- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
O zaman,"yuh hepsini mi bitirdiniz,kıtlıktan mı çıktınız be?" demeliydiniz,öylesi kırılmaz zaten merak etmeyin.yemek söylenmez ama 2 günde yenen; 2 büyük tencere, 2 küçük tencere yemek, 3 tepsi kek, 2 tepsi börek, kahvaltı, ıvır zıvır meyve vs.
normalde eşim izin alırdı. çoğu işi o hallederdi. bana sadece yemek işi kalırdı.Fırsatcılar... Sizi sevmiyorlar galiba ? Yemekleri siz mi yapıyorsunuz ? Eğer öyle ise, bırakın kendileri yapsın yesinler... Anlasınlar emek verilen yemek nasıl oluyor... Çok sabırlısnz ben olsam cidden olay çıkarırdm ki siz emzikli annesiniz sanırım ayıptır günahtır ...
Buradaki konularda herkese ne akıllar veren sizin böyle sessiz sessiz kalıp idare et 2 gün zaten lafıyla kendini avutması
beni çok şaşırttı
yanlarında eşime aç kaldım iki gündür dedim. dediğin gibi umursamadılar, oğlunun abisinin eviymiş ya.O zaman,"yuh hepsini mi bitirdiniz,kıtlıktan mı çıktınız be?" demeliydiniz,öylesi kırılmaz zaten merak etmeyin.
Umursamazlar...sık görüşmüyormuşsunuz ya,onlarda fırsatını yakalamışken diyerek işkence yapmışlar bir nevi size,keşke sizde tabağınızı ayırıp gözlerine soka soka,şu yemeğimi ayırıyım diyerek çekilseydiniz..yanlarında eşime aç kaldım iki gündür dedim. dediğin gibi umursamadılar, oğlunun abisinin eviymiş ya.
Jessey'e de yazdığım gibi normalde hiçbir zaman yalnız eve kabul etmedim. her zaman eşim izin alır o ilgilenirdi. ben sadece yemekle ve çocuklarla ilgilenirdim. sohbet dahi etmezdim.okurken bende aynı şeyi düşündüm grill bunların hakkından nasıl gelememiş ki dedim..
ve evet kesin kasıt var birde dalga geçer gibi sanada birşey kalmadı demişler..
evet.
aynı tabaktan yemek samimiyetmiş.
tüm günüm çocukları uyarmakla geçti.Ya arkadaslar herkes cocuklara adi ustunde cocuk demis de yok yani boyle bir dunya
Benim de cocugum var neden misafirlige gittigimiz evdeki oyuncaklari bilerek kirip doksunler , yanlislikla tabi ki olur , o zaman da "ne olcak canim cocuk" der geceriz
Ama bile bile kirmaya ugrasmak pardon da dunyayi dar ederdim ben o cocuklarin analarina
Yemek birakmama mevzusuna deginmiyorum bile , daha ilk seferind3 esimi disari gonderir yemek aldirirdim sadece kendime ve karsilarina gecer yerdim
Ne kotu insanlar var yahu su dunyada
bana da tuhaf geliyorlar.bana hayatın olağan akışına aykırı geliyor.
normalde eşim izin alırdı. çoğu işi o hallederdi. bana sadece yemek işi kalırdı.
eşim onları orta ayarda tutardı yani.
bu kez evde olmayınca böyle oldu.
dün sabah gittiler de evi ancak toparlayabildim.Kaç gün daha kalacaklar ? Bir daha eşinizin izinli olmadığı günde kabul etmeyin. Böyle görgüsüzlük görmedim şaka gibi !
Ha gittiler mı çok güzel o zaman... Allah'ım böyle insanlardan uzak tutsun herkesi. Ben bazen şaşırıyorum iki tane görümcem var hiç böyle bir muamele görmedim. Bende görümceyim hiç de bu şekilde davranma fikri aklımdan geçmedi nasıl kötü yürekli olabiliyor insanlar aklım almıyor! Bir daha eşiniz yokken kabul etmeyin. Gittikleri yerde kıtlık var demekki somurduler sizi. Neyse geçmiş olsun...dün sabah gittiler de evi ancak toparlayabildim.
içimi buraya dökmek istedim.
o kadar yemeği bitireceklerini düşünmemiştim.Sadece 2 gün sende 2 yıl etkisi yaratmış. Sevmediğin çok belli ama bu kadar kafaya takma sen bir kere önce sofrayı hazırlamadan önce kendine bir tabak yapıp yiyeceksin ben emziriyorum diyip sonra odaya geçeceksin sen hep onlar için uğraşmışsın sonra aç kaldım diye ağlıyorsun gören de eşinle tartışmak için bahane bulmaya çalışıyorsun sanır bak ananla kardeşlerin bana ne yaptı beni aç bırakıyor diye. Olmamış yanlış strateji elinde patlamış canım
kendilerine layık değilmişim.Kaynana gorumcenle ne yasadin bilmiyorum ama onlarin sana saygisi kalmamis belli, yiyip icip s.cip gitmisler
Ama sen kendine yakisani yapmissin guzel bi ev sahibi olmussun yemek yapmissin falan filan anladigim kadariyla esin senin tarafinda o yuzden kotu olma derim
Birak onlar utansin yaptiklarina
Küsmektense kesin tavrını koy bence aranı da soğuk tutma sen böyle yaparsan görümceye kocanı işlemek için gün doğar. Zaten öyle haybeye gelmemişler bellli ki bu niyet yüzünden gelmiş iyi strateji yapıp bunu bertaraf etmen lazımo kadar yemeği bitireceklerini düşünmemiştim.
her zaman eşim izin alırdı, o ilgilenirdi.
bu kez yalnızım diye yıldırma politikası izlediler galiba.
eşime de asıl küsme nedenim, görümcenin ortak arsa ev alma fikrine sıcak bakması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?