- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi Sananeyahu
Selam buraya ilk yazışım, uzun zamandır sadece okuyordum ve neden olmasın dedim, işte buradayım.
Başlıktanda anlaşılacağı üzere konu kaynanam. Kötü bir insan değildir bana kötülükte etmedi ama sanırım oğlunu kıskanıyor (bir yere kadar anlarım). 3 evladı var ama hep söyler oğlunu başka sevdiğini ve herkes bilir bunu artık. Ziyarete gidince kulağına güya şakasına (en çok seni seviyorum) demesi ya da en çok seni özledim gibi şeyler.
Dediğim gibi bir yere kadar katlanılabilir.
1 buçuk yıldır evliyim ve bir Bebek bekliyoruz, eşimi çok seviyorum çok anlayışlıdır annesine düşkün ama beni kolay kolay ezdirecek biri değildir yani haklıyla haksızı ayırır Emin'im.
Hamileliğimden ötürü zor uyuyorum geceleri uyku uyumuyorum hatta, ve yine böyle bi gece eşimin telefonuyla uğraşıyordum (birbirimizden telefon sakınmayız şifre vs. Yoktur) karıştırma amaçlı değil yani
Ve tesadüf eseri kaynanamla konuşmalarını okudum(görünce merak ettim yalan Yok)
Eşim ultrason fotoğrafını atmış bebeğimizin
Kaynanam da sana mı benziyor ne demiş
Eşimde tabi ya elin kızına benzeyecek değil ya demiş
Kaynanam ise, çaktırma o (yani Bebek) zaten bizim eşin sadece aracı demiş göz kırpmış
Eşimde tabi yaaa demiş
Kaynanamda ay özledim artıık doğsun gibisinden bişey demiş
Bunların ciddi olmadığını biliyorum fakat böyle bir şeyin şakası bile çok kırıcı hele de doğumuma günler kala ve ben yeterince sıkıntı çekiyorken.
En üzücü kısım ise zaten kv'min haraketleri samimi gelmiyordu bu olaydan sonra çok soğudum içimden gelmiyor bazı şeyler.
Bir kaç şey daha var böyle şaka amaçlı söylenen ama hiçte normal olmayan.
Sizce abartıyor muyum hamilelik beni ele mi geçirdi
Eşinizin şaka yollu bile olsa, (anlam veremiyorum)
sizle ilgili annesi ile bir olup elin kızı dıye konusması çok sinir bozucu bir durum.
Eşinizin uslubu tavrı çok yanlış bence, hamilesiniz sizi üzmek istemem ama böyle saçmasapan şaka olmaz.