- 3 Şubat 2021
- 2.526
- 7.971
- 36
Eşin bunu çözecek, yoksa ben gidyorum de, şımarıklık bu, ihtiyacı olsa anlaşılırSöyledim zaten istemediğimi biliyor inadına yapıyr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin bunu çözecek, yoksa ben gidyorum de, şımarıklık bu, ihtiyacı olsa anlaşılırSöyledim zaten istemediğimi biliyor inadına yapıyr
Kaç kere tekrar etti ben de eşim de olmaz dedik sanki dediklerimizi tiye almıyor. Ben de eşime geldiğimiz yere geri dönelim dedim dün gece oturduk evlere baktık uygun bir ev çıksın ttaşınırız diyorDirek söyleyeceksin yüzüne ev üstüne ev olmaz istemiyorum sizi diye. Resmen sana huzur vermemek için her yolu deniyor. Ayrıca madem torunları bahane ederek yakınlarında istediler sürekli baktırın ve eşinizle gezin. Daha da üstelerlerse siz gelirseniz bende anne babamı çağırırım hep beraber yaşarız de eşine de kvlerede.
Eşine söyle bir daha imada bile bulunursan bunun geri dönüşü olmaz diye.
Eşim anneci ama bu konuda aynı fikirdeyiz ben eşimle konuştum eşim annesine de söyledi olmaz diye. Hatta ben de kvye istemediğimi söyledim. İnadına yapıyor ama öyle birşey olursa da çok büyük kavga çıkaracağımKayınvalide tü kaka eşim mukemmel diyen insanın evliliği kötü gitmeye mahkumdur. Ne zaman asıl sorunun eşin olduğunu anlarsın o zaman çözersin. Esin iyi olsa kayınvaliden böyle bir fikir uretmezdi.
Hmm eşinde demekki annesinden artık bunalmış zaten istemiyor çok iyi. O yüzden sürekli tetikte olup, şikayetlenme söylenme bu senide yıpratır ilişkinide. O evin bir bireyide sensin senin onayın olmadan o kapı açılamaz o yüzden rahatla.Kaç kere tekrar etti ben de eşim de olmaz dedik sanki dediklerimizi tiye almıyor. Ben de eşime geldiğimiz yere geri dönelim dedim dün gece oturduk evlere baktık uygun bir ev çıksın ttaşınırız diyor
Eşim anneci ama bu konuda aynı fikirdeyiz ben eşimle konuştum eşim annesine de söyledi olmaz diye. Hatta ben de kvye istemediğimi söyledim. İnadına yapıyor ama öyle birşey olursa da çok büyük kavga çıkaracağım
Işte gerçekten eşinizden ve sizden cekinse yapamaz . Sizde eşinize gerekli sınırları koymuyorsunuzEşim anneci ama bu konuda aynı fikirdeyiz ben eşimle konuştum eşim annesine de söyledi olmaz diye. Hatta ben de kvye istemediğimi söyledim. İnadına yapıyor ama öyle birşey olursa da çok büyük kavga çıkaracağım
Siz zahmet etmeyin ben size direkt oğlunuzu göndereyim deyin:)Merhaba bir derdim var ve maalesef etrafımda beni anlayacak kimse yok bu yüzden buraya içimi dökmek istedim.
Ben 10 yıllık evliyim iki çocuğum var. Eşimle severek evlendik ve yurtdışında yaşıyoruz. İlk 4 sene kayınvalidemlerle oturmak zorunda kaldık ve bana yapmadığını bırakmadı. Sonra eşim ev tuttu ve yarım saatlik mesafede yaşamaya başladık ama bu sefer de oraya gelip eşimin yanında iyi, eşim yokken de çok kötü davranıyordu bana. Eşime her söylediğimde inanmıyordu. Kv eşime "torunlarımı göremiyorum çok uzakta yaşıyorsunuz fln söyledi. Eşim de annesinin isteği üzerine yakın bir yere taşındık aynı mahalledeyiz maalesef. Çok tartışmalarımız oldu bu yüzden eşimle. Kabul etmiyordum.
Şimdi kvler kendisinin 4 odalı evini kira verip bizimle yaşamak istiyorlar duyunca delirdim ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime o gelirse ben çocukları alıp giderim dedim
Eşim de öyle birşey olmayacak diyor
Eşim iyi biri ve beni çok seviyor
kv ağzından girip burnundan çıkıyor ikna etmek için her yolu deniyor. Bana yardım edin ne yapsam kv fikrinden döner
Gerçekten yüzsüzlükten başka bir şey değilAllahim su insanları anlamak güç. Evinde güzelce otur. Gidip başkasının evine oturmak nedir. Gerekirse gidin şöyle saçma sapan insanların dediği olmasin
Doğru söylüyorsunuz öyle yapcamHmm eşinde demekki annesinden artık bunalmış zaten istemiyor çok iyi. O yüzden sürekli tetikte olup, şikayetlenme söylenme bu senide yıpratır ilişkinide. O evin bir bireyide sensin senin onayın olmadan o kapı açılamaz o yüzden rahatla.
Kvdenin tek amacı size söz geçiremediği için yıpratarak eşinizle sizi uzaklaştırmak o yüzden oyununa gelmeyin.
Eşim iyi biri ve beni çok seviyor
kv ağzından girip burnundan çıkıyor ikna etmek için her yolu deniyor. Bana yardım edin ne yapsam kv fikrinden döner
Tamda böyle yapıyor sanki h7ç konuşulmamış gibiBenim kayınvalide de aynı taktiği uyguladı ilk zamanlar. Yapmak istediği birşey oldugunda sonuna kadar ısrar eder bizim pes etmemizi beklerdi. Eşimde bende hayır dememize rağmen ertesi gün tekrar arayıp sanki hiç o konuyu konuşmamışız gibi en baştan teklif ederdi. Bir zaman sonra biz ona uzun uzun açıklama yapmayı bırakınca o da mecburen ısrar etmeyi bıraktı. Sizde öyle yapın, hayır diyip kapatın konuyu. Ama burda sizden çok eşinizin kararlı olması lazım.
Eşim biraz anneci ama o da istemiyor bizimle yaşamısını ikimiz de istemediğimizi belirttik zaten. Ama çok çok direnirse eşim kabul eder diye de korkmuyorum değil açıkçasıSizin tedirgin olmanız saçma değil mi? Eşiniz halletsin işte siz niye düşünüyorsunuz? Neden kendi halletmesi gereken konuyu siz düşünüyorsunuz? Eşinize güvenmediğinizi düşünüyorum. Yoksa arkanıza yaslanıp nasıl olsa halleder derdiniz. Onun da kabul edebileceği tedirginliği var sizde.
Sorun eşin kayınvaliden değil, eşin iyi bir eş olsa kayınvaliden bu denli cüretkar olamazdı, önce eşinin saçını başını yol bak bakim sorun kalıyor mu..Gelin geldiğimden beri benimle uğraşıyor. İstemediğimi bile bile taşınmayı düşünüyor bıktırdı artık