Oğlu da annesi ağlayınca gelip size mi kızıyor annemi ağlattın diye? Bu forumda bir türlü çözemediğim şey bu. Hep diyorum sorunlu kayınvalide yoktur, sorunlu annesini hizaya çekmeyen koca vardır diye. Sizin babanız eşinizi rahatsız huzursuz etse babanızla konuşursunuz eşinizi savunursunuz değil mi? Bunu yapmayan kocalar niye kıymete biniyor, onların anneleri niye dokunulmaz oluyor?
Birinde bir şey beğensem aynısını almaya utanırım çok mu sağlıklı bir bakış açısı? Büyün hayatınız eşya giysi elektronik alet icat etmekle mi geçecek? Hepimiz bir yerlerde birilerinde bir şeyler görüp alıyoruz, bunun neresi utanılacak şey anlayamadım.
Elektronik aletleri dikkate bile almıyorum çünkü önce pahalı ve gereksiz buluyorlar ama çoğu kişi kullanıp büyük kolaylık deyince akıllarına yatıyor onlar da alıyor. 49 yaşındayım pembe crocs beğensem ben de giyerim. 17 yaşındaki kızım şort almış, beğendim ben de gittim aldım. Size sadece saç boyası konusunda hak verdim, isterse dünyanın en absürd saç rengini yaptırsın ama kendi parasıyla. Durumu olmayan oğlundan istemesin hatta durumu olmayan oğlu da anne veremem sıkışığım desin. Kadınlara saldıracağınıza onlara mık demeyen yollarına gül seren oğullarına yani eşlerinize saldırın. Ben böyle yazınca birden eşinizin kişiliği değişmesin yalnız, karısına laf ettirmeyen, annesine ezdirmeyen, haklıyı haksızı ayıran bir profil çizmeyin.
Sadece bana hak verenler yorum yazsın ne demek? Belki kendinizde fark etmediğiniz, dışarıdan tarafsız gözle bakılınca hatalı olduğunuz yerler vardır?