- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
-
- Konu Sahibi Deltavealfa
Tabi ki laf sokulsaydi gorusmek asla istemezdim.Ne şanslısınız ya ben de hem.georumce hem.gelinim bi haltlarina karistigimda yok yengelerimin ama hep bana laf sokuldu sustum derken gıcık almaya başladım artık bu durumdan cunku cok kiskanc insanlar 10 sene iyi sustum simdi her yerden engelledim. Kafam daha rahat .
Eşim beyefendinin bu konuda tavrı net madem taşıncaz memleketime gidelim diyor ikna olmuyor başka şehreAynen. Sanırım sorunu olanlar bu konuda buraya konu açıyor
Mesafenizi iyin ayarlarsanız bişey olmaz ben aynı şehirde oturuyorum diğer iki eltim ve görümcem onlarla aynı mahallede ben yarım saatlik uzaklıktayım ayda bir giderim diğerleri haftada bir gider kayınailem bana yılda bir gelir mesela ha ben ayda bir giderim o yine iğnelemekten vazgeçmez ben duymazdan gelirim yada cevap veririm nolcak bu kadar strese gerek yok ha büyük şehir stresi ha kv stresiOfo zaman ömür boyu büyükşehir çilesi mi çekeceğim küçük yeşil bir şehirde mutlu olmak istiyorum
Bn altlı üstlüyüm bu duruma göre bnmki daha vahim :)) şükür ki Bn memnunumBu arada ben öliyim o zaman aynı sitedeyim
Yani sahsen tercih etmezdim aynı sitede olmak. Ama Allahtan kv durmadan arayıp gelin ya da geliyim diye darlamıyor.Aslında sizlerin fikrini merak ediyorum, ya iyi oluyor görüşecek insan oluyor mu diyorsunuz yoksa Of bıktım her işe bİzi çağırıyorlar mı
Estagfurullah iyisine denk gelmişiz demek ki:)Tebrik ediyorum ailecek çok elitsiniz demek ki
Kesinlikle gelinim görümceyim havasına bürünmedim hiç arkadaş gibi yaklaşıp kurdum ilişkilerimi onlarda öyle yaklaştılar hep sağolsunlar, kayınvalidem vefat etmiş yok ama annemde de bi kayınvalidelik edası olmadı hiç gelin damat kimseyi kayırmadan kendi çocugu gibi sever etliye sütlüye karışmaz sağolsun. Şanslı azınlıktayız sanırım:)Aynen bende hem gorumceyim hem gelin ama ne laf soktular bana ne de ben laf soktum. Hep hos tutmaya calisildim ve calistim. Dilimi isirayim ama bir gunde gitmeyelim demedim. Hatta zaman gecirmek hosuma da gidiyor. Esim mutlu ben mutluyum. 5 yildir hayatimdalar ustelik.
Kalbi kaotu degilse her turlu gorusulur bence
Eşiniz nasıl biri? Destek olur mu? Arkanızda durur mu bir sorun olunca?Mesela yazın laf soktular dediniz bu konuda bilgisi var mı? nasıl davrandı?Ofo zaman ömür boyu büyükşehir çilesi mi çekeceğim küçük yeşil bir şehirde mutlu olmak istiyorum
Sorunlar başladığı zaman yeşilliği doğayı gözün görmez. 15 günde laf sokmaya başlamkşlar ne olmasınj bekliyorsun. 45 dakika mesafe demişsin gelsiler mi gitmezler artık. Hayırlı olsunMerhaba hanımlar
Büyük bir şehirde ikamet ediyoruz. Eşimin memleketi doğası yeşilliği sebebiyle yaşamaktan keyif alacağım bir şehir.
Ancak kv ve bekar görümcem birlikte yaşıyor. Bir de evli görümcem var o şehirde.
Taşınma şansımız olacak gibi yakında iş sebebiyle.
Lakin sizce bu benim için bir çılgınlık mu? Rahatımı bozmak mı? İlla ki haftasonları görüşme olur az görüşünce seviyorum iyi insanlar. Ama yazın 15 gün beraber kaldık laf sokmaya başladılar ben kendimi çektim baya odadan çıkmadım fln kısır döngüye girdik. Sessiz bir insanım laf sokunca onlar çok cevap vermek içimden gelmiyor. Odamda takılıyorum.
Şimdi senede 1-2 kez görüşüyorum. Ama taşınırsam ayda 1-2 kez olacak. Her hafta olmaz taşınacağımız yer ile evleri 45 dk mesafede. Ben şehir değişikliği nedeniyle sıcak bakarken annem bunun için pişman olacağımı söylüyor. Nitekim ablamda kendi kv si ile aynı şehirde yaşadı bir dönem sürekli kavga dövüş ettiler. Çünkü kadın her işe eniştemi çağırdı 5-6 oğlu olmasına rağmen. Bizimki Bi de tek erkek. İlla işe güce çağıracaklar ama tadında kalmaz mı bunalır mıyım korkuyorum
Öyle büyük laflar değil o yüzden eşle ilgili olmuyor, büyük olay olsa bana destek olur o konuda güvenirim ama küçük laflar sokuluyor :)Eşiniz nasıl biri? Destek olur mu? Arkanızda durur mu bir sorun olunca?Mesela yazın laf soktular dediniz bu konuda bilgisi var mı? nasıl davrandı?
Özür dileyerek bişey sorabilirmiyim?Merhaba hanımlar
Büyük bir şehirde ikamet ediyoruz. Eşimin memleketi doğası yeşilliği sebebiyle yaşamaktan keyif alacağım bir şehir.
Ancak kv ve bekar görümcem birlikte yaşıyor. Bir de evli görümcem var o şehirde.
Lakin sizce bu benim için bir çılgınlık mu? Rahatımı bozmak mı? İlla ki haftasonları görüşme olur az görüşünce seviyorum iyi insanlar. Ama yazın 15 gün beraber kaldık laf sokmaya başladılar ben kendimi çektim baya odadan çıkmadım fln kısır döngüye girdik. Sessiz bir insanım laf sokunca onlar çok cevap vermek içimden gelmiyor. Odamda takılıyorum.
Şimdi senede 1-2 kez görüşüyorum. Ama taşınırsam ayda 1-2 kez olacak. Her hafta olmaz taşınacağımız yer ile evleri 45 dk mesafede. Ben şehir değişikliği nedeniyle sıcak bakarken annem bunun için pişman olacağımı söylüyor. Nitekim ablamda kendi kv si ile aynı şehirde yaşadı bir dönem sürekli kavga dövüş ettiler. Çünkü kadın her işe eniştemi çağırdı 5-6 oğlu olmasına rağmen. Bizimki Bi de tek erkek. İlla işe güce çağıracaklar ama tadında kalmaz mı bunalır mıyım korkuyorum
Arasıra çağırması normal ve ayda 2defa görüşmek de normal. Ama işte bunlar sıklaştır mı abartırlar mı? Nasılsa artık onlar var deyip her şeye bizi dahil etmek isterler mi bunların cevabını bilsem gitcem zaten. Az vakit geçirince keyif alıyorum görüşmekten iyi insanlarÖzür dileyerek bişey sorabilirmiyim?
Neden insanlara karşı bu kadar ön yargılıyız.
Yeri geliyo kendi annemizle bile anlaşmazlığa düsebiliyoruz. Bunu onlarlada yaşayabiliriz ileriye gitmediği saygısızlığa dönüşmedigi sürece tabi ki. Bence biraz olumlu düşünmek lazım. Kaynananizin bi işi olduğunda yardıma oğlunu çağırması kadar doğal ne olabilir ki? Bence abartmayın ve yeni şehrin tadını çıkarın!
Arasıra çağırması normal ve ayda 2defa görüşmek de normal. Ama işte bunlar sıklaştır mı abartırlar mı? Nasılsa artık onlar var deyip her şeye bizi dahil etmek isterler mi bunların cevabını bilsem gitcem zaten. Az vakit geçirince keyif alıyorum görüşmekten iyi insanlar
Yok benim ailem de başka şehirde öyle olunca yalnız da hissediyoruz aslındagebesiniz de çocuğunuz olunca destek olurlar. Şu an yaşadığınız yerde kendi ailenize yakın mısınız bilmiyorum ama Yanınızda bir aile üyesinin olması güzel bir şey. Çocuk da en azından babaanne ve halalarla büyüyecek. Ben rahmetli babaannemi çok severdim
Yok benim ailem de başka şehirde öyle olunca yalnız da hissediyoruz aslında
İhtiyacı olunca annesine yardıma gidebilir bu seni ilgilendirmesin benim eşim komşulara bile yetişmeye çalışırdı. Ayrıca orada zamanla seninde çevren olacak. Sen bilirsin annelerimiz malesef çok bilirler.Merhaba hanımlar