Kv ile samimiyetim nasıl olmalı ? Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

başka ev mi kalmadı..
taşının oradan kurtulun
bu kadar basit..
Taşının demek inanın çok kolay.Ama eş ailesinin evinde yaşayanlar bilir bunu.Bende yaşıyorum eşim ailesine güvenmiş ama duvara çivi çaksak hesap sorarlar.Eee eşimin maaşı belli yaşadığımız yerde kiralar belli çıkamayız ki...Hem ev verip hem maddi yardımda bulunacaklarını mutfak alışverişi yapacaklarını eşime vaadetmiş olan insanlardan tek ses çıkmıyor...Eşimde kendini yetersiz hissediyor...

Hiç yüz verme, kötü değil ama mesafeli dur. Mesafeni korursan sıkıntı yaşamazsın ama biraz esnersen eskiye döner gibi...

Ben sizin misafir ağırlamak istemenize takıldım açıkçası. Neden ki? Zaten ufak cocugunuzda varmış. Bende köşe bucak bu işlerden kaciyorum. Belli ki yumusak yuzlu birisiniz tavrinizi koruyun. Esiniz konuşmuş,anlayışsız değilmiş kayinvalideniz. Böyle devam

tecrübe bunlar canım ,
benımkiler önceden habersiz kalmaya gelirlerdi şimdi ben çağırmadan gelemiyorlar bile ,
ne yapım kendiler kaşındılar yeni geline habersiz yatılı gelirsen olacagı bu ,
ne yaptın peki nasıl anladılar istenmediklerini :)

ne yaptın peki nasıl anladılar istenmediklerini :)

yaa arkadasım bende bir surat var düşman başına ,
sadece kör olman lazım o yüzümü görmemek için , ama yıllarca direndi kadın bende direndim
kazanan ben oldum , şimdi insan gibi çağırıyorum yemeklerını tatlılarını yiyip evlerıne bırakıyoruz ,

bazen günah çıkarıyor kv de ,
byük bile olsan bazen çocuklara gelinlere damatlara karşı cahillik yapabiliyoruz falan diyor ,

Tabikide mesafe her zaman önemlidir tabiki konuşacaksınız ama mesafeyi koruyun yoksa eskisi gibi olursunuz siz tavır koyarsanız sizi sürekli rahatsız etmez orta yolu bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…