• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ile GÖRÜMCE sıkandalı

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
31
Bıktım artık.. Kv nin kendi ev işini bana yıkması... Benim evim ayrı çok sükür.. Kızların ve kv nin bitmez tükenmez beklentileri.. Ne kadar yapsamda görmezden gelmeleri... Beni samimi bulmamaları halbuki tam tersi önceden ben cok yakındım ve hepsi bu yüzden basma geldi..iyiliklerimi kuru kuru dillendirip hep eksikliklerimi dile getirmeleri.. Bi araya toplanınca arkamdan konusmalar.. Bunu tavırlarından anlıyordum.. Hepsi bana karsı ayrı ayrı zamanlarda aynınkonudan bahsediyorlardı bnm hakkmda... Bi kere görümcem bana içini dökti bende altında kalmadım tabi cevabımı yapıstırdım.. Her sözüne acıklamami yaptım.. Önceden hep susuyordum içime atıyordum kmseye brsey belli etmiyordum ve bu beni çok yıprattı.. Neyse bi kere cok doldum tastım artk negatf enerjimi eşimede yansıyordu.. Yaşama sevncimi kaybetmiştim.. Görmcemle tartsmami eşime anlattm beni haklı buldu.. Zaten görmcemde pişman olmustu bana söyledkleri hakknda.. Eşim vana hak verdi fazla samimi olma kimseyle dedi.. Onun uyarılaryla bş tçyere geldk.. Arada çn bi iki ay geçti bı defa kv bni çok sinirlendrdi.. Kızları hiçbsy yapmamasna ragmen onlarn en ufak seylerini ön plana cıkarp bana söylüyordu nispet eder gibi.. Halbuki bnm yaptgm kadar bsy yapmıyolar.. Neyse ben cok sinir oldum ..kv nin evi ayrı benden onlarn evndeki bsyi istedi bnde nerede oldgunu blmyorm deynce bana sen gelnsin herseyi bilmen gerek dedi.. İtici bi seklde.. Neyse bnde deddmki anne kim nere koymussa oradadr ben nerden bileym dedim.. Sonra bana - sen bu evdeki herseyi bileceksin dedi.. Görümcemde oradaydı.. bende sinir anıyla - herkes bilecek o zaman dedim.. Sonra eve geldim eşime anlattm eşimde sen anneme nasl böle bsy dersin dedi. O gün cok tartstk esim bnm o lafma çok kızdı.. Sonra ailen cok fena dedim dahada sinirlendi.. Bundan sonra ben ne yapmalıyım eşimin kulagını nasl acmalıyım .. Kv ve görümceye tavrım nasl olmalı ? Her sözlerine cevabınsöylemelimiyim??

Hizmetçi olsa bilmez herşeyin yerini.

Otur evinde neişin var orda ? Kocanla oturmaya git kocanla kalk

Çok gitmek istiyosan annene git ona yardım et neye ediyosan.

Eşinin kulağını değil kendi gözünü aç
Yok canm her hafta bekliyolar yoksa ben çok mu meraklıyım.. Annesinyalnz yasıyor brazda yaslı diye eşimde gtmemi istyor onlarda gelmemi bekliyor.. Haftada bir günü az görüyorlar.. Üzerimde bi baskı olusturdular

A
Evın ayrıysa onun evındekı esyaları ezbere bılceksın dıye bı kural yok.
Gıtme o zaman.
Madem tavırları bu gıtme evlerıne.
INSANLARI ÖMUR BOYU TASI GIK DEMEZLER BI AN INDIRSEN SIRTINDAN SENDEN KOTUSU OLMAZ.
O yuzden kımseyı tasımaya degmez.
aynen öyle canm baslarda deli olyodum şimdi cevap vernce dilleri kısaldı ..

Evın ayrıysa onun evındekı esyaları ezbere bılceksın dıye bı kural yok.
Gıtme o zaman.
Madem tavırları bu gıtme evlerıne.
INSANLARI ÖMUR BOYU TASI GIK DEMEZLER BI AN INDIRSEN SIRTINDAN SENDEN KOTUSU OLMAZ.
O yuzden kımseyı tasımaya degmez.
Aynen ya eski kafa işte eski kafa !!!:kızgın:

Yok canm her hafta bekliyolar yoksa ben çok mu meraklıyım.. Annesinyalnz yasıyor brazda yaslı diye eşimde gtmemi istyor onlarda gelmemi bekliyor.. Haftada bir günü az görüyorlar.. Üzerimde bi baskı olusturdular

Beklerse beklesin . Kızı gibi görüyosa beklesin ama bırak kızı gelini hizmetçi olarak görüyo.

Bu haftadan başla ve gitme senin değil eşinin snnesi o istiyosa o gitsin .

Senden önce neyapıyolarmış ?

Iyy nefret edyorum boyle zihniyetli insanlardan

Allahim boyle anaci kocaya zalim kv deye dusecegime bekar olurm daha iyi

Tamda icimden diyordum ki kesin kocada hayir yoktur sonra gorumce konusunda hak verdigini okuyunca sasirmistim ama konunun sonu beni sasirtmadi. Kocanda hayir yok.

SIkandal ne bilemedim
Skandal hic goremedim :kahve:
Klasik karisiyla annesini idare edemeyen odun koca tripleri :işsiz:

Tamda icimden diyordum ki kesin kocada hayir yoktur sonra gorumce konusunda hak verdigini okuyunca sasirmistim ama konunun sonu beni sasirtmadi. Kocanda hayir yok.
Kocam asla hakszlga tahammül edemez ama annesi yaslınolfuğu içn onu idare et diyor.. Zaten ablaları hakkndaDa fazla samimş olma diyor.. Orada bnm ailesne kötü bsy dediğimi sandgı için öyle tepki vermiş.. Hatta bana dediki haklyken haksz duruma düştün dedi.. Aileme körü bi laf diyemezsn falan.. Sonrada ne yasarsan gelp bana anlatcaksn dedi.. Ama bunca seyden sonra nasl anlatym bnde

Kocam asla hakszlga tahammül edemez ama annesi yaslınolfuğu içn onu idare et diyor.. Zaten ablaları hakkndaDa fazla samimş olma diyor.. Orada bnm ailesne kötü bsy dediğimi sandgı için öyle tepki vermiş.. Hatta bana dediki haklyken haksz duruma düştün dedi.. Aileme körü bi laf diyemezsn falan.. Sonrada ne yasarsan gelp bana anlatcaksn dedi.. Ama bunca seyden sonra nasl anlatym bnde

Back