- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi Sananeyahu
Esim annesinin konusmalarina uymus diyorsunuz da, kadin daha hicbi sey demeden esiniz vermis gazi el kizi diyerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bunu bi konuşma sırasında şaka yollu yap ! Herkes ne konuşacağım ne düsünecegini vede yerini bilsin . Ama kocanada hödük diyorum başkada bişey demiyorum!Aracı mı? Seni taşıyıcı anne sanıyor sanırım. Yerini kim olduğunu hissettirmelisin. Rahatsız oluyorsan ima et bir şekilde. Sende şaka yollu eşim sadece aracı benim içimde büyüyor de göz kırp
Hamilesin, doğumuna da az kalmis. Uzme kendini. Seviyesiz bir takim konusmalar iste. Boşuna edememişler agzi olan konusuyor diye. Onlar patlasalar da catlasalar da bebek senin bebegin. Esinle konuşmak istiyorsan konuş ama mutlaka sakin ol.Eşimi tanısanız İnanın hiç öyle biri değildir yani bana asla kötü davranmadı ve çok anlayışlı biri, annesinin konuşmasına ayak uydurmak için öyle konuştuğunu düşünüyorum ama tabikide kırıldım. Eşime bu durumu açmayı çok istiyorum Emin'im konuşursak üstesinden geliriz çünkü sürekli kafamın içinde dolaşıyor o cümleler. Doğumumu etkilemesini istemem. Ama mesajlarını okudum dersem suçlu duruma düşerim
Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kaynanam.
Ah bir de bana sorun, bundan bir kaç gün önceEşin bu diyaloğa izin vermemeliydi.Kayinvalidenin senin hamileliginle ilgili bir konuda kendini bu kadar önemsemesi hakkaten çok çirkin.Ben de soğurdum bu durumda haklısın..Cok iticiler ya.
çoğu kişi kaynanama daha çok yüklendiğimi ama eşime bir şey demediğimi düşünmüş.yanlış
Konu kaynanan değil eşin.
Bazı durumlarda söyleyene değil söyletene bakacaksın.
Bir insan çocuğunun annesine
sadece taşıyan gözüyle bakıyorsa orada durup
biraz düşüneceksin.
Eşiniz bildiğin dalga geçmiş annesiyle ben olsam öyle anlardım yani. Kv ise güya şaka yapmış hepsi aynı sonu nereye varıyor düşünmeden konuşuyorlar. Şu an gebe kalana kadar 2.5 yıl uğraştım. 2 defa düşük yaşadım güya kv hep destek oldu ama arada bir defa aklınca yaptığı espri hala kulağımda. Olmazsa ben doğurup vereyim dedi bildiğiniz o anki şoku ölsem unutamam ve de asla affedemem. Bu densizliklere kafayı takmayın siz bebeğinize odaklanın bence. Ben kv mi çok severdim hala da elimden geleni yapıyorum ama soğudum bir kere. Boşverin takılmayınSelam buraya ilk yazışım, uzun zamandır sadece okuyordum ve neden olmasın dedim, işte buradayım.
Başlıktanda anlaşılacağı üzere konu kaynanam. Kötü bir insan değildir bana kötülükte etmedi ama sanırım oğlunu kıskanıyor (bir yere kadar anlarım). 3 evladı var ama hep söyler oğlunu başka sevdiğini ve herkes bilir bunu artık. Ziyarete gidince kulağına güya şakasına (en çok seni seviyorum) demesi ya da en çok seni özledim gibi şeyler.
Dediğim gibi bir yere kadar katlanılabilir.
1 buçuk yıldır evliyim ve bir Bebek bekliyoruz, eşimi çok seviyorum çok anlayışlıdır annesine düşkün ama beni kolay kolay ezdirecek biri değildir yani haklıyla haksızı ayırır Emin'im.
Hamileliğimden ötürü zor uyuyorum geceleri uyku uyumuyorum hatta, ve yine böyle bi gece eşimin telefonuyla uğraşıyordum (birbirimizden telefon sakınmayız şifre vs. Yoktur) karıştırma amaçlı değil yani
Ve tesadüf eseri kaynanamla konuşmalarını okudum(görünce merak ettim yalan Yok)
Eşim ultrason fotoğrafını atmış bebeğimizin
Kaynanam da sana mı benziyor ne demiş
Eşimde tabi ya elin kızına benzeyecek değil ya demiş
Kaynanam ise, çaktırma o (yani Bebek) zaten bizim eşin sadece aracı demiş göz kırpmış
Eşimde tabi yaaa demiş
Kaynanamda ay özledim artıık doğsun gibisinden bişey demiş
Bunların ciddi olmadığını biliyorum fakat böyle bir şeyin şakası bile çok kırıcı hele de doğumuma günler kala ve ben yeterince sıkıntı çekiyorken.
En üzücü kısım ise zaten kv'min haraketleri samimi gelmiyordu bu olaydan sonra çok soğudum içimden gelmiyor bazı şeyler.
Bir kaç şey daha var böyle şaka amaçlı söylenen ama hiçte normal olmayan.
Sizce abartıyor muyum hamilelik beni ele mi geçirdi
Ah bir de bana sorun, bundan bir kaç gün önce
çoğu kişi kaynanama daha çok yüklendiğimi ama eşime bir şey demediğimi düşünmüş.
Başlığın bu şekilde olmasının sebebi kvmin daha öncede şaka yaptığını sanarak bazı imalarda bulunması burada anlatmadım ve hiçte takmamaya çalıştım kv öyle yaptıkça eşim geçiştiriyordu yani onun gibi davranmıyordu.
Zaten en şok olduğum kısım eşimin öyle yazmış olması şu zamana kadar hiç böyle bir şey hissettirmedi çünkü. Ya da öyle davranmadı ama kv hep içinde böyle şeyler besliyordu Emin'im.
Tabikide eşim suçsuz demiyorum ama kv kadar derin düşünüp böyle şeyler beslediğini sanmıyorum onu yeterince tanıyorum 1,5 yıl değil aynı şekilde kvde tanıyorum çünkü akrabalık var arkadaşlar (belirtmeliydim)
Selam buraya ilk yazışım, uzun zamandır sadece okuyordum ve neden olmasın dedim, işte buradayım.
Başlıktanda anlaşılacağı üzere konu kaynanam. Kötü bir insan değildir bana kötülükte etmedi ama sanırım oğlunu kıskanıyor (bir yere kadar anlarım). 3 evladı var ama hep söyler oğlunu başka sevdiğini ve herkes bilir bunu artık. Ziyarete gidince kulağına güya şakasına (en çok seni seviyorum) demesi ya da en çok seni özledim gibi şeyler.
Dediğim gibi bir yere kadar katlanılabilir.
1 buçuk yıldır evliyim ve bir Bebek bekliyoruz, eşimi çok seviyorum çok anlayışlıdır annesine düşkün ama beni kolay kolay ezdirecek biri değildir yani haklıyla haksızı ayırır Emin'im.
Hamileliğimden ötürü zor uyuyorum geceleri uyku uyumuyorum hatta, ve yine böyle bi gece eşimin telefonuyla uğraşıyordum (birbirimizden telefon sakınmayız şifre vs. Yoktur) karıştırma amaçlı değil yani
Ve tesadüf eseri kaynanamla konuşmalarını okudum(görünce merak ettim yalan Yok)
Eşim ultrason fotoğrafını atmış bebeğimizin
Kaynanam da sana mı benziyor ne demiş
Eşimde tabi ya elin kızına benzeyecek değil ya demiş
Kaynanam ise, çaktırma o (yani Bebek) zaten bizim eşin sadece aracı demiş göz kırpmış
Eşimde tabi yaaa demiş
Kaynanamda ay özledim artıık doğsun gibisinden bişey demiş
Bunların ciddi olmadığını biliyorum fakat böyle bir şeyin şakası bile çok kırıcı hele de doğumuma günler kala ve ben yeterince sıkıntı çekiyorken.
En üzücü kısım ise zaten kv'min haraketleri samimi gelmiyordu bu olaydan sonra çok soğudum içimden gelmiyor bazı şeyler.
Bir kaç şey daha var böyle şaka amaçlı söylenen ama hiçte normal olmayan.
Sizce abartıyor muyum hamilelik beni ele mi geçirdi
Arkadasim esin ve kv sakalaşmislar kendi ustune alinma
Demek istediğim şu, kendiside annesini tanıyor ve bunu dile getirdiği oluyor yani davranışlarının farkında ama üzülmesin diye yüzüne demez doğal olarak. Kaynanam çok düşkün ama eşim onun kadar abartı değil, annesi suçluysa suçlu olduğunu bilir körü körüne onu savunmaz anlamında dedim.