Kv sorunum bitmez zaten. Evde kendi torununa bakiyor yillardir ama ne bakma. Kaynim bosandi ve cocugun annesi evlendi 3 yasindan beri kaynanam ve kayinpederim cocuga bakiyorlar ama surekli bagirma cagirma vs. Kayinvalidem bana gore kafadan sakat cunku cocugun oyuncaklarini hep sakladi eline bir tane ik8 tane verirdi saklardi cocuk 6 yasina falan gelince komple sakladi. Neymis buyumus artik. Amac ev dagilmaisn surekli kiziyorlar cocuga cok yaramaz bu biktim Senden ama ne kizmalar. Meyve suyu katiyo cocuk ic artik diye basini bekliyor yere dokmesin diye cocuk. Su an 9 yasinda ama. Inaninki gelde cocuga sorun onun daha cok pskoljisi bozulmus herseye kiziyolar diye oyuncaklarimi bile sakladi hic oynatmadi diyor babannesi icin. Neyse konumuza gelelim aksam oradaydim benim 19 aylik olan cocugum durmadi baya ordan oraya gitmek istiyor falan. Kaynanamda bana sen ise girersen ben bakarim diyor ve ben birakmiyorum bugun esimde sen nasil Bakcaksin anne gormuyon mu nasil haraketli dedi kaynanam 70 yasinda. Kv de ben ogretirim ki diyor sanki ben daha iyi bakarim deer gibi. Odadan cikartmazmis yani bunu ogretecek diger odalara gitmek istiyor da sonucta merak donemi. Bunun gibi sacma sapan konusmalari oluyor canm sklyor telefon vermeye karsiyim ama bazen cok durmassa bes dk birseyler gösterip kapatiyorum. Bilmis bilmis aslinda hic vermicen teli falan boyle deyip bana karsi muhalefet yapiyor. Evet yanlista ama siz once kendi baktiginiz cocuga bi nasil Davraniyonuz ona bakin diyecegim olmuyor. Ne zaman gitsem. Sinirim. Bozuluyor.4 yas kizim var Kizimin kulagini deldirmedim Ay takti mesela Onaa daha6 aylikkenden neymis niye deldirmiyormusum erken bana gore dedim surekli onu dedi durdu ara ara gittigimde. Eltime egilmis. Bi gun cocugun kulagini deldirmiyor diyo fis fis tesadf duydum. Kizimin sacini topluyorum aslinda soyle yapcan surdan toka takcan vs.. Kizim bezi 3 yasinda birakti 3 yasina gelene kadar yok ben cocuklara 1 bucuk yasinda biraktirdim diye diye bi hal oldu. 14 aylikken emzirme artik sen kocaman oldu bu diyor 2 yasina kadar emzirecegim. Diyorum bunu bilr. Uzatti gorumcem ve kocasi var daha emziriyo cocugu dedi utandim enistemden. Ablamda kac aylik. Dedi 14 deyince anne daha erken dedi hattaa. Ya valla daha neler neler delirecegim birsey demek istemiyorum esim kusmeme karsi zaten hosta olmaz. Ofoff sorsan birseye karismam der