- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
- Konu Sahibi baharcicek
-
Akıllı mantıklı insanları seviyorum yawww...Ayni ev eşimin türkiyede yaşayan dedesindede var. Dedeside orta yaslarda olan evli oglu, gelini, 2 torunlariyla yasiyor. Evde hem genc kiz hemde bir gelin yasiyor. Ama ev bildigin cöp. Bende ne orda yemek yerim, nede yatiliya kalirim. Giderim otele para veririm ama en azindan rahat ederim. Veya kayinvalidemin evini temizlettirip orda kalirim. Esim asla bu konuda itiraz etmedi cünkü kendide ne kadar pis olduklarinin farkinda.
Akıllı mantıklı insanları seviyorum yawww...
Hele birde kocanın akıllısı mantıklıaı olunca hayat bir başka güzel oluyor.
Benim eşimde eşiniz gibi görür herşeyi ve mantıklı hareket eder.
Arkadaslar buradan aldigim gazla esimle konustum bu kez 3 gun kalmak istedigimi yoksa gitmek istemedigimi net soyledim.yada sen git temizlet ben sonra gelirim dedim onu kabul edemem 3 gun icinde gitmeye degmez ozaman hic gitmeyelim dedi.bende gitmek istemiyorum ama nedeni sadece bu temizlik sorunu baska bisey yok dedim.bu sene gitmeyelim seneye bakariz dedi.cok mutluyum cok en azindan bu yil rahatim.seneye allah kerim.hepinize cok tesekkur ederim cookkk
Hepinize sonsuz tesekkur ederim herkes cok ciddi ve akilci yorumlar yapti cok yarari oldu fikirlerinizin yasasin kkHadi gözünüz aydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?