normalde onlar gelince eşim izin alır ve ortamı idare ederdi.Bir dahaki geldiklerinde çocukların oyuncaklarını sakla. Kendin önceden ye, yada yemek esnasında kocan çocuklarla ilgilensin. Kocan senede iki gün geldiklerinde evde oturup işe gitmesin...
biraz eşim biraz da çocuklar için idare ettim. kuzenler iyi anlaşsın diye.Gerçekten görgüsüzler ya hu. Ayrıca çocuklara da çocuk deyip geçemem anaları sahip çıkamıyor mu saldim çayıra mevlam kayıra. Doğurup da orda burda ilgilenmeyen kadınlara gıcık oluyorum ya.hayır efendim dagıtmıslarsa bi zahmet anaları toplayacak ve kırmalarına da izin vermeyecek.Allah size yardım etsin peygamber sabrı var sizde
Saçmalığa bak ! Kendi ailesi diye işte. Sizin aileniz yapmış olsaydı kim bilir ne kavgalar çıkardı. Sıkıştırıp durdurdu gitsinler diye.. bundan sonra bence yemeğinizi ayırıp gittiğiniz odaya götürün. Soran olursa da o kdr yapıyorum bir lokma yiyemiyorum deyin. Yamyamlar !görgüleri bu kadar.
boşver takma idare et.
çünkü sadece senede 1-2 gün kabul ediyorum evime eşimin hatırı için.Buradaki konularda herkese ne akıllar veren sizin böyle sessiz sessiz kalıp idare et 2 gün zaten lafıyla kendini avutması
beni çok şaşırttı
5-6 sene kabul etmedim.Ne kadar sinir bozucu ya
Kendi evinde aç kalmak, dalga geçer gibi yemek pişir karnını doyur denmesi.
Umarım bir daha gelmezler
normalde eşim o günlerde izin kullanır, hizmet ederdi. onların da canı sıkılırdı bana yardım ediyor diye.Saçmalığa bak ! Kendi ailesi diye işte. Sizin aileniz yapmış olsaydı kim bilir ne kavgalar çıkardı. Sıkıştırıp durdurdu gitsinler diye.. bundan sonra bence yemeğinizi ayırıp gittiğiniz odaya götürün. Soran olursa da o kdr yapıyorum bir lokma yiyemiyorum deyin. Yamyamlar !
idare et dedi.
aynen.En sevmediğim ikili
Hemde yatılı :)
Geçmiş gitmiş canımaynen.
zaten akıllandım.
bir daha yine eşimin izin zamanına denk gelene kadar kabul etmem.
eşim bir şeyler aldı.o zaman yapcak bişey yok.
ya da bi üyenin dediği gibi yemek sepetinden siparişi ver otur ye karşılarında.
eşim bir şeyler aldı.
canımız çekti dediler, beraber yedik.
aynen.Sevmemekte sonuna kadar haklıymışsınız
yemek söylenmez ama 2 günde yenen; 2 büyük tencere, 2 küçük tencere yemek, 3 tepsi kek, 2 tepsi börek, kahvaltı, ıvır zıvır meyve vs.Yiyeceklerin miktarını çok mu az yaptınız nasıl sil süpür biter?Doydukları halde zorlamı yediler yani? Kalabalık gelmişler sonuçta, az miktarda yaptıysanız kalmaması normal.Benim eşimin ailesi de kalabalık,geldiklerinde özellikle büyük büyük tencerelerde yaparım ki,yetsin de artması önemli değil diye..
normalde eşim o günlerde izin kullanır, hizmet ederdi. onların da canı sıkılırdı bana yardım ediyor diye.
usturuplu davranırlardı.
eşim yeni işe girdi, izin alamadı, onlar da fırsatı değerlendirdi sanırım.
ona küsmemin asıl nedeni, görümce ortak arsa alalım demiş, ne dersin diyor.Geçmiş gitmiş canım
Eşinle küsme bence
Adamcağız napsin
Haa yemekten ayirabilirdi onun için kusebilirsin
evet.ben anlamadım. önünüze koyduğunuz şeyi de mi alıp yiyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?