- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Taktiklere gelaz koonusacan her lafına anında cevap vermeyecen , kulak arkası edecen laflarını yanii ,
kapı her çaldıgında anında kapıyı açmayacan açarsan yarım açacan ,sanki özel bir işin varmış gibi yapacan ,
Taktiklere gel
Bence ilk anlattığınız hiç uc değil, olması gereken. Benim evime neden birisi aramadan gelsin ki?bu kv konusu o kadar değişik ki. annemin arkadaşı x teyze, oğlu 10 senedir evli ve aynı sokakta oturuyorlar. gelini geçen gün söyledi, "annem bunca sene bir kere öncesinde telefonla arayıp sormadan evime gelmedi" diye.
müsait misin demeden kapısında belirmemiş bir tek gün.
arkadaşlarım gelir, çağırsam da "kızım gençsiniz siz, napıcam yanınızda" diyormuş.
bir de sizinki gibi örnekler var..
bence ikisi de çok uç.
ilk örnekte bana fazla mesafeli geliyor. ama sizinki gibi örneklerde de özel hayata müdahale inanılmaz boyutta.
kv ler neden artık çocuklarının kendi ailesi var diyip özel hayata bu kadar özensiz acaba ? gerçekten anlam veremiyorum..
bence siz de mesafenizi koruyun ki her dakika gelemeyeceğinizi bilsin. anladığım kadarıyla siz biraz yakınlaşsanız yine eski moda dönecek. sizin de yalnız olmaya ihtiyacınız var. direnin ve müsade etmeyin istediği her an gelmesine.
az koonusacan her lafına anında cevap vermeyecen , kulak arkası edecen laflarını yanii ,
kapı her çaldıgında anında kapıyı açmayacan açarsan yarım açacan ,sanki özel bir işin varmış gibi yapacan ,
bende simdi cikacaktim banyoya girecektim deyin esiniz evdeyse biraz yarim giyinik kapiyigec acin o utansinnn
ben olsam ilk örnekten biraz daha samimi olmak isterim. ama işte kişiden kişiye değişir tabi. hani kendini bilen biri aramadan bi kahveni içmeye geldim dese çok rahatsız olmam. annemin de her gelmek istediğinde aramasını istemem çünkü. kv ile de öyle bi yakınlık isterim.Bence ilk anlattığınız hiç uc değil, olması gereken. Benim evime neden birisi aramadan gelsin ki?
ben olsam ilk örnekten biraz daha samimi olmak isterim. ama işte kişiden kişiye değişir tabi. hani kendini bilen biri aramadan bi kahveni içmeye geldim dese çok rahatsız olmam. annemin de her gelmek istediğinde aramasını istemem çünkü. kv ile de öyle bi yakınlık isterim.
ama bu her an kapıda belirmek olursa tabi sıkıcı.
iki ucu coklu değnek :) sanırım yaşadıkça düzene girecek durumlar.
Yürü be blond’um kim tutar senitecrübe bunlar canım ,
benımkiler önceden habersiz kalmaya gelirlerdi şimdi ben çağırmadan gelemiyorlar bile ,
ne yapım kendiler kaşındılar yeni geline habersiz yatılı gelirsen olacagı bu ,
Bence olması gerekeni yapıyormuş o kayınvalide sonuçta ev müsait olmayabilir dağınık olabilir temizlik yapabilir habersiz gelmesi bu hali görmesine sebep olabilir.Annemle eşimin arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen ailemle aramın çok iyi olmasına rağmen kendi ailem bile çat kapı gelmez hatta ben davet etmeden gelmezler.Bunun yakınlıklar uzaklıkla ilgisi yok yani saygı duymaktır bu...bu kv konusu o kadar değişik ki. annemin arkadaşı x teyze, oğlu 10 senedir evli ve aynı sokakta oturuyorlar. gelini geçen gün söyledi, "annem bunca sene bir kere öncesinde telefonla arayıp sormadan evime gelmedi" diye.
müsait misin demeden kapısında belirmemiş bir tek gün.
arkadaşlarım gelir, çağırsam da "kızım gençsiniz siz, napıcam yanınızda" diyormuş.
bir de sizinki gibi örnekler var..
bence ikisi de çok uç.
ilk örnekte bana fazla mesafeli geliyor. ama sizinki gibi örneklerde de özel hayata müdahale inanılmaz boyutta.
kv ler neden artık çocuklarının kendi ailesi var diyip özel hayata bu kadar özensiz acaba ? gerçekten anlam veremiyorum..
bence siz de mesafenizi koruyun ki her dakika gelemeyeceğinizi bilsin. anladığım kadarıyla siz biraz yakınlaşsanız yine eski moda dönecek. sizin de yalnız olmaya ihtiyacınız var. direnin ve müsade etmeyin istediği her an gelmesine.
zaten yol yordam bilen insana kızılmazben olsam ilk örnekten biraz daha samimi olmak isterim. ama işte kişiden kişiye değişir tabi. hani kendini bilen biri aramadan bi kahveni içmeye geldim dese çok rahatsız olmam. annemin de her gelmek istediğinde aramasını istemem çünkü. kv ile de öyle bi yakınlık isterim.
ama bu her an kapıda belirmek olursa tabi sıkıcı.
iki ucu coklu değnek :) sanırım yaşadıkça düzene girecek durumlar.
Ne şanslısın maşallah çok bahsetme nazar değer...Ah canlarimmmm benim sansimdan size de diliyorum Allahtanbenim kv çat kapı gelmez zaten çok sık gelmez yakın olduğumuz halde. Evin anahtari var kendisinde ama kapida bekler wc'de falandir diye yine de kendi açıp girmez. Eve gelince sağı solu dolanıp meraklı gozlerle incelemez. Ben sevdiğimiz bir yemek yaptiysa unutmaz gönderir veya getirir. Evinin işini bile olabildigince kendi yapmaya çalışır. ( Tabi ben yine de gerektigi yerde yapiyorum o ayri) Kimseye konusturmaz kıyamet koparır valla gelinime konusamazsin diye. Yat uzan dinlen der o bir koltuga ben diğerine uzanır tv izleriz. Böyle şeyleri saygisizlik olarak görmez. Ben fasulye yapiyorsam oda pilav yapar mesela, beraber yaparız. Bulasigida ortak olmak istiyor da yok diyorum ya o kadar da değil. Tamam beraber yemek yapmak güzel de ben hallerim o kadarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?