kv görümce yatılı misafir

Ne kadar sinir bozucu ya
Kendi evinde aç kalmak, dalga geçer gibi yemek pişir karnını doyur denmesi.

Umarım bir daha gelmezler

Bir dahaki geldiklerinde çocukların oyuncaklarını sakla. Kendin önceden ye, yada yemek esnasında kocan çocuklarla ilgilensin. Kocan senede iki gün geldiklerinde evde oturup işe gitmesin...
normalde onlar gelince eşim izin alır ve ortamı idare ederdi.
işe yeni girdiği için izin alamadı bu kez.

oyuncakları saklamak mümkün değildi. hem çok hem bir kısmı büyük. hem de benim kızlar hepsini ortaya çıkarırdı.

en son gün artık erkenden kalkıp kahvaltımı yaptım

biraz eşim biraz da çocuklar için idare ettim. kuzenler iyi anlaşsın diye.

görgüleri bu kadar.
boşver takma idare et.
Saçmalığa bak ! Kendi ailesi diye işte. Sizin aileniz yapmış olsaydı kim bilir ne kavgalar çıkardı. Sıkıştırıp durdurdu gitsinler diye.. bundan sonra bence yemeğinizi ayırıp gittiğiniz odaya götürün. Soran olursa da o kdr yapıyorum bir lokma yiyemiyorum deyin. Yamyamlar !

Buradaki konularda herkese ne akıllar veren sizin böyle sessiz sessiz kalıp idare et 2 gün zaten lafıyla kendini avutması
beni çok şaşırttı
çünkü sadece senede 1-2 gün kabul ediyorum evime eşimin hatırı için.
yaptıkları kasıtlı gibiydi.
özellikle kv laf atar kavga çıksın, huzurumuz kaçsın diye.
ben cevap verince karakolluk olma riskimiz yüksek.
eşim müsait zamanda annesine gerekeni söylüyor.
bulduğumuz en sessiz sakin çözüm bu.

normalde eşim onlar gelince izinli olurdu, o ilgilenirdi. şimdi yeni işinden dolayı izin alamadı.
herhalde fırsat bu diye düşünüp saçmaladılar.

Ne kadar sinir bozucu ya
Kendi evinde aç kalmak, dalga geçer gibi yemek pişir karnını doyur denmesi.

Umarım bir daha gelmezler
5-6 sene kabul etmedim.
şimdi eş hatırı diye senede 1-2 güne razı oldum.

normalde eşim o günlerde izin kullanır, hizmet ederdi. onların da canı sıkılırdı bana yardım ediyor diye.
usturuplu davranırlardı.

eşim yeni işe girdi, izin alamadı, onlar da fırsatı değerlendirdi sanırım.

Yiyeceklerin miktarını çok mu az yaptınız nasıl sil süpür biter?Doydukları halde zorlamı yediler yani? Kalabalık gelmişler sonuçta, az miktarda yaptıysanız kalmaması normal.Benim eşimin ailesi de kalabalık,geldiklerinde özellikle büyük büyük tencerelerde yaparım ki,yetsin de artması önemli değil diye..

yemek söylenmez ama 2 günde yenen; 2 büyük tencere, 2 küçük tencere yemek, 3 tepsi kek, 2 tepsi börek, kahvaltı, ıvır zıvır meyve vs.

Fırsatcılar... Sizi sevmiyorlar galiba ? Yemekleri siz mi yapıyorsunuz ? Eğer öyle ise, bırakın kendileri yapsın yesinler... Anlasınlar emek verilen yemek nasıl oluyor... Çok sabırlısnz ben olsam cidden olay çıkarırdm ki siz emzikli annesiniz sanırım ayıptır günahtır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…