• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Kv) Anlam veremiyorum amaç ne ?

Eşimi tanısanız İnanın hiç öyle biri değildir yani bana asla kötü davranmadı ve çok anlayışlı biri, annesinin konuşmasına ayak uydurmak için öyle konuştuğunu düşünüyorum ama tabikide kırıldım. Eşime bu durumu açmayı çok istiyorum Emin'im konuşursak üstesinden geliriz çünkü sürekli kafamın içinde dolaşıyor o cümleler. Doğumumu etkilemesini istemem. Ama mesajlarını okudum dersem suçlu duruma düşerim

Kv konusmasina ayak uydurmasi esinizin bir durusunun olmadigini gosterir. Siz simdiye kadar esinizin huyunu anlayacak sorun yasamamaya calismissiniz.

Ben iyiyken herkes iyi olur. Onemli olan benim hakkimda ters konusulunca beni korumasi.
Kv neyse de beb bu durumda esinin cevaplarini ciddi tartisma konusu yapardim

Eşin de annesinin hoşuna gidecek lafları yazmış mesajda. Yani annesinin fikrini az çok biliyor belli. Bence uyar tatlı bi dille başında düzeltsin kendisini. Onun anlamasını beklersen şimdi hamile psikolojisine yarın loğusa depresyonuna bağlarsın. Annenle ilişkine tabi ki bir şey demiyorum ama beni ilgilendiren kısmı hoşuma gitmiyor , benim için kullandığın tabirler hiç de hoş değil de. Aynısını ben annemle yapsam ne senin ne de annenin hoşuna gitmez de.

Kv konusmasina ayak uydurmasi esinizin bir durusunun olmadigini gosterir. Siz simdiye kadar esinizin huyunu anlayacak sorun yasamamaya calismissiniz.

Ben iyiyken herkes iyi olur. Onemli olan benim hakkimda ters konusulunca beni korumasi.
Kv neyse de beb bu durumda esinin cevaplarini ciddi tartisma konusu yapardim
Zaten ciddi hayal kırıklığı yaşadım iki gündür soğudum herkesten, sanırım konuşmalıyım eşimle yoksa içimde büyüyecek

el kızı ağzınıza sıçsın sizin deseydin terbiyesizler ,

eşine aksam bunu okudum ve ıkınızede yakıştıramadım bende çocuk dogurmak için seni kullandıgımın farkındamısın de ,
ve konuyu kapat uzatırsan sen suçlu olursun .

mesajları okudum kısmını nasıl açıklarım
Hayır tam dün konuyu açacakken annesiyle ilgili dert yandı, başka bi mevzudan ötürü ve çok sıkıldığını söyledi, omzunda çok yükü var farkındayım herkesin gönlü olsun istiyor ama kimse onu düşünmüyor hal böyle olunca bide ben bu konuyu açamadım
Açıklamayacaksın zaten. İma edeceksin. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapacaksın yani. Farklı farklı zamanlarda söyleyeceksin çakmayacak. Mesela x arkadaşımın kvsi ne geri kafalı gelini tarla olarak görüyor ama kız akıllı çıktı torununu göstermiyor gibi. Ya da bilmem kimin çocuğu babaanneden nefret ediyor. E tabi annesine yapılanları gördü çocuk. Sever mi kv yi ?gibi gibi...

Bu şekilde konuşmaları, eşinizin annesiyle sizin hakkınızda hemfikir olduğunu ve konusmalarında sizden hep el kızı gibi bahsettiklerini düşündürdü bana. Bu denli rahat ve patavatsız konuşma ilk değildir, zaten hep böyledir diye düşünüyorum. Siz ilk defa denk gelmissiniz.

Eşiniz annesinin sizi el kızı gibi gördüğünü gayet iyi biliyor, ve annesine ' anne ben de seninle hem fikirim' mesajı veriyor. Böyle bir adam size değer verse ne olur vermese ne. Annesine, sizi dış kapının mandali gibi gördüğünü resmen yazmis. Bunun şakası olmaz. Annesiyle böyle konuşup, onun hoşuna gidecek şeyler söyleyip, size karşı sizi ezdirmez bir hava yaratması da sahte geldi bana. Bilmiyorum, çok rencide edici bir durum.

Buradaki bazı arkadaşların yorumlarını okuyup kendini çok doldurma eşin işini bilen birine benziyo hem annesini tutuyo işte böyle ufak el kızı vs. şeklinde şakalaşarak annesinin suyuna gidyo çünkü böyle konusunca onun hoşuna gideceğini biliyo hem de seni el üstünde tutuyo.Az değilmiş yani:)))Anne oğul arasındaki ilişkiye sakın girme mesajlarını okuduğunu belli etme sonra sen suçlu olursun.Unutma en iyi kv bile gelinini kendi kızıymış gibi sevemez aynı şekilde sen de onu annen gibi göremezsin.Sana kötü davranmıyorsa böyle şeyler büyütülecek konular değil

KV.dene sorsan ikinizin mutluluğunu ondan başka isteyen yoktur. Hı hı inandık bizde. Kocan da mübarek çok koruyor hiç ezdirmiyor seni "elin kızı" diyerek. Hamileliktrn olmuyor emin ol. İnsanın zoruna gider. Mutlu olmaya bak. Ömür bunların saçma salak laflariyla dolu maalesef

Eşiniz o konuşmayı sizin önünüzde, gülerek fln yapsa o zaman şaka diyebilirim. Ama sizin görmediğiniz bir yerde annesiyle olan konuşmasında sizden elin kızı diye bahsetmesi bana hiç normal gelmedi.

Ben bu durumda kaynanın dediğine değilde eşinin dediğine takıldım.
Bence eşinide samimi bulma.
Elin kızı diye bahsettiği bebeğin öz annesi. Nasl bir şakaysa artık .

Hayır abartmıyorsun çok haklısın. Büyük terbiyesizlik eşinin söylediği de öyle. Bu seni ezdirmeyen hali mi arkandan dönen muhabbete bak

Kayinvalidenin dediklerine takilmadim acikcasi. Insanin esi hayat arkadasi can yoldasi "elin kizi" derse kayinvalide neler demez ki. Kayinvalide neyse ne de esinin dedikleri dikkate alinmali. Kayinvalidenin bu rahatligi bu cirkin sozleri esinden dolayi oluyor. Gercekten cok uzucu. :(

Back