Kv dügün altınlarım

pardon , altli ustlu mu oturacaksiniz ? tapusunu uzerinize yaptilar mi ?
Siz yinede o paragoz kv ye pek guvenmeyin derim.
Kvdeye degil kpre güveniyrm ona kalsa ohoo ☺ altlı üstlü degil bi dükkanları vardı onun üstüne kat çıkıldı.Şu an başka şehirdeyz tamamı bitince tapuyu alıcaz inşallah kendileride sölüyolar zaten .

sen önce net bir cevap ver.... ev kimin?? yaptırdısada sana yaptırdıgını ve hedıye etcegını sanmıyorum.... tapusu kimin? alt üstse zaten yedın ayvayı. madem ev alcaklar senın altınlarına mı güvendıler?! kaynın evlencekte senin setine mi kaldılar

Kvdeye degil kpre güveniyrm ona kalsa ohoo ☺ altlı üstlü degil bi dükkanları vardı onun üstüne kat çıkıldı.Şu an başka şehirdeyz tamamı bitince tapuyu alıcaz inşallah kendileride sölüyolar zaten .
yalan hic birine inanma. tapuyu verecekmiş nıye versın?! başka evlatlarıda var. nıye böyle safsın kardeş

Ortada kanlı canlı ev var mı şu an. Yaptılar ve taşınacak mısınız yakın zamanda? O paranın eve gittiğinden eminseniz tamam. Setinizi vermeyin ama biriktirin set parası verin.
Var içi tamamen bitince taşınıcaz inşallah. Bi miktar birikmişim var onu vereyim desem uygun olurmu bilemedim.

Belki de size ev yaptiklari icin kv de de artik sizinle para konularini konusurken rahat olabilecegini dusunmustur. Bence sizden ev parasini esirgememis insanlardan siz de setinizi esirgemeyin. Ev parasinin yaninda devede kulak kalir. Ustelik borc olarak alacaklar ve kp e de hu konuda guveniyormussunuz. Sizin icin yaptiklarinin hatrina ikiletmeden vermelisiniz bence.

sen önce net bir cevap ver.... ev kimin?? yaptırdısada sana yaptırdıgını ve hedıye etcegını sanmıyorum.... tapusu kimin? alt üstse zaten yedın ayvayı. madem ev alcaklar senın altınlarına mı güvendıler?! kaynın evlencekte senin setine mi kaldılar
Konuşman çok agresif sakin ol ☺ Ev bizim için yapıldı zaten en baştan beri böle tapusu alınmadı henüz biz başka şehirde yaşadgmzdan alt üstte degil. Setime henüz kalmadılar ama kalabilirler gibi gözüküyo ☺

Konuşman çok agresif sakin ol ☺ Ev bizim için yapıldı zaten en baştan beri böle tapusu alınmadı henüz biz başka şehirde yaşadgmzdan alt üstte degil. Setime henüz kalmadılar ama kalabilirler gibi gözüküyo ☺
10 yıllık evlıyım bir kere dahi olsun bir altınımı ıstemedıler . hedıye verılen takıyı ıstemek nedır .

Önce bi istemeyi bilsin kv sinir oldum.ben de vermezdim ama böyle bi durumda benim koca koşa koşa dökerdi biriktirdiklerimizi.kocam çok alıştırmış sizin kv de alışmış gibi o kadar kolay istediğine göre hem bebeğiniz olacak bi köşede kalsın ne olur ne olmaz belki takarsın kime ne son takınıza kadar alıyorlar zerre kadar hakları yok gitsin borç yapsınlar başkalarına bankaya..kızları yok mu ondan alsınlar
Kızlarındanda istemişler zaten benden kp istemiyo ama kv sever öle kendi kızından bile koparmayı onun lafını pek duymuyorum genel manada zaten dedign gibi isteyişine sinir oldum bende yoksa kpri babam gibi severim ama kvnin tavrı canımı sıktı.

Kızlarındanda istemişler zaten benden kp istemiyo ama kv sever öle kendi kızından bile koparmayı onun lafını pek duymuyorum genel manada zaten dedign gibi isteyişine sinir oldum bende yoksa kpri babam gibi severim ama kvnin tavrı canımı sıktı.
sen ya cok saf ya cok iyi niyetlı yada cok gencsın:)

Belki de size ev yaptiklari icin kv de de artik sizinle para konularini konusurken rahat olabilecegini dusunmustur. Bence sizden ev parasini esirgememis insanlardan siz de setinizi esirgemeyin. Ev parasinin yaninda devede kulak kalir. Ustelik borc olarak alacaklar ve kp e de hu konuda guveniyormussunuz. Sizin icin yaptiklarinin hatrina ikiletmeden vermelisiniz bence.
Bende böle düşünüyodum canım onlar sölemeden bile düşünmüştm vermeyi zaten kvnin tavrını takma diyosun yani

Bnim altinlarimi hepsini aldilar canim sozde dugun masrafi diye
Bn sesimi cikardim esim susturdu bni !
Simdi kendilerine ev aldilar..Zehir zikkim olsun insallahhh
Bnce hicbirseyini vermeeeeee
Geri gelmez altinlarin pisman olursun

Canım bence seti verme çok yazık inanılmaz zarar edersiniz varsa karşılık olacak kadar para verin... siz ailenizi bizden iyi biliyorsunuz nasıl davranacaginizi bizden iyi bilirsiniz ama eşimin ailesi istese bende verirdim biliyorum ki ne kayınvalidm ne de kayinpederim ellerinde olunca odemeyecek insanlar değil herkes kendi durumuyla kiyasliyor ama siz elinizdekine göre yapın ne yapacaksanız genel geçer bir sorun yoksa aranızda kayınvalide nizi görmezlikten gelebilirsin bu tavrı için sana parayı ödeyecek olan kayınpeder nasılsa

Giden gitmiş ama evin tapusunu siz alın üstünüze , kaynın calışmıyo mu? Kv senin iki kuruşluk setine mi kaldı? Bozulsa zaten cok düşüğe bozuyolar, kv bilerek istiyor bence senden koparmak için işini biliyor sanane kaynının nişanından , kv hiç hoşuma gitmedi . Asla vermezdim . Bir tane biliziğim var kp aldı borc dört sene oldu . Üstelik durumlarıda iyi istese yapardı. Sakın verme bak . Pişman olursun . O altınlarınıda asla yapamazlar ki ev , kaynının düğünü bahane üstüne bahane şimdi sıra setine geldi onamı gözünü dikti kv ne kadar cıkarcılık , ayıp dımdızlak dolaşırsın . Asla verme , ha evin tapusunuda üstüne al , en azından kocanla ortak al . Hiç bişeyin garantisi yok . Evladın var . Onun geleceği için köşeye koyabildiğin kadar altın , para koy hatta kocandan gizli yap . Hepimiz gectik bu yollardan

Back
X