- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
-
Yapacak bişey yok kimse değişmez mesafe koyup oturacak , arasalar da açmayacak isim vardı vs desin kırmadan uzaklassinKızlar arkadaşim için açıyorum bu konuyu. Eşi görmesin diye benim telefonumdan açtık. Arkadaşim eşiyle ilgili bi konuda çok büyük sorun yaşadığında eşinin ailesinin manevi olarak yanında olmalarını istedi. Olmadılar . Aylarca kızı arayıp sormadılar.kv,kp sürekli evde ne olup bittiğini öğrenmek istiyor.gece 10 buçuk olmuş 11 olmuş hiç önemi yok görüntülu arıyorlar. HErseye karisiyorlar. Karı koca bir yere gittiklerinde bile rahat bırakmayıp yüz kere arıyorlar vardınız mi naptiniz diye.Kız 5-6 aydır görüşmüyordu. Eşiyle ayrılacak duruma geldiler (eşinin ailesinden iş için para aldılar . Hergun parayı naptın ne zaman vercen kv,kp günde 4-5kez arayıp huzur bozduklari için oldu. Kıza sürekli eşi yokken bağırıp çağırirlar.esinin yanında iyi davranırlar.kp sürekli ben ilk başta istemediydim ama şimdi sende bizim kizimizsinla başlayıp laf soyler )yardım istedi kv yapacak bişey yok dedi kp telefon larini açmadı. Bu olaydan beri konusmadilar. Kv hastalanınca kız aradı evini temizlemeye gitti. Ama ondan sonra gene arayıp sormadilar.eside şimdi diyor ki sen kucuksun senin araman lazım.kizlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Evet canım eşi aslında iyi bi adam ama bu konuda neden böyle anlayamadımIyi ve kötüyü, yanlışı ve doğruyu , haklıyı ve haksızı, saygı ile ezikliği ayırt edemeyen adamlarla evlenmemek gerektiğini düşünüyorum ben.
Yapacak bişey yok kimse değişmez mesafe koyup oturacak , arasalar da açmayacak isim vardı vs desin kırmad
Yapacak bişey yok kimse değişmez mesafe koyup oturacak , arasalar da açmayacak isim vardı
Kızı zaten arayıp sormuyorlar. Kız 5-6 ay dir.aramamalatina rağmen arayıp gidip evlerini temizledi.sonrasinda bir kere olsun arayıp sormadılar. Ama eşi büyük mü küçüğü küçük mü büyüğü arar deyince kız şok olmuş. Güvendiğin birine bu olayı anlat kimin araması gerekiyor diyecek bak bakalım ben birşey demiyorum sana demisYapacak bişey yok kimse değişmez mesafe koyup oturacak , arasalar da açmayacak isim vardı vs desin kırmadan uzaklassin
Kızı zaten arayıp sormuyorlar. Kız 5-6 ay dir.aramamalatina rağmen arayıp gidip evlerini temizledi.sonrasinda bir kere olsun arayıp sormadılar. Ama eşi büyük mü küçüğü küçük mü büyüğü arar deyince kız şok olmuş. Güvendiğin birine bu olayı anlat kimin araması gerekiyor diyecek bak bakalım ben birşey demiyorum sana demis
İş için para aldı canım geri ödediler zatenEşinin ailesinden ne istediğini yazsaydiniz keşke bilmeden nasıl yorum yapalım belki olmayacak birşey istedi bilmeden yorumlamak ne kadar doğru ?
İş için diye yazmıştımEşinin ailesinden ne istediğini yazsaydiniz keşke bilmeden nasıl yorum yapalım belki olmayacak birşey istedi bilmeden yorumlamak ne kadar doğru ?
Gidip gelme yoksa boşuna çabalamasın aramasın sadece özel günler ve bayramlar diğer şeylere gerek yok bence ,ayrıca ev temizleme falan kıymet bilmiyorlarsa gitmesin bu kadar basit , eşine de ne yapsam mutlu olmuyorlar elimden geleni yaptım desin bazen eşinin yanında arayıp kısa konussun ama onun dışında gereksiz görüşmesinKızı zaten arayıp sormuyorlar. Kız 5-6 ay dir.aramamalatina rağmen arayıp gidip evlerini temizledi.sonrasinda bir kere olsun arayıp sormadılar. Ama eşi büyük mü küçüğü küçük mü büyüğü arar deyince kız şok olmuş. Güvendiğin birine bu olayı anlat kimin araması gerekiyor diyecek bak bakalım ben birşey demiyorum sana demis
Şuan geri aramadiklari için bir daha aramadı da gitmedide canım iki aydır hiç iletişim kurmadilar. Ama eşi senin araman gerekiyor diyormuşArkadaşınız bu kafayla giderse daha çok laf yer. Ne demek aylardır konuşmadığı kişinin evini temizlemek. Arkadaşınız mesafe koymuyor ki karşı taraf ona göre sınırını bilsin. Aramasınlar birbirilerini çok mu lazım sanki
Şimdi ameliyat olma durumu var görümce aramış ben bir hafta bakarim. Sonra Sen bakarsin bakamam demiş . Kız ameliyatina bile gitmak istemiyor artık bıkmış. Napacak bilmiyorGidip gelme yoksa boşuna çabalamasın aramasın sadece özel günler ve bayramlar diğer şeylere gerek yok bence ,ayrıca ev temizleme falan kıymet bilmiyorlarsa gitmesin bu kadar basit , eşine de ne yapsam mutlu olmuyorlar elimden geleni yaptım desin bazen eşinin yanında arayıp kısa konussun ama onun dışında gereksiz görüşmesin
Yanında olmadılar yazmışsınız manevi olarak vermişler parayı neden sonra görüşmediler 6 ay orasını anlamadımİş için diye yazmıştım
Erkek kardeşini aramisŞimdi ameliyat olma durumu var görümce aramış ben bir hafta bakarim. Sonra Sen bakarsin bakamam demiş . Kız ameliyatina bile gitmak istemiyor artık bıkmış. Napacak bilmiyor
Para çok önceki olay canım .parayı verdiler eşi 3_4 içinde tamamen geri odedi ama bu süreçte sabah mesajıyla başlayıp akşam görüntulu aramayla her gün isttinasiz arayıp evin huzurunu kaçırdılar. Oğlanın psikolojisi bozuldu ilaç kullanmaya başladi . Sonra bu ayrıl.a mevzusu olunca kız yardım istedi oglunuzu sakinleştiemiyorum yardım edin diye yapacak bişey yok boşanmak istiyorsa diye kızla görüşmeyi kestiler.ciddi bı boşanma kararı olmadı bi anlik sinirden dolayı oldu. Zaten ogullarina bı sigara bağımlılığini bı de karının bağımlılığından kurtulamadın demislerYanında olmadılar yazmışsınız manevi olarak vermişler parayı neden sonra görüşmediler 6 ay orasını anlamadım
O zaman kp xx hanımı rahatsız etmeyelim nasıl diye soracaz ama diye oğluna laf söylüyor musŞu an kayınvalidesi arasa gel benim evimi temizle der zaten, kız da gider.. bence aramasın daha iyi.. kız kocasına tüm iyiniyetliyle yaklaştığını ama karşılık göremediğini anlatsın. Kv ya da kp eşini aradığında alsın teli elime bir iki kelam etsin, ötesine gerek yok bence
Anne baba oğluna laf söyletmiyor eşi anne babaya ,şamar oğlanı mi ortada arkadaşınız idare etmeye çalışıyor herkezi. aramasın kimseyi üstüne gelirse de bassın tekmeyi k....Para çok önceki olay canım .parayı verdiler eşi 3_4 içinde tamamen geri odedi ama bu süreçte sabah mesajıyla başlayıp akşam görüntulu aramayla her gün isttinasiz arayıp evin huzurunu kaçırdılar. Oğlanın psikolojisi bozuldu ilaç kullanmaya başladi . Sonra bu ayrıl.a mevzusu olunca kız yardım istedi oglunuzu sakinleştirmek yorum yardım edin diye yapacak bişey yok boşanmak istiyorsa diye kızla görüşmeyi kestiler.ciddi bı boşanma kararı olmadı bi anlik sinirden dolayı oldu. Zaten ohlsnlarina bı sigara bağımlılığini bı de karının bağımlılığından kurtulamadı demisler
Şuan geri aramadiklari için bir daha aramadı da gitmedide canım iki aydır hiç iletişim kurmadilar. Ama eşi senin araman gerekiyor diyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?