kv cop evi

Evet guzel yonlerini cok guzel gormussunuz.sizinde yureginiz cok guzel belliki cok teskkur ederim gercekten bunlari gozardi etmemek lazim

Evet guzel yonlerini cok guzel gormussunuz.sizinde yureginiz cok guzel belliki cok teskkur ederim gercekten bunlari gozardi etmemek lazim

Çok sağolun.umarim gider gelirsiniz sorunsuz bir şekilde. Evlatlarınızin da sağlığı ufacik şekilde etkilenmesin.sizin de öyle.hayirli yolculuklar diliyorum

Kusmadan konuyu okuyabildim yarabbi şükür. Allh yardım etsin

Bir üye yazmıştı,eşiniz sizden önce gidip biraz toparlasın,temizlikçi çağırıp az da olsa temizletsin...Evet çok temiz hijyenik olmaz belki ama bir tık daha iyi olur, 3-5 gün katlanabilseniz yeter zaten sonra eşinizle birlikte dönersiniz.

Yorumların tamamını okumadım ama ben olsaydım napardım onu söyleyeyim. Yoldan temizlik malzemelerini yüklenirdim ve gider gitmez ipleri elime alır temizliğe girişirdim, yıkanacaksa yıkanacak atılacaksa atılacak. Evi normal standarda getirene kadar artık 2 gün mü 3 gün mü sürer evi Ada'm ederdim. Ha bişey mi diyorlar desinler hiç de sallamam beni ve torunlarınızı görmek istiyorsanız bu böyle olmalı der geçer, isterseniz ben gittikten sonra eski haline getirirsiniz derim :) neticede temizlik yapıyorsunuz diye sizi afaroz edecek değillerdir.

bunu esimle konusmam lazim kabul edermi bilmem mantikli tesekkurler

B
buda bir secenek olabilir ama tek basima yapamam belki oradan bir yardimci bulursak esimle olur

Ya 3ayda bir yıkanan bi insana ben asla saygı duyamam ne kadar iyi olursa olsun.
Yanına bile yaklaşmam evladımı da yaklaştırmam.
Yazık o çocukları falan da öpüyordur sarılıyordur şimdi o adam ıyy.
Ben olsam bir iki sene gitmezdim sebebini de açıkça söylerdim çocuklar pislikten etkilenmesin diye.
Belki torunların hatrına biraz kendilerine çeki düzen verirler böylece.

Iciniz nasil alcak temizlemeyi
Ben dayanamam acikcasi
Baskasinin islak bulasik sungeri bile ogurmeme neden oluyo
Cok temiz cok titiz degilim ama
Tuvalet banyo
Kirli kokusmus carsaf yastik beni oldurebilir kahrimdan

Canım bugün ve dün bu konuda epey yazılar yazdık sadece sende değil yani bu durum ben dahil bir kaç arkadaştada var aynı dert konu başlığı "Bir torun meselesi" okumanı tavsiye ederim.
Eşin sizden önce gidip evi temizletsin yada kendi temizlesin sizde birkaç gün sonra çocukları alıp gidin.
Bu bir psikolojik hastalık vw tedavisi yok maalesef. Bişey yapamazsın yani.
Böyle idare edeceksin.

Ben dayanamam acikcasi
Tuvalet banyo

Ne kadar irrite olsam da eğer orda kalacak o mutfakta yemek pişirip o lavaboyu kullanacaksam temizlerim. Çarşaf yastık ve havlu konusunda takıntılıyım bende zinhar kullanamam başkasınınkini.

Ben dayanamam acikcasi
Tuvalet banyo
Aslinda bende bir cok seyden tiksinirim dokunamam bilmiyorum ya isin icinden cikamadim

O konuyu okuduktan sonra yazmaya karar verdim zaten.biliyorum umutsuz vakalar.benim buraya yazma amacim vicdanimi rahatlatma istegi cunku birkac yil gitmek istemiyorum esime karsi vicadan yaptim bunu asmak istiyorum.ama goruyorum ki beni herkes hakli buluyor.gitmesem hakliyim burdaki yorumlar bunun icin onemliydi.herkese ayri ayri tesekkurler.

Ayni ev eşimin türkiyede yaşayan dedesindede var. Dedeside orta yaslarda olan evli oglu, gelini, 2 torunlariyla yasiyor. Evde hem genc kiz hemde bir gelin yasiyor. Ama ev bildigin cöp. Bende ne orda yemek yerim, nede yatiliya kalirim. Giderim otele para veririm ama en azindan rahat ederim. Veya kayinvalidemin evini temizlettirip orda kalirim. Esim asla bu konuda itiraz etmedi cünkü kendide ne kadar pis olduklarinin farkinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…