kv görümce yatılı misafir

sen de onlara gidince misafir ol.

İnanmıyorum ya Yok artık resmen sana dış kapının dış mandalı muamelesi yapıyorlar

Öyle ünüversitelinin tabağı bile kaldırmayan evliliği zaten fazla sürmüyor ,şimdiden ne olacağı belli olmuş ,
İnanmıyorum ya Yok artık resmen sana dış kapının dış mandalı muamelesi yapıyorlar

sizin üslup ve tarzınızı çok beğenmesem de- bu konuda haklısınız, sonuçta kendi eviniz, emziren annesiniz ve size kendi evinizde o kadar iş yapmanıza rağmen bir lokma bırakılmıyorsa, bu onların ayıbıdır..

Ay terbiyesizler ya.. sizde söyleyin kırmadan yoruluyorum yardım edin lop lop yemesini bilen yapmasını da bilsin..

Ay terbiyesizler ya.. sizde söyleyin kırmadan yoruluyorum yardım edin lop lop yemesini bilen yapmasını da bilsin..
eşim gerekeni söylediği için bana gerek kalmaz genelde.
çok şükür ki senede en fazla 3-4 gün görüşüyoruz.

eşim gerekeni söylediği için bana gerek kalmaz genelde.
çok şükür ki senede en fazla 3-4 gün görüşüyoruz.
Çok şükür o zaman fazla görüşmüyorsanız üç dört gün bir an önce geçsin diye dua edelim ne diyelim

29 sayfa olmus okumadim tabi tamamini. Benim anlamadigim sey su. Evde cok zaman yemekli misafir agirlariz. Ve corba artmazsa ana yemekten bisey artar, nebilim salata artar, borek pogaca artar, oda yoksa dolapta karpuz artmistir. Demekki yemekleri az yapmissiniz ki hicbirsey artmamis. Oturup onumu dusundun diiceksiniz, valla dusundum.

iki paket kek actim demissiniz, valla turkiyedeki kekler genelde su ufak keklerden oluyor, onun hemen bitmesine sasirmadim tabi. gece kek cirpmissiniz, insanlar yeterince doymamiski o yaptiginiz kek bile bitmis. evinize gelmisler iki gun, iki aylik lafini etmissiniz. bazi insanlarin yemegi yenmez, suyu icilmez. oylelerinin yemegini ne yedirsin Allah bana arkamdan boyle laf edilecekse, nede suyunu icirsin.

iki tepsi kek, iki tepsi börek, üç tencere yemek, 5 kg yoğurt ve 5 poğaça (kendi getirdikleri), bir tepsi köfte patates, 5-6 ekmek 2 gün için yetmez mi dersin?
üstelik diyettelermiş.
hazır kek 9-10 dilimli olanlardan, 2 paket.

zaten birbirimizi sevmiyoruz, gelmesinler.

Siz eve misafir geldiğinde catring şirketiyle falan mı çalışıyorsunuz kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…