ben hep mesafemi korudum ama kadın laf sokmadan duramıyor cvp vermiyorum olay büyümesin diye ama hamilelikten çocuk bakımına aileme gitmeme kocamla konuşmama herseye sokacak lafı var nefret ediyorum eşim de biliyo hiç zorlamiyor anneler gunuymus kandilmis annedir sen ara ama beni karıştırma diyorum yüz yüze gelince de yabancı gibiyim (onun için zaten öyleyim ) eşim de çok şükür 5 yılın sonunda anladı hiç karismiyo bana yani eşinin anlaması gerek sende onun hatırı için mecbur kalınca çoook resmi görüş lafını sözünü duyma muhatap olma sana zoruna giden birsey yaparsa eşine guzellikle anlat bilsin annesini bazı kadınlar gelin değil kuma alıyorlar sanki bazen diyorum gelin alınca ben de böyle olur muyum acaba :KK48:
Öyle zaten ben onun kumasıyım

Ya ben şimdi kv ile yaklaşık 4 gündür görüşüyorum
Eşimde bugün aşağıda otururuz dedi
Bugün anneler günü ve benim içim artık bu kadına anne bile demek istemiyor, gelmiyor
Ne yapacam bu kadın bana nasıl hoş gelecek
düşün ki eşine senin anneni sevmiyor senin annesine yaptığın her şeyi oda sana yapacak üzülürsün dimi o zaman de ki eşim için bende yapmamalıyım he sıkı fıkı da olma ben zora kalmadıkça siz diye hitap ediyorum ama gözüne de sokma canım

Hep şuna inanıyorum kocanızla bir probleminiz yoksa kayınvalide ya da başka insaları kafanıza takmamak en güzeli bu bence birşey söyleseler bile bir kulağımdan girer öbüründen çıkar.Ben evlenmeden önce sorun yaşadım kayınvalideyle o da hristiyan olduklarından tamamen din meselesiydi. Dün çiçek gönderdim eşimle ikimizin adına sonra hediyesiyle gittik yanına bana dediki buraya ikinizin adını yazdırmışsın da bizimkinin haberi bile yoktur sen düşünürsün böyle ince şeyleri :))) ben olanları çoktan unuttum hayat birinden nefret etmek için çok kısa ...
Eşiniz sizin annesine olan davranışınızı görüp annesini takmasaydı anlardınız ne demek istediğimi hiçbir şeyi hak etmiyor benim için çok çektim çenesinden

Ben ne kvyi nede sülalesini sevmiyorum. Kocamı seviyorum sadece diğerlerinden banane!
Ne seviyo gibi yapıorum ne sevmiyo.
Kocamla gidip kocamla kalkıorum ruh gibi yani. Duyma görme sorun olmaz.

düşün ki eşine senin anneni sevmiyor senin annesine yaptığın her şeyi oda sana yapacak üzülürsün dimi o zaman de ki eşim için bende yapmamalıyım he sıkı fıkı da olma ben zora kalmadıkça siz diye hitap ediyorum ama gözüne de sokma canım
Eşim annemle çok görüşmek ki hatta hiç görüşmez mümkün olduğunca da annem o yokken gelmeye çalışır o yüzden düşünemiyorum dediğinizi zaten o durumu yaşıyorum ve o benim aileme gidip gelmez yapmaz etmez ken ben onun ailesine niye yükseklik göstereyim hiç hak etmedikleri halde ama eşim diyorum sus maya çalışıyorum bir yerde

Ben ne kvyi nede sülalesini sevmiyorum. Kocamı seviyorum sadece diğerlerinden banane!
Ne seviyo gibi yapıorum ne sevmiyo.
Kocamla gidip kocamla kalkıorum ruh gibi yani. Duyma görme sorun olmaz.
Eşime dedim seninle iner seninle çıkarım
Ama kadın hazmedemiyor zamanında kendi köle olmuş köle olayım istiyor

Saygı var olmalı sevgi kalmadıysa saygınızı koruyun.. Sinirlerinizi yıpratmaya başladığını hissettiğiniz zaman uzak durun. Sınır çizin. Kalbinizi kırdığını ondan saklamayın. Bilsin sizi ne kadar üzdüğünü.. Yüzleşmek iyi gelir her zaman.. Allah yardımcınız olsun..

Saygı var olmalı sevgi kalmadıysa saygınızı koruyun.. Sinirlerinizi yıpratmaya başladığını hissettiğiniz zaman uzak durun. Sınır çizin. Kalbinizi kırdığını ondan saklamayın. Bilsin sizi ne kadar üzdüğünü.. Yüzleşmek iyi gelir her zaman.. Allah yardımcınız olsun..
Kadın yüzleşmiyor ki bana hayat dersi vermeye çalışıyor evet biliyorum çok şey yaşamış kendi çapında ama işte kendi çapında bu zaman kendi zamanı değil
Evet saygı duymaya çalışıyorum ama saygının ne olduğunu bilmeyen birine saygının nasıl bir şey olduğunu gösteremem ki
Bakın bir örnek
Kv kendi kv ile doktora gidiyor ve babaanne ye diyor ki sen yürüyüş yap
Benim kv de kır kıçını otur yerinde

Bende ne saygısız bir doktor bu laubalilik nerden geliyor kimsin ki kıçını kır otur en fazla ayakta çok dolanma diye bilir diyorum
Kadın bilgi ile saygıyı karıştırıyor biliyor işini bilgili bana ayakta dolanma diyor diyor
Ben saygı diyorum o bilgi diyor

X