Kv bebeğimin cinsiyetine burun kıvırdı

Ahaha ben böyle insanlara aciyorum gerçekten. Başından beri en büyük duam kızım olmasıydı... kız evlat ların ailesiyle bağlarının genelde daha kuvvetli olmasından daha merhametli olmalarından sirinliklerinden annenin ileride en yakin dostu olmalqrindan ve kendimden de yola çıkarak baba aşkından dolayı... babamın öğrendiğinde esime ilk dediği sey cok sanslisin allahın sevgili kulusun oğlum.. :) Bazı zavallılar da kendilerini hala köyde yasiyor sanıyorlar sanırım e birinin topraklara tarlalara sahip çıkması lazım di mi.. kiz evlenicek belki de başka birine kuma gidecek falan zor iş :)) şimdi gelini getirir oğlan ilerde eve tüm sülalesi de bakar gelin..
Sadece gülün ve geçin. Tamamen komedi...

Kızınız doğduğunda içi gidip kucaklamak istediğinde vermeyin ve "anne sen ikinci erkek olursa onu seversin. İçini ferah tut." Dersin :)) ve bunun içinde asla üzülüp en güzel Zaman'larını mahvetme.

Hiiç takılma güzelim. Erkek doğursan gene laf ederler. Bir kız bir erkek ikiz doğursan gene gene gene laf ederler. El kızısın nihayetinde...

Valla görüşmediğim için inme indimi bilemiyorum ama kesin morarmışlardır
Ben takvimi değiştirmeyi unuttum diğer hamileliğimde kalbi atmadığı için kürtaj oldum şuan ikinci yolda daha yedi haftalık hamileyim. Bu sefer allahın izniyle kucağıma alıcam yavrumu inşallah.
Değiştirdim şimdi hamilelik takvimini

AYYYY kızın hayırlı olsunnn benım de kızım olacakkk inşallah

sana tek şunu söyluycem erkek annesı olmak da guzel bısey ama ız candır kız evlat Allahtan bır armagandır armağanınızın kıymetını bılın kvyıde iplemeyın Allah a havale edın rahat olup kızınınızı strese sokmasyın ayy yerım ben onu yaaa bu kadar guzel bır haberı o sacma ınsanın laflarıyla bozmayın lütfen

Bir annenin erkek kiz ayrimi yapmasini hiç anlamiyorum.
Siz de takilmayin hamileliğin tadini çikarin. Kızınızı kucağınıza alınca bunların hiç önemi kalmayacak zaten.

Böyle kadınlara acıyorum kendileri de kadın olarak dünyaya geldikleri için çok üzgünler herhalde.

Canım üzülme ya. Bildiğim kadarıyla çocuğun cinsiyetini erkekten gelen kromozonlar belirliyor. Tabi bildiğim kadarıyla böyle. Herşeyi geçtim Allah belirliyor. Kv dene de ki bu işin sirrı ney söyle biz de yapalım, belki bi dahaya erkek olur de. Bakalım kendi dediği mi oluyor Allah ın takdir ettiği mi.

tatlimmmm ne uzuyorsunnn birakkk kaynnalarin derdi bitmezzzz...eltimle hamileyizzz bnm oglum olacak..ikimizinde bir kizi var...her yerde sadece o mu erkek doguracak diyor babamlarda diger gelinimde erkek dedi..ama ogrendik ki kizi olacak..boyle bir kaynanam var..aman bosver ne derse desin dogdugu zaman kucagina vermessin bebegi tavrnini koyarsin ben boyle yapmistimm..daha cok cildirsinlar

Şükretsin o Kadın benim kV Bizden haber almak için geçe gündüz duâ ediyor (doktorlara göre doğal yoldan mucize) .. bazılar ne kıymet bilmez

Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin

Banada yaptilar bide bana uüzülme kiz daha hayirlidir diyorlardi uüzülüyomusum gibi taniyan tanimayan herkes dedi bunu bende memleketin bütün cahileri basima toplanmis gibi hissediyordum!bazan bböyle konusmalari uzuyordu beni ama hep kendimi anne oluyorsun icinde bir kiz var kendime beni ggerçekten anlayacak dertlesecegim bir aarkadaş yaptim diyordum henuz kucukler ama bbüyüyünce oyle olucak inaniyorum

Babamın teyzesinin de 7 tane kızı var. Menapoza Girdiği için daha fazla doğuramadı

Kayınvalidene söyle tatlım bebeğinizin cinsiyetini oğlu belirliyor. Ne cahil ne boş ne şükürsüz insanlar var Allahım. Hiç üzülme sen mutluluğunun tadını çıkart bebeğin de üzülmesin.

Kendinizi boşa üzmeyin eşiniz başta olmak uzere kp de yaninizda olmus en önemlisi esiniz degil mi zaten ? Siz bence gülerek cevap verin hatta diyin ki annecim erkek oluncaya kadar deneriz diye bir de güleceksonoz.bak o zaman kim mozart oluyor. Sıkmayın canınızı arkanizda duran bir esiniz varken helede hamileyken üzmeyin bebeginizide kendinizide :)

Kayınvalidene söyle tatlım bebeğinizin cinsiyetini oğlu belirliyor. Ne cahil ne boş ne şükürsüz insanlar var Allahım. Hiç üzülme sen mutluluğunun tadını çıkart bebeğin de üzülmesin.
Dimi insan bi şükreder torunum olcak diye nerde,sağlığına dua edeceği yerde dediği laflara bak

Bebek bebektir yani kızı erkeği mi var.Nasıl dellendirdi beni

kayınvalidenize bebeğin cinsiyetini oğlunun belirlediğini söyleyin...

Hiç bir şekilde kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Allah hayırlısını versin.Uzun ömür versin.Ben hep derim bu erkekçilik düşüncesini yine hemcinslerimiz yapıyor malesef.Bana da çevreden bi kaç dengesiz olsun bi dahaki erkek olurda kurtulursun diye cümle kurmuştu.Yaşlarına verdim ama çok istiyorsanız siz yapın diye de ekledim tabi...

Kayinvalidenin cinsiyeti neymis acaba? Tovbe tovbe ya.
Ben anlamiyorum bu zihniyet ne zaman degisecek acaba? Kizmis da erkekmis. Ya Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin. Cinsiyetin ne onemi var.
Evlat candir can..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…