- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Mesafe koyuyorum onlarda bunun farkndalar.. Sonra b dıslıyolar gbi oluyor ..Mesafe
Yok canm her hafta bekliyolar yoksa ben çok mu meraklıyım.. Annesinyalnz yasıyor brazda yaslı diye eşimde gtmemi istyor onlarda gelmemi bekliyor.. Haftada bir günü az görüyorlar.. Üzerimde bi baskı olusturdularHizmetçi olsa bilmez herşeyin yerini.
Otur evinde neişin var orda ? Kocanla oturmaya git kocanla kalk
Çok gitmek istiyosan annene git ona yardım et neye ediyosan.
Eşinin kulağını değil kendi gözünü aç
Eşime anlatnca bana kozdı.. Ne yani onlar rahat raht konusacak ben herseye susup içimemi atıcam !! Saygszlkmı olyo böle cavap vermek ??Soru sorulunca cevap verilir.sizde öyle yapmışsınız. Beğenmeyen uzak dursun.hatta sizde uzak durun ki soru bile soramasınlar.
aynen öyle canm baslarda deli olyodum şimdi cevap vernce dilleri kısaldı ..Evın ayrıysa onun evındekı esyaları ezbere bılceksın dıye bı kural yok.
Gıtme o zaman.
Madem tavırları bu gıtme evlerıne.
INSANLARI ÖMUR BOYU TASI GIK DEMEZLER BI AN INDIRSEN SIRTINDAN SENDEN KOTUSU OLMAZ.
O yuzden kımseyı tasımaya degmez.
Aynen ya eski kafa işte eski kafa !!!Evın ayrıysa onun evındekı esyaları ezbere bılceksın dıye bı kural yok.
Gıtme o zaman.
Madem tavırları bu gıtme evlerıne.
INSANLARI ÖMUR BOYU TASI GIK DEMEZLER BI AN INDIRSEN SIRTINDAN SENDEN KOTUSU OLMAZ.
O yuzden kımseyı tasımaya degmez.
Yok canm her hafta bekliyolar yoksa ben çok mu meraklıyım.. Annesinyalnz yasıyor brazda yaslı diye eşimde gtmemi istyor onlarda gelmemi bekliyor.. Haftada bir günü az görüyorlar.. Üzerimde bi baskı olusturdular
Tatlm telden yazyorum k. bakmaKlavyeniz sesli harfleri yemis galiba. Okurken zorlandim, biraktim.
Artk eşimin hatrına haftada bşr gdyorm napıym basıma kalmasndan korkuyorum...Beklerse beklesin . Kızı gibi görüyosa beklesin ama bırak kızı gelini hizmetçi olarak görüyo.
Bu haftadan başla ve gitme senin değil eşinin snnesi o istiyosa o gitsin .
Senden önce neyapıyolarmış ?
Kocam asla hakszlga tahammül edemez ama annesi yaslınolfuğu içn onu idare et diyor.. Zaten ablaları hakkndaDa fazla samimş olma diyor.. Orada bnm ailesne kötü bsy dediğimi sandgı için öyle tepki vermiş.. Hatta bana dediki haklyken haksz duruma düştün dedi.. Aileme körü bi laf diyemezsn falan.. Sonrada ne yasarsan gelp bana anlatcaksn dedi.. Ama bunca seyden sonra nasl anlatym bndeTamda icimden diyordum ki kesin kocada hayir yoktur sonra gorumce konusunda hak verdigini okuyunca sasirmistim ama konunun sonu beni sasirtmadi. Kocanda hayir yok.
Kocam asla hakszlga tahammül edemez ama annesi yaslınolfuğu içn onu idare et diyor.. Zaten ablaları hakkndaDa fazla samimş olma diyor.. Orada bnm ailesne kötü bsy dediğimi sandgı için öyle tepki vermiş.. Hatta bana dediki haklyken haksz duruma düştün dedi.. Aileme körü bi laf diyemezsn falan.. Sonrada ne yasarsan gelp bana anlatcaksn dedi.. Ama bunca seyden sonra nasl anlatym bndeTamda icimden diyordum ki kesin kocada hayir yoktur sonra gorumce konusunda hak verdigini okuyunca sasirmistim ama konunun sonu beni sasirtmadi. Kocanda hayir yok.
Artk eşimin hatrına haftada bşr gdyorm napıym basıma kalmasndan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?