- 20 Ekim 2009
- 4.429
- 4.946
- 723
Valla görüşmediğim için inme indimi bilemiyorum ama kesin morarmışlardırOhhh canıma değsin. Mis gibi 6 tane kızı var, insan erkek olur diye 5 tane doğurur mu karısı da gerizekalı herhalde. Allah'ın ilahi adaleti bu, cinsiyet diye tutturursan böyle olur. Kimi erkek diye 4-5 kız doğuruyor, kimi kız olsun diye 4-5 erkek doğuruyor ama akıllanmıyorlar. Püü, 50 yaşında bebeği oldu çocuğun evlendiğini göremeden nalları dikecek büyük ihtimalle (affedersin).Yeminle içim soğudu buradan. Babaannenle dedene inme inmiştir 5 kız doğuncaSenin bebişin ne olacak?
bu ne demek yahu? cinsiyetini siz mi belirliyorsunuz ki?2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış.
Canım üzülme ya. Bildiğim kadarıyla çocuğun cinsiyetini erkekten gelen kromozonlar belirliyor. Tabi bildiğim kadarıyla böyle. Herşeyi geçtim Allah belirliyor. Kv dene de ki bu işin sirrı ney söyle biz de yapalım, belki bi dahaya erkek olur de. Bakalım kendi dediği mi oluyor Allah ın takdir ettiği mi.İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.
bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.
Babamın teyzesinin de 7 tane kızı var. Menapoza Girdiği için daha fazla doğuramadıNaparlarsa kendilerine yapıyolar başka bişey değil. Ben doğduğum zaman da babanemle dedem, annem kız doğurdu diye hastaneye gelmemişler bile. Erkek çocuk takıntıları vardı resmen sonra annemle babam boşandı babam ikinci evliliğini yaptı. beş çocuğu daha oldu. Hatta en sonuncusunu 50 yaşında yaptı son umut erkek olur diye. Bilin bakalım cinsiyetleri ne? Hepsi kız oldu
Teşekkürler.Sizin de bebeğiniz hayırlı olsunBir annenin erkek kiz ayrimi yapmasini hiç anlamiyorum.
Siz de takilmayin hamileliğin tadini çikarin. Kızınızı kucağınıza alınca bunların hiç önemi kalmayacak zaten.
Dimi insan bi şükreder torunum olcak diye nerde,sağlığına dua edeceği yerde dediği laflara bakKayınvalidene söyle tatlım bebeğinizin cinsiyetini oğlu belirliyor. Ne cahil ne boş ne şükürsüz insanlar var Allahım. Hiç üzülme sen mutluluğunun tadını çıkart bebeğin de üzülmesin.
Bebek bebektir yani kızı erkeği mi var.Nasıl dellendirdi benitatlimmmm ne uzuyorsunnn birakkk kaynnalarin derdi bitmezzzz...eltimle hamileyizzz bnm oglum olacak..ikimizinde bir kizi var...her yerde sadece o mu erkek doguracak diyor babamlarda diger gelinimde erkek dedi..ama ogrendik ki kizi olacak..boyle bir kaynanam var..aman bosver ne derse desin dogdugu zaman kucagina vermessin bebegi tavrnini koyarsin ben boyle yapmistimm..daha cok cildirsinlar
kayınvalidenize bebeğin cinsiyetini oğlunun belirlediğini söyleyin...İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.
bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?