• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Kv) Anlam veremiyorum amaç ne ?

Selam buraya ilk yazışım, uzun zamandır sadece okuyordum ve neden olmasın dedim, işte buradayım.
Başlıktanda anlaşılacağı üzere konu kaynanam. Kötü bir insan değildir bana kötülükte etmedi ama sanırım oğlunu kıskanıyor (bir yere kadar anlarım). 3 evladı var ama hep söyler oğlunu başka sevdiğini ve herkes bilir bunu artık. Ziyarete gidince kulağına güya şakasına (en çok seni seviyorum) demesi ya da en çok seni özledim gibi şeyler.
Dediğim gibi bir yere kadar katlanılabilir.
1 buçuk yıldır evliyim ve bir Bebek bekliyoruz, eşimi çok seviyorum çok anlayışlıdır annesine düşkün ama beni kolay kolay ezdirecek biri değildir yani haklıyla haksızı ayırır Emin'im.

Hamileliğimden ötürü zor uyuyorum geceleri uyku uyumuyorum hatta, ve yine böyle bi gece eşimin telefonuyla uğraşıyordum (birbirimizden telefon sakınmayız şifre vs. Yoktur) karıştırma amaçlı değil yani
Ve tesadüf eseri kaynanamla konuşmalarını okudum(görünce merak ettim yalan Yok)
Eşim ultrason fotoğrafını atmış bebeğimizin
Kaynanam da sana mı benziyor ne demiş
Eşimde tabi ya elin kızına benzeyecek değil ya demiş
Kaynanam ise, çaktırma o (yani Bebek) zaten bizim eşin sadece aracı demiş göz kırpmış
Eşimde tabi yaaa demiş
Kaynanamda ay özledim artıık doğsun gibisinden bişey demiş

Bunların ciddi olmadığını biliyorum fakat böyle bir şeyin şakası bile çok kırıcı hele de doğumuma günler kala ve ben yeterince sıkıntı çekiyorken.

En üzücü kısım ise zaten kv'min haraketleri samimi gelmiyordu bu olaydan sonra çok soğudum içimden gelmiyor bazı şeyler.
Bir kaç şey daha var böyle şaka amaçlı söylenen ama hiçte normal olmayan.
Sizce abartıyor muyum hamilelik beni ele mi geçirdi

Eşinizin şaka yollu bile olsa, (anlam veremiyorum)
sizle ilgili annesi ile bir olup elin kızı dıye konusması çok sinir bozucu bir durum.

Eşinizin uslubu tavrı çok yanlış bence, hamilesiniz sizi üzmek istemem ama böyle saçmasapan şaka olmaz.

benim bir tanidigim vardi.annesiyle konusurken o el kizi sen benim annemsin derdi.anneside sevinirdi.karisinada gülüm bitanem sen onlara bakma derdi.ben disardan biri olarak bilirdimki karisini cok sever ve kiyamazdi.ama annesiyle konusurken baska birunden bahsediyor gibi olurdu.sirf anneye yaranmak icin.nasil boyle bir laftan anne olarak gurur duyar insan anlamiyorum.esiniz annesinin huyunu bildigi icin ona hoş görünmeye calusiyor.ben olsam esime annesi hakkinda guzel seyler soylerdim ve asla kotulemezdim bir sure sonra bir olay yasarsaniz o zaman esiniz karim ne iyi niyetli annemin düşündüklerine bak der.yani hakliyken haksiz duruma düşmeyin..

Eşinizle konuşmayın çünkü en ufak bir lafına sizi kandıracak. Bu mesajı okuduktan sonra konu başlığınıniz eşinize ilgili olmalıydı.
Ben Eşinizi sizin yanınızda gibi görmedim.

Özellikle bakmışsınız bence yani insan sıkılınca eşinin telini mi karıştırır hem hadi kaynanan demiş buna çanak tutan da eşiniz değil mi orada ne demek aracı o benim hayat arkadaşım eşim o da bizim ikimizim evladı diyememiş mi ve el kızı diyen de o.Eşinize kızın önce. Kaynananızla çok bir sorununuz yokmuş gerçek düşünceleri olduğunu sanmıyorum boş muhabbet işte ama siz zaten eşinizi çok sevmesinden bir soğumuşsunuz ancak önce eşime kızardım bu olayda

Sakalar insanlari incitecek, kucumseyecek, asagilayacak sekilde olmamalidir. Bir saka yapildigi zaman ortamdaki herkes ya da mesaji goren herkes guler. Bir insanin hayat arkadaşı bu denli seviyesiz bir saka yapmamali. Ayni yastiga senelerce bas koyabilmek icin insanin yuzu olmali, saygi sınırını aşmamalı.

Bu tip konularda imali konusmak yerine direkt konusmaktan yanayim. Alin karsiniza esinizi konusun. Benzer şeyleri senin icin ben söylesem tepkin ne olurdu deyin bence

Valla çocuk doğunca da açarsın konuları KV kendisine anne dedirtiyor, cocuugumu benden kıskanıyor, iyi bakamiyorsun diye laf sokuyor dersin.

Bence eşine kesinlikle şöyle. Madem telde şifre vs yok olduğunu bilse ne diyecek kızacak mı... Ben olsam çok alinirdim. Annesi öyle seni disladikca anasına gaz verip pohpohlayacagina seni de oğlunun karısı torununun annesi yani gelini olarak görmesi için annesini yönlendirmeli, zaten el kizi falan noluyo ya... Ben hiç hoslanmazdim bu konuşmalardan ve gördüğümü kirildigimi ikisine de söylerdim ki bir dahasina dikkatli olsunlar.

Bence şakayla karışık lafınızı sokun okuduğunuzu bilsin. Hangi hanedan mensubuymuş ki bunlar sizi cariye gibi sadece aracı görmüş? Şakası bile çok itici

Sen bu konuşmayı çok masum görmek istemişsin ama çok tehlikeli ve samimi olmayan yapmacık zihniyetlerin içindesiniz. Şu hamileliğinde sen sadece aracısın ha.. seni soyutluyor.... Kv iyi çünkü oğlu ona iyi ayar veriyor. Kv de de oğlunu güzel işliyor. .. baya ittifak var burda sana karşı. Seni yok sayiyorlar. Şu konuşmayı gören kaç kişi senin gibi normal görür bu durumu merak ettim. Ben ortaya döker, hadlerini bildirirdim. Çünkü ben anneyim!!!

Bende ailemin yanında eşime el oluyordum istemeden. Ama her gece yatarken duam eşimin acısını yasamamakti. Ve ben her defasında sonradan vicdan azabı duyuyordum ama elimde değildi. Oysa evde ağzınin icine bakarim. 3yıllık evliyiz yeni yeni kendime hakim olmaya eşimi üstün tutmaya başladım el içinde. İnşAllah eşiniz de özünde sizi seviyordur ve bu huyundan vazgeçer.
Kayinvalidenizi bilemicem.

Son düzenleme:
çaktırma o (yani Bebek) zaten bizim eşin sadece aracı demiş göz kırpmış
bak bak bak edilen lafa bak. dokuz ay karnında sen taşıyorsun, sen nesin bostan korkuluğu mu
hayret bir şey. bazı oğlan anneleri çocuklarının evlenip yeni bir aile kurmalarını neden kabullenemiyor, anlamıyorum.

Esiniz de pek fena elin kizi derse basta kvdenizin araci demesine kizmayin derim. Ayrica araci dedikleri bebekte erkegin tek payi gozle gurlmeyecek kadar kucuk. Onu karninda kuyutup besleyen doguran sizsiniz kime benzerse benzesin o sizin caniniz.

O KAdar dedikleri lafa yani konuştukları mesajlara rağmen ciddi deildir diyosun sence deile benziyo mu ana oğul seni çekiştiriyolar:deli:

way be kaynanaya bak hele ..ozman eşinde onun oğlu değil o sadece aracı olmuş doğurmuş
sen de ona söle bunu direk okudum mesajlarınızı de :p

Eşimde tabi ya elin kızına benzeyecek değil ya demiş
/QUOTE]

Benim eşim böyle bir şey demiş olsa
Ben kv'ye takmak yerine eşimle kavga ederdim.
Kv ye başlık açmaz eşime dair başlık açardım.

Eşim bana el kızı diyecek annesi ile böyle yazışacak. Oldu canım!

hayırlısı olsun öncelikle canım. şuan hikayeni okuduktan sonra en çok istediğim şey bebeginin sana benzeyecek olması.inşallah sana benzer. bunu emek veren buyuten doğuran ve seni en çok anlaması beklenilen cinsiyetin yapıyor olmasıda sadece konunun cehalete cıkan kısmını belirtiyor. elin kızı/elin oğlu.... o aracı sadece bizim parçamız o diyen kayınvalideniz bir ARACI olarak çok beylik laf etmiş. kendiside kayınpederinize aracılık yapıp kayınpederinizin parçasına sahip olmaya kalkıyor... o yüzden bunun şakası olmaz canım benim. bu şakayı yapanda ruhunu gösterir zaten.

Back