kv görümce yatılı misafir

yemek söylenmez ama 2 günde yenen; 2 büyük tencere, 2 küçük tencere yemek, 3 tepsi kek, 2 tepsi börek, kahvaltı, ıvır zıvır meyve vs.
O zaman,"yuh hepsini mi bitirdiniz,kıtlıktan mı çıktınız be?" demeliydiniz,öylesi kırılmaz zaten merak etmeyin.

normalde eşim izin alırdı. çoğu işi o hallederdi. bana sadece yemek işi kalırdı.
eşim onları orta ayarda tutardı yani.
bu kez evde olmayınca böyle oldu.

Buradaki konularda herkese ne akıllar veren sizin böyle sessiz sessiz kalıp idare et 2 gün zaten lafıyla kendini avutması
beni çok şaşırttı

okurken bende aynı şeyi düşündüm grill bunların hakkından nasıl gelememiş ki dedim..

ve evet kesin kasıt var birde dalga geçer gibi sanada birşey kalmadı demişler..

O zaman,"yuh hepsini mi bitirdiniz,kıtlıktan mı çıktınız be?" demeliydiniz,öylesi kırılmaz zaten merak etmeyin.
yanlarında eşime aç kaldım iki gündür dedim. dediğin gibi umursamadılar, oğlunun abisinin eviymiş ya.

Ya arkadaslar herkes cocuklara adi ustunde cocuk demis de yok yani boyle bir dunya
Benim de cocugum var neden misafirlige gittigimiz evdeki oyuncaklari bilerek kirip doksunler , yanlislikla tabi ki olur , o zaman da "ne olcak canim cocuk" der geceriz
Ama bile bile kirmaya ugrasmak pardon da dunyayi dar ederdim ben o cocuklarin analarina
Yemek birakmama mevzusuna deginmiyorum bile , daha ilk seferind3 esimi disari gonderir yemek aldirirdim sadece kendime ve karsilarina gecer yerdim
Ne kotu insanlar var yahu su dunyada

yanlarında eşime aç kaldım iki gündür dedim. dediğin gibi umursamadılar, oğlunun abisinin eviymiş ya.
Umursamazlar...sık görüşmüyormuşsunuz ya,onlarda fırsatını yakalamışken diyerek işkence yapmışlar bir nevi size,keşke sizde tabağınızı ayırıp gözlerine soka soka,şu yemeğimi ayırıyım diyerek çekilseydiniz..

okurken bende aynı şeyi düşündüm grill bunların hakkından nasıl gelememiş ki dedim..

ve evet kesin kasıt var birde dalga geçer gibi sanada birşey kalmadı demişler..
Jessey'e de yazdığım gibi normalde hiçbir zaman yalnız eve kabul etmedim. her zaman eşim izin alır o ilgilenirdi. ben sadece yemekle ve çocuklarla ilgilenirdim. sohbet dahi etmezdim.
bu kez eşim yeni işi diye izin alamadı.
gaflete düşüp 2 gün idare ederim dedim ama bir daha asla.
kendi ailesiyle eşim ilgilensin.

çünkü ben de kasıt aradım böyle olunca.

tüm günüm çocukları uyarmakla geçti.
eşim ıvır zıvır aldı ama onu da beraber yedik canları çekmiş.

Kaç gün daha kalacaklar ? Bir daha eşinizin izinli olmadığı günde kabul etmeyin. Böyle görgüsüzlük görmedim şaka gibi !
normalde eşim izin alırdı. çoğu işi o hallederdi. bana sadece yemek işi kalırdı.
eşim onları orta ayarda tutardı yani.
bu kez evde olmayınca böyle oldu.

Kaç gün daha kalacaklar ? Bir daha eşinizin izinli olmadığı günde kabul etmeyin. Böyle görgüsüzlük görmedim şaka gibi !
dün sabah gittiler de evi ancak toparlayabildim.

içimi buraya dökmek istedim.

Sadece 2 gün sende 2 yıl etkisi yaratmış. Sevmediğin çok belli ama bu kadar kafaya takma sen bir kere önce sofrayı hazırlamadan önce kendine bir tabak yapıp yiyeceksin ben emziriyorum diyip sonra odaya geçeceksin sen hep onlar için uğraşmışsın sonra aç kaldım diye ağlıyorsun gören de eşinle tartışmak için bahane bulmaya çalışıyorsun sanır bak ananla kardeşlerin bana ne yaptı beni aç bırakıyor diye. Olmamış yanlış strateji elinde patlamış canım

Kaynana gorumcenle ne yasadin bilmiyorum ama onlarin sana saygisi kalmamis belli, yiyip icip s.cip gitmisler
Ama sen kendine yakisani yapmissin guzel bi ev sahibi olmussun yemek yapmissin falan filan anladigim kadariyla esin senin tarafinda o yuzden kotu olma derim
Birak onlar utansin yaptiklarina

dün sabah gittiler de evi ancak toparlayabildim.

içimi buraya dökmek istedim.
Ha gittiler mı çok güzel o zaman... Allah'ım böyle insanlardan uzak tutsun herkesi. Ben bazen şaşırıyorum iki tane görümcem var hiç böyle bir muamele görmedim. Bende görümceyim hiç de bu şekilde davranma fikri aklımdan geçmedi nasıl kötü yürekli olabiliyor insanlar aklım almıyor! Bir daha eşiniz yokken kabul etmeyin. Gittikleri yerde kıtlık var demekki somurduler sizi. Neyse geçmiş olsun...

o kadar yemeği bitireceklerini düşünmemiştim.
her zaman eşim izin alırdı, o ilgilenirdi.
bu kez yalnızım diye yıldırma politikası izlediler galiba.
eşime de asıl küsme nedenim, görümcenin ortak arsa ev alma fikrine sıcak bakması.

kendilerine layık değilmişim.

yemek sorun değil onlar olmasa da pişiyor sonuçta. kızdığım hadsiz davranmaları.
daha da eşim izin almadan kabul etmem. o uğraşsın ailesiyle.

Küsmektense kesin tavrını koy bence aranı da soğuk tutma sen böyle yaparsan görümceye kocanı işlemek için gün doğar. Zaten öyle haybeye gelmemişler bellli ki bu niyet yüzünden gelmiş iyi strateji yapıp bunu bertaraf etmen lazım

Yemek kalmaması olayı benim için problem olurdu , emzirmediğim halde. Hadi bir defa oldu neyse 2-3-4 basbaya kasti yapılmış. Yapmazdım yemek falan , kusura bakmayın aç kaldınız kalkın birşeyler hazırlayın derdim bu kadarının üstüne.

Kimse düşünmemiş eşin de mi dememiş 1 tabak ayırın gril yemedi diye?

Bi daha ararsa tatile gidiyoruz diyin. Resmen gicikligina hareketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…