Kv dügün altınlarım

Bnim altinlarimi hepsini aldilar canim sozde dugun masrafi diye
Bn sesimi cikardim esim susturdu bni !
Simdi kendilerine ev aldilar..Zehir zikkim olsun insallahhh
Bnce hicbirseyini vermeeeeee
Geri gelmez altinlarin pisman olursun
Banada aynı kurnazlıgı yapmaya kalkmıştı kvde pek seviyolar gelinlerin altınlarını kp güvenilir iyi biri oldugu için ona yardımcı olmak istiyrm vericegine inanarak.

S
Var içi tamamen bitince taşınıcaz inşallah. Bi miktar birikmişim var onu vereyim desem uygun olurmu bilemedim.
sacmalama sakın verme bacım , birikiminide sakla o para yokmuş gibi davran eşin biliyo mu biriki mi? Bak evladın var . Geleceğini düşün . Hiç bişeyin garantisi yok . Biriktirebikdipin kadar biriktir . Hastalık var , kaza var , kötü günlerin için dursun . Kaynın napıyo senin ya

Canım bence seti verme çok yazık inanılmaz zarar edersiniz varsa karşılık olacak kadar para verin... siz ailenizi bizden iyi biliyorsunuz nasıl davranacaginizi bizden iyi bilirsiniz ama eşimin ailesi istese bende verirdim biliyorum ki ne kayınvalidm ne de kayinpederim ellerinde olunca odemeyecek insanlar değil herkes kendi durumuyla kiyasliyor ama siz elinizdekine göre yapın ne yapacaksanız genel geçer bir sorun yoksa aranızda kayınvalide nizi görmezlikten gelebilirsin bu tavrı için sana parayı ödeyecek olan kayınpeder nasılsa
Aynen öle canım genelde insanlar yaralı bu konudan ama çok şükür ben kpre güveniyorum işleri iyiken bana kızı gibi harçlık verir telefnm bozulr alır aileme karşı sıkışrlarsa bana söle diye söler hep onun ihtiyacı varkn yüz çevirmek içime sinmiyo kvyi görmezden gelmek iyi olucak gibi olmadı bi laf çarpayım kvdeye içimde kalmasın ☺

Aynen öle canım genelde insanlar yaralı bu konudan ama çok şükür ben kpre güveniyorum işleri iyiken bana kızı gibi harçlık verir telefnm bozulr alır aileme karşı sıkışrlarsa bana söle diye söler hep onun ihtiyacı varkn yüz çevirmek içime sinmiyo kvyi görmezden gelmek iyi olucak gibi olmadı bi laf çarpayım kvdeye içimde kalmasın ☺
İyi de zaten kp istememiş ki , kv istiyo . Kp istemeden hiç bişeye karışma, bence

Biz de kardeşime ev aldık ne altın istedik ne bişey yeri geldi babam da zorlandı ama gelinimizden almadılar bazen insan bilekliğini kolyesini takmak istiyor ben arada takarım ki başka takılarımda var ama setim ayrı setiniz de sizde kalsın diyorum ısrarla sonra üzülürsünüz Zaten bileziklerini vermişsin iyi niyetinle

S

sacmalama sakın verme bacım , birikiminide sakla o para yokmuş gibi davran eşin biliyo mu biriki mi? Bak evladın var . Geleceğini düşün . Hiç bişeyin garantisi yok . Biriktirebikdipin kadar biriktir . Hastalık var , kaza var , kötü günlerin için dursun . Kaynın napıyo senin ya
Kp bana hep kızı gibi davrandı ihtiyacım oldugnda nişanlılgmda falnda onun ihtiyacı varken yüzçevirmek istemiyrm açıkcası . Kaynımda çalışıyo tabi ama dügn dernek isleri kolay olmuyo bilirsin.

Digerleri benim evime gittigi için pek takmıyorum açıkçası geri almasına alırım çok iyi biliyolar öle sessiz biri degilim haksızlk karşısında benim canımı sıkan kv isteme tarzı.
"Geri almasına alırım çok iyi biliyorlar" derken çekinip, korkuyorlar mı senden?

Kp bana hep kızı gibi davrandı ihtiyacım oldugnda nişanlılgmda falnda onun ihtiyacı varken yüzçevirmek istemiyrm açıkcası . Kaynımda çalışıyo tabi ama dügn dernek isleri kolay olmuyo bilirsin.
Tmm da canım sağolsun kp ama zaten kp istemiyo ki eger kp isterse sen bilirsin . Ama senin setini Kayınvaliden istiyor . Sorun bu zaten kendi kafasına göre istiyor. Kv fena ve cıkarcı gibi sanki geldi bana

"Geri almasına alırım çok iyi biliyorlar" derken çekinip, korkuyorlar mı senden?
Hakkımı yedirmicegimi bilirler onlarla alakalı olmayan bi para konumda şahit olmşlardı tavrıma kv yüzüme karşı söleyemez mesala o telefndan bagrındgı gibi çekinir.

Tmm da canım sağolsun kp ama zaten kp istemiyo ki eger kp isterse sen bilirsin . Ama senin setini Kayınvaliden istiyor . Sorun bu zaten kendi kafasına göre istiyor. Kv fena ve cıkarcı gibi sanki geldi bana
Öledir kp istemeden vermem zaten kpde isterse ilerde kvnin hareketini görzmezden geleyimmi diye önden bi fikir alış verişi yapmak istedm canm.

Öledir kp istemeden vermem zaten kpde isterse ilerde kvnin hareketini görzmezden geleyimmi diye önden bi fikir alış verişi yapmak istedm canm.
Eee işte hepimiz tecrübeli , yaşamız kadınlarız cünkü o takıları erkek tarafı aldıgı için bizim diye görüyolar . Bana kalırsa birikiminide söyleme . Eğer kp isterse , aranız iyizse kp oturup onunla halledin .

Var içi tamamen bitince taşınıcaz inşallah. Bi miktar birikmişim var onu vereyim desem uygun olurmu bilemedim.

Olur bence sizin set kaç liralık o kadar verin. Ya da kredi kartına taksitle al. Sen almış ol. Senin düğün hediyen olsun.

Banada aynı kurnazlıgı yapmaya kalkmıştı kvde pek seviyolar gelinlerin altınlarını kp güvenilir iyi biri oldugu için ona yardımcı olmak istiyrm vericegine inanarak.
madem kayinpederine laf kondurmuorsun konu acmanin anlami nedir? setini vermege ztn gönüllüsün. kvden tavirlarinda alismisin ztn. yarin öbürgünde evin tapusunu vermediler altinlarim gitti diye konu acarsan sasirmam

Madem sana ev yapmışlar bence ver setini. Sizi ev almak gibi bir meşakatten kurtarmışlar daha ne olsun. Zamanla istediğin seti alırsın yine.

Merhaba kk güzelleri
2 buçuk yıllık evli 8 aylık hamileyim genel anlamda mutlu bi evliligim var.
Sorunum şu eşimin ailesi 6 aylık gelinken bize ev yapacakları sebebiyle dügün bileziklerimi istediler geri ödeyecegiz diyerek bende verdim.
Kendi kendime geri almıyayım diye düşünüydum hatta sonuçta evi bize yapıyolar diye.Neyse bende sadece setim kaldı.
Bu ara maddi anlamda sıkıştılar kaynımın dügünü olucak bu yıl üstüne eşimin dedesinin hastalıgı kprin onla ilgilendigi için doğru dürüst çalışamaması falan sıkıntıları telefnda bana anlatrken kp bizde burdayz baba aklında olsun dedim sagol kızım şimdilk yetmeye çalışyrz flan dedi en son kaynımın nişan işleri için fikir almak için aradı arkadan kvdenin bagrıntısı geldi o setini bize versn snra ona yaparz falan diye kpde daha sıkışmadk o kadar istemyrm ben flan diye sustrmaya çalıştı ama hala yırtınarak ben istiyorum versin diye bagrınıyo bn zaten dügn zamanı sıkışıklar diye kendimce vermeyi düşünüyorum kprn eninde sonunda geri verecegine güveniyrm çünkü ama böle kv görgüszce davranınca veresim falan kalmadı çok rahatsz oldum her şeyi sölemenin bi usulü var sonuçta sizce isterlerse kvnin densizligi takmayıp versemmi yoksa vermesemmi? :/
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.. ☺
Sende kendimi gördüm, altınları degil de en ufak birşey de sıkıştık deyip para isteyen kv.gili.. yazlık dahil 4 evleri var ve biz kiradayiz düşünün ve bizden yardim isteyenler.. verme ve kayninin düğünün de tak setini git düğüne. .

Merhaba kk güzelleri
2 buçuk yıllık evli 8 aylık hamileyim genel anlamda mutlu bi evliligim var.
Sorunum şu eşimin ailesi 6 aylık gelinken bize ev yapacakları sebebiyle dügün bileziklerimi istediler geri ödeyecegiz diyerek bende verdim.
Kendi kendime geri almıyayım diye düşünüydum hatta sonuçta evi bize yapıyolar diye.Neyse bende sadece setim kaldı.
Bu ara maddi anlamda sıkıştılar kaynımın dügünü olucak bu yıl üstüne eşimin dedesinin hastalıgı kprin onla ilgilendigi için doğru dürüst çalışamaması falan sıkıntıları telefnda bana anlatrken kp bizde burdayz baba aklında olsun dedim sagol kızım şimdilk yetmeye çalışyrz flan dedi en son kaynımın nişan işleri için fikir almak için aradı arkadan kvdenin bagrıntısı geldi o setini bize versn snra ona yaparz falan diye kpde daha sıkışmadk o kadar istemyrm ben flan diye sustrmaya çalıştı ama hala yırtınarak ben istiyorum versin diye bagrınıyo bn zaten dügn zamanı sıkışıklar diye kendimce vermeyi düşünüyorum kprn eninde sonunda geri verecegine güveniyrm çünkü ama böle kv görgüszce davranınca veresim falan kalmadı çok rahatsz oldum her şeyi sölemenin bi usulü var sonuçta sizce isterlerse kvnin densizligi takmayıp versemmi yoksa vermesemmi? :/
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.. ☺

Verme. Düğün altınlarimdan hiç birşey kalmadı. Manevi değeri var veremem de canım.

Başka geline altın yapmak için diğer gelinen altın istemek kadar terbiyesiz bişey olamaz. Yoksa yapma kardeşim bu kadar net.

Back
X