- 25 Ağustos 2016
- 81
- 30
- 3
- Konu Sahibi baharcicek
-
Evet guzel yonlerini cok guzel gormussunuz.sizinde yureginiz cok guzel belliki cok teskkur ederim gercekten bunlari gozardi etmemek lazimÖncelikle gerçekten iyi niyetlisiniz. Esinizin onlara benzemiyor olması şansınız , olumlulari ele alırsak,sonra size ve çocuklara değer vermeleri bunlar hep arti
Yanı çok zor ama kisa tutun çocuklara da çok fazla etki etmez inşallah bir ay a benzemez en azından. Atamız da iyiyse hiç gitmemek de olmaz tabi ki , bu insanlar artık değişmez siz böyle çözümler uretin uykusuzluk da cekmeyin size yazık değil mi.
Sukur ki yakın değilsiniz haftada iki uç gün yemeğe gitmek vardı aman Allahım.
Biraz moral vermek istedim sadece
Evet guzel yonlerini cok guzel gormussunuz.sizinde yureginiz cok guzel belliki cok teskkur ederim gercekten bunlari gozardi etmemek lazimÖncelikle gerçekten iyi niyetlisiniz. Esinizin onlara benzemiyor olması şansınız , olumlulari ele alırsak,sonra size ve çocuklara değer vermeleri bunlar hep arti
Yanı çok zor ama kisa tutun çocuklara da çok fazla etki etmez inşallah bir ay a benzemez en azından. Atamız da iyiyse hiç gitmemek de olmaz tabi ki , bu insanlar artık değişmez siz böyle çözümler uretin uykusuzluk da cekmeyin size yazık değil mi.
Sukur ki yakın değilsiniz haftada iki uç gün yemeğe gitmek vardı aman Allahım.
Biraz moral vermek istedim sadece
Evet guzel yonlerini cok guzel gormussunuz.sizinde yureginiz cok guzel belliki cok teskkur ederim gercekten bunlari gozardi etmemek lazim
Kusmadan konuyu okuyabildim yarabbi şükür. Allh yardım etsinHerkese merhaba
Ben ilk kez yaziyorum eger bir hata yaparsam simdiden kusura bakmayin.
Konu su ben 6 yillik evliyim 2 kucuk cocugum var. Benim kv ve kp bize uzak bir sehirde yasiyorlar.uzak olduklari icin her gidisimiz de en az 10 gun bazen 1 ay kaldigimiz oluyor.esim yillik izinlerinde memleketinde kalmak istiyor.kv ve kp kiside ozunde iyi insanlar.bana ve cocuklarima deger verirler tabi bende onlara saygida kusur etmem.kv gayet saglikli tasi siksa suyunu cikarir.ayni sekilde kp de oyle.
Ama tembellikten mi yoksa hayat tarzlarimi oyle bilemedim sifir hijyenin oldugu bir cop evde yasiyorlar.evini yilda bir kez supurur her yer tavanlar orumcek aglari ile kapli.yerler ekmek kirintisi dolu.hic bir ambalaj kutusu atilmaz.calismayan buzdolabi,tuplu tv butun giyilmeyen elbiseler pet siseler akliniza ne gelirse evden asla atilmaz.herseyleri cok kiymetlidir kimseye de attirmazlar.
mutfak desen facia.tabaklar bardaklar yagdan eline yapisir.azicik sudan gecilir yagli bulasiklar.kv suya kiyamaz.
Mutfak beziyle ayakkabi basilan tasligi sildigini ve o bezi mutfak lavabosunda yikadini gordu bu gozler.
Kp 3 ayda bir yikanir sevmezmis yikanmayi kisin usurmus.soguk memlekette yasiyorlarmis.kokudan yanina gidilmez.
Ve kv hep evim eski yeni eve cikana kadar bu eve bisey yapmak istemiyorum lafinin arkasina gizleniyor surekli.temizligin evin ,esyalarin eski olmasiyla bir alakasi var mi? Yattigimiz yataklar kullandigimiz havlular hersey berbat.
Tabi banyo ve tuvaleti anlatmama gerek yok.kisacasi pis bir evden ote cop ev.
Ben oraya gidince elimden geldigi kadar evi supurup temizlemeye calisiyorum yemekleri ben yapiyorum ama inaninin anlatmak yetmez yasamak lazim ne yapsam olmuyor.ev asla temizlenmiyor.cunku ne bir dolap ne dogru duzgun bir esya var
Bunlari yazarken uzuluyorum.maddi durumlari iyi yasamalarina yeter ama hevesleri yok sanirim.
Esimin izin zamani geldi ve ben uyku uyuyamiyorum simdiden psikolojim bozuldu.ben yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum oraya en son gidince cocuklarim ve ben enfeksiyon kaptik.acilden cikamadik.esimle kac kez tartistim.uzun kalmak istemiyorum.en sonunda bana hak vemek zorunda kaldi cunku durumu oda goruyor.haklisin ama annem babam ne yapayim diyor.esim cok iyi biri onu cok seviyorum uzmek istemiyorum.ama oraya gitmek de istemiyorum.vicdanimda elvermiyor.siz olsaniz ne yapardiniz?
Amin cok tesekkurler desteginiz icinÇok sağolun.umarim gider gelirsiniz sorunsuz bir şekilde. Evlatlarınızin da sağlığı ufacik şekilde etkilenmesin.sizin de öyle.hayirli yolculuklar diliyorum
bunu esimle konusmam lazim kabul edermi bilmem mantikli tesekkurlerBir üye yazmıştı,eşiniz sizden önce gidip biraz toparlasın,temizlikçi çağırıp az da olsa temizletsin...Evet çok temiz hijyenik olmaz belki ama bir tık daha iyi olur, 3-5 gün katlanabilseniz yeter zaten sonra eşinizle birlikte dönersiniz.
buda bir secenek olabilir ama tek basima yapamam belki oradan bir yardimci bulursak esimle olurYorumların tamamını okumadım ama ben olsaydım napardım onu söyleyeyim. Yoldan temizlik malzemelerini yüklenirdim ve gider gitmez ipleri elime alır temizliğe girişirdim, yıkanacaksa yıkanacak atılacaksa atılacak. Evi normal standarda getirene kadar artık 2 gün mü 3 gün mü sürer evi Ada'm ederdim. Ha bişey mi diyorlar desinler hiç de sallamam beni ve torunlarınızı görmek istiyorsanız bu böyle olmalı der geçer, isterseniz ben gittikten sonra eski haline getirirsiniz derim :) neticede temizlik yapıyorsunuz diye sizi afaroz edecek değillerdir.
Yorumların tamamını okumadım ama ben olsaydım napardım onu söyleyeyim. Yoldan temizlik malzemelerini yüklenirdim ve gider gitmez ipleri elime alır temizliğe girişirdim, yıkanacaksa yıkanacak atılacaksa atılacak. Evi normal standarda getirene kadar artık 2 gün mü 3 gün mü sürer evi Ada'm ederdim. Ha bişey mi diyorlar desinler hiç de sallamam beni ve torunlarınızı görmek istiyorsanız bu böyle olmalı der geçer, isterseniz ben gittikten sonra eski haline getirirsiniz derim :) neticede temizlik yapıyorsunuz diye sizi afaroz edecek değillerdir.
Canım bugün ve dün bu konuda epey yazılar yazdık sadece sende değil yani bu durum ben dahil bir kaç arkadaştada var aynı dert konu başlığı "Bir torun meselesi" okumanı tavsiye ederim.Herkese merhaba
Ben ilk kez yaziyorum eger bir hata yaparsam simdiden kusura bakmayin.
Konu su ben 6 yillik evliyim 2 kucuk cocugum var. Benim kv ve kp bize uzak bir sehirde yasiyorlar.uzak olduklari icin her gidisimiz de en az 10 gun bazen 1 ay kaldigimiz oluyor.esim yillik izinlerinde memleketinde kalmak istiyor.kv ve kp kiside ozunde iyi insanlar.bana ve cocuklarima deger verirler tabi bende onlara saygida kusur etmem.kv gayet saglikli tasi siksa suyunu cikarir.ayni sekilde kp de oyle.
Ama tembellikten mi yoksa hayat tarzlarimi oyle bilemedim sifir hijyenin oldugu bir cop evde yasiyorlar.evini yilda bir kez supurur her yer tavanlar orumcek aglari ile kapli.yerler ekmek kirintisi dolu.hic bir ambalaj kutusu atilmaz.calismayan buzdolabi,tuplu tv butun giyilmeyen elbiseler pet siseler akliniza ne gelirse evden asla atilmaz.herseyleri cok kiymetlidir kimseye de attirmazlar.
mutfak desen facia.tabaklar bardaklar yagdan eline yapisir.azicik sudan gecilir yagli bulasiklar.kv suya kiyamaz.
Mutfak beziyle ayakkabi basilan tasligi sildigini ve o bezi mutfak lavabosunda yikadini gordu bu gozler.
Kp 3 ayda bir yikanir sevmezmis yikanmayi kisin usurmus.soguk memlekette yasiyorlarmis.kokudan yanina gidilmez.
Ve kv hep evim eski yeni eve cikana kadar bu eve bisey yapmak istemiyorum lafinin arkasina gizleniyor surekli.temizligin evin ,esyalarin eski olmasiyla bir alakasi var mi? Yattigimiz yataklar kullandigimiz havlular hersey berbat.
Tabi banyo ve tuvaleti anlatmama gerek yok.kisacasi pis bir evden ote cop ev.
Ben oraya gidince elimden geldigi kadar evi supurup temizlemeye calisiyorum yemekleri ben yapiyorum ama inaninin anlatmak yetmez yasamak lazim ne yapsam olmuyor.ev asla temizlenmiyor.cunku ne bir dolap ne dogru duzgun bir esya var
Bunlari yazarken uzuluyorum.maddi durumlari iyi yasamalarina yeter ama hevesleri yok sanirim.
Esimin izin zamani geldi ve ben uyku uyuyamiyorum simdiden psikolojim bozuldu.ben yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum oraya en son gidince cocuklarim ve ben enfeksiyon kaptik.acilden cikamadik.esimle kac kez tartistim.uzun kalmak istemiyorum.en sonunda bana hak vemek zorunda kaldi cunku durumu oda goruyor.haklisin ama annem babam ne yapayim diyor.esim cok iyi biri onu cok seviyorum uzmek istemiyorum.ama oraya gitmek de istemiyorum.vicdanimda elvermiyor.siz olsaniz ne yapardiniz?
Iciniz nasil alcak temizlemeyi
Ben dayanamam acikcasi
Baskasinin islak bulasik sungeri bile ogurmeme neden oluyo
Cok temiz cok titiz degilim ama
Tuvalet banyo
Kirli kokusmus carsaf yastik beni oldurebilir kahrimdan
Aslinda bende bir cok seyden tiksinirim dokunamam bilmiyorum ya isin icinden cikamadimIciniz nasil alcak temizlemeyi
Ben dayanamam acikcasi
Baskasinin islak bulasik sungeri bile ogurmeme neden oluyo
Cok temiz cok titiz degilim ama
Tuvalet banyo
Kirli kokusmus carsaf yastik beni oldurebilir kahrimdan
O konuyu okuduktan sonra yazmaya karar verdim zaten.biliyorum umutsuz vakalar.benim buraya yazma amacim vicdanimi rahatlatma istegi cunku birkac yil gitmek istemiyorum esime karsi vicadan yaptim bunu asmak istiyorum.ama goruyorum ki beni herkes hakli buluyor.gitmesem hakliyim burdaki yorumlar bunun icin onemliydi.herkese ayri ayri tesekkurler.Canım bugün ve dün bu konuda epey yazılar yazdık sadece sende değil yani bu durum ben dahil bir kaç arkadaştada var aynı dert konu başlığı "Bir torun meselesi" okumanı tavsiye ederim.
Eşin sizden önce gidip evi temizletsin yada kendi temizlesin sizde birkaç gün sonra çocukları alıp gidin.
Bu bir psikolojik hastalık vw tedavisi yok maalesef. Bişey yapamazsın yani.
Böyle idare edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?