- 19 Ocak 2023
- 20
- 13
- 28
- Konu Sahibi tavananna96
valla bileydim beklerdimE daha fazla bekliyonuz işte koca yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bileydim beklerdimE daha fazla bekliyonuz işte koca yok
Bekliyorsunuz zaten yaptığınız farklı bir şey yok.2 sene nişanlı kaldım daha fazla beklemek istemedik evlendik.
ayrıca kaynanam kendisinde kalmamı istiyordu.
kızlar merhaba. anlatınca kulağa basit bir durum gibi gelecek ama birine anlatmak istiyorum. 2 ay önce evlendim ve eşim uzun süreli görevde. ben kv ile kalıyorum. hiç ev açmadık evim yok.
sorun şu ki kv çok cahil artık dayanamıyorum. duyduğu her şeye inanıyor ve savunuyor. örn: ablam hamile. şeker yüklemesi yaptırdı ve down sendromu riski de var. dedi ki ''ablan şeker yüklemesi yaptırdığı için böyle risk var. şeker yüklemesi çok zararlı down sendormu yapıyormuş''. Dedim ''alakası yok down sendromu riskini öğrendikten sonra yaptırdı şeker yüklemesini.''
hemen ardından bi akrabası engelli doğmuştu, sebep olarak şeker yüklemesi yaptırdığı için oldu diyor. ama oysaki annesi çocuğun doğumda oksijensiz kaldığı için engelli kaldığını söylemişti bana.
başka bir zaman ise hatice yengesinin dizleri ağrıyor. sebebinin ise şu olduğunu söylüyor. bi gün diyor ki balıkları tavada yaptığı için hasta, diğer gün kuru yemişleri çiğ değil kavrulmuş yediği için hasta, diğer gün sebzeyi az yediği için hasta olduğunu söylüyor. her gün hasta olmasının sebeplerinin bunların olduğunu iddia ediyor. o kadar bunaldım ki ne zaman sohbet etsek böyle sohbet ediyoruz. artık kendisini düzeltmeye başlamıştım ama yetişemiyorum. düzeltmeye bile yoruldum artık. he deyip geçiyorum. ama sürekli bunlara maruz kalmak çıldırtmaya başlatıyor beni. en az 4 ay daha buradayım ve ben bu kadınla nasıl yaşamaya devam edeceğim? (annemin yanına dönemem kpss çalışıyorum, annem yeğenime bakıyor, ev kalabalık sesli vs.)
ayrı olarak şeker yüklemesi zararlı demedi. şeker yüklemesi yaptırdığı için down sendrom riski olmuştur dediKadının tam olarak neresi cahil sizce ? Kadının ağzından çıkan cümlelerdeki virgüllerin yerine dikkat ettiniz mi ? Tek 1 virgül, cümlenin tüm anlamını değiştirebilir.
Çiğ kuruyemişin faydalı, kavrulmuş kuruyemişin ise besin değerleri bakımından yetersiz olduğunu söylemeyen var mı ? Konuyu hastalığa direkt bağlamamış arada başka bir cümle daha kurmuş olabilir mi ? Şeker yüklemesi ile ilgili farklı görüşleri savunan çok sayıda uzman da var.
Kayınvalideniz o kadar cahilse: eşinizle siz, eğitimli 2 yetişkin neden evlenirken kendi evinizi dahi açmadınız ?
Annenizin evine gitmeme sebepleriniz de çok mantıksız. Anne sizin anneniz, yeğen sizin yeğeniniz. Kayınvalideniz siz rahat ders çalışın diye kendi evinde diken üstünde duracak veya kendi fikirlerini söylemeyecek değil.
Ay benimki de oyle bir keresinde demisti ki falanca evlilik disi cocuk yapti cocugu sakat dogdu fkdkdkks cahil kaynana kaynana terorunun en fenasiiikızlar merhaba. anlatınca kulağa basit bir durum gibi gelecek ama birine anlatmak istiyorum. 2 ay önce evlendim ve eşim uzun süreli görevde. ben kv ile kalıyorum. hiç ev açmadık evim yok.
sorun şu ki kv çok cahil artık dayanamıyorum. duyduğu her şeye inanıyor ve savunuyor. örn: ablam hamile. şeker yüklemesi yaptırdı ve down sendromu riski de var. dedi ki ''ablan şeker yüklemesi yaptırdığı için böyle risk var. şeker yüklemesi çok zararlı down sendormu yapıyormuş''. Dedim ''alakası yok down sendromu riskini öğrendikten sonra yaptırdı şeker yüklemesini.''
hemen ardından bi akrabası engelli doğmuştu, sebep olarak şeker yüklemesi yaptırdığı için oldu diyor. ama oysaki annesi çocuğun doğumda oksijensiz kaldığı için engelli kaldığını söylemişti bana.
başka bir zaman ise hatice yengesinin dizleri ağrıyor. sebebinin ise şu olduğunu söylüyor. bi gün diyor ki balıkları tavada yaptığı için hasta, diğer gün kuru yemişleri çiğ değil kavrulmuş yediği için hasta, diğer gün sebzeyi az yediği için hasta olduğunu söylüyor. her gün hasta olmasının sebeplerinin bunların olduğunu iddia ediyor. o kadar bunaldım ki ne zaman sohbet etsek böyle sohbet ediyoruz. artık kendisini düzeltmeye başlamıştım ama yetişemiyorum. düzeltmeye bile yoruldum artık. he deyip geçiyorum. ama sürekli bunlara maruz kalmak çıldırtmaya başlatıyor beni. en az 4 ay daha buradayım ve ben bu kadınla nasıl yaşamaya devam edeceğim? (annemin yanına dönemem kpss çalışıyorum, annem yeğenime bakıyor, ev kalabalık sesli vs.)
Senin kocanin evi yok ki... se nin ko ca nin e vi yok allahim ben olsam beklerdim evlenmek icin2 sene nişanlı kaldım daha fazla beklemek istemedik evlendik.
Ay sen deyince aklıma geldi. görümcem bi kere eşinden dayak yedi. boşanmak istiyordu ama kaynanam desteklemiyordu. ailesi tarafından destek görmediği için boşanmmaktan çekiniyordu. şey diyor: boşanırsan oğlun serseri olur.Ay benimki de oyle bir keresinde demisti ki falanca evlilik disi cocuk yapti cocugu sakat dogdu fkdkdkks cahil kaynana kaynana terorunun en fenasiii
Hayret ilk defa özeleştiri yapan bir konu sahibi gördüm. halbuki bizim kötü, mutsuz ve mutsuzluğumuzu buradan çıkaran fesatlar olmamız lazımdıhepiniz haklısınız. cevaplar için teşekkürler. burada kalıp böyle söylemem nankörlük. en azından bir sürem var. birazcık sabretsem yeter
Hahahah bi şaşırdım ne yapacağımı bilemedim ya dkdkdkdk, nabıcaz ki şimdi? Konu çözüldü şuvan.Hayret ilk defa özeleştiri yapan bir konu sahibi gördüm. halbuki bizim kötü, mutsuz ve mutsuzluğumuzu buradan çıkaran fesatlar olmamız lazımdı
Kendisine madalya versin KazenHahahah bi şaşırdım ne yapacağımı bilemedim ya dkdkdkdk, nabıcaz ki şimdi? Konu çözüldü şuvan.
ben sadece duyulmak istedim. duyuldum eleştirimi de aldım gayet mantıklıydı cevaplar ama kötü de hissettim şimdi gidip canım annem gel bi kahve içelim demek isterdim ama kendişi 2 saat önce uyudu skjfksHayret ilk defa özeleştiri yapan bir konu sahibi gördüm. halbuki bizim kötü, mutsuz ve mutsuzluğumuzu buradan çıkaran fesatlar olmamız lazımdı
Cok büyük sebeplermis.2 sene nişanlı kaldım daha fazla beklemek istemedik evlendik.
ve gerçekten canan karatay'a hayran olması, ağzından düşürmemesiCanan Karatay izlemesini yasaklayın. Zamanla geçer. :)
Eşiniz farkındaysa karısını anasına bırakıp gitmeseymiş, ev açsaymış efendim. İnsanların kötülüğü dokunmuyor, rahat ettiriyorlar, bi de burun kıvırıyorsunuz karı koca hayret bişey.ya böyle kızıyorsunuz bana ama eşim de farkında, bana hak veriyor kendi annesini tanıdığı için.
ankara'da hiç kimsem yok o yüzden gördüğüm ve konuştuğum 2 kişi kaynanam ve kayınbabam.
neyse eşimle konuştuk şu çözümü bulduk. yüzmeye veya spora gitmem iyi olur. dışarıda vakit geçirip çevre edinmemin iyi olacağına karar verdik
Kayinvalidenin 70 yaş üzeri ise böyle konuşması normal.He he deyip geçeceksiniz.Ayrica bazı yönlerden haklı olabilir.kızlar merhaba. anlatınca kulağa basit bir durum gibi gelecek ama birine anlatmak istiyorum. 2 ay önce evlendim ve eşim uzun süreli görevde. ben kv ile kalıyorum. hiç ev açmadık evim yok.
Bence eş ailesiyle farklı olan, sizin gibi hisseden çoktur. Zaman zaman ben de yetiştirilme tarzımızdaki farklılıkları görüyorum. Sonra kendi kendime kayınvalidemin gerçek annem, kayınpederimin gerçek babam olabileceği paralel bir evren yaratıyorum. O zaman enteresan fikirler gayet komik ve eğlenceli geliyor.ya böyle kızıyorsunuz bana ama eşim de farkında, bana hak veriyor kendi annesini tanıdığı için.
ankara'da hiç kimsem yok o yüzden gördüğüm ve konuştuğum 2 kişi kaynanam ve kayınbabam.
neyse eşimle konuştuk şu çözümü bulduk. yüzmeye veya spora gitmem iyi olur. dışarıda vakit geçirip çevre edinmemin iyi olacağına karar verdik